Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:Junamy też właśnie mają ładne te woziki. A jaki jest koszt w sklepie?
Inaa89 lubi tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam wynik dzisiejszej bety 700
Wy dziewczyny jesteście bardziej obeznane, czy to dobry przyrost od środy?SzalonaOna, Anet.kaa, kar_oliv, KarolinaMaria, Ounai, Ewa88 , Lalia, Edyciak, dmg111, doomi03, kic83, Wik89, Koteczka82 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Też na niego patrzyłam, ale cena mnie powala 🤦♀️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Inaa89 wrote:Mam wynik dzisiejszej bety 700
Wy dziewczyny jesteście bardziej obeznane, czy to dobry przyrost od środy?Inaa89 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Laski jest tu może ktoś ze Szczecina??? Hahahah mam do kupienia fajny wózek, prawie nowy, ale mam 400 km aż 😳😳😳"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dzisiejszy spacer z mężem, zemdlalam prawie 2 razy, ledwo do ławek doszłam, biało przed oczami, dobrze, że nie poszłam sama. To nie był jakiś wielki spacer. Po powrocie do domu jeszcze zwymiotowałam 🤮 I teraz nie wiem czy po 2h przyjął się zestaw witamin 😒 buuuu
-
kar_oliv wrote:Dzisiejszy spacer z mężem, zemdlalam prawie 2 razy, ledwo do ławek doszłam, biało przed oczami, dobrze, że nie poszłam sama. To nie był jakiś wielki spacer. Po powrocie do domu jeszcze zwymiotowałam 🤮 I teraz nie wiem czy po 2h przyjął się zestaw witamin 😒 buuuu"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Iryska wrote:Ale tą gondole można odłączyć i wnieść razem z dzieckiem po schodach? Bo nie widzę tam żadnej rączki za którą można by nieść ją.Glupie pytanie ale nie ogarniam tych wózków 😀
Kupiliśmy kosz na zużyte pieluchy w Smyku. Kosz + 4 wkłady 110zł Tommee TippeeLalia lubi tę wiadomość
-
Przyszedł czas na moje narzekanie na teściową... mój partner dziś z nią rozmawiał i powiedział o mojej wizycie w szpitalu i krwiaku, a ona 'to teraz już pewnie będzie miała tak ciągle'. Siedziałam obok, słyszałam to i poczułam się tak jakby powiedziała 'to ta ciąża jest już nic nie warta...'. Normalnie strzał w pysk. Muszę się zrelaksować.
Ps nie oczekuje od teściów głaskania po głowie, po prostu czasem mogliby się ugryźć w język.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Przyszedł czas na moje narzekanie na teściową... mój partner dziś z nią rozmawiał i powiedział o mojej wizycie w szpitalu i krwiaku, a ona 'to teraz już pewnie będzie miała tak ciągle'. Siedziałam obok, słyszałam to i poczułam się tak jakby powiedziała 'to ta ciąża jest już nic nie warta...'. Normalnie strzał w pysk. Muszę się zrelaksować.
Ps nie oczekuje od teściów głaskania po głowie, po prostu czasem mogliby się ugryźć w język."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny, jeśli lubicie romantyczne filmy to mega Wam polecam "Palmy w śniegu". Oglądałam kilka dni temu na netflix, dawno nie oglądałam równie pięknego filmu 😭"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Lalia My już po oglądaniu byliśmy w 2 miejscach w Toruniu, z czego porównywaliśmy UNO z AERO. Na żywo UNO super zgrabny, lekki, akurat był miętowy kolor, który w necie wygląda trochę ładniej niż w rzeczywistości
Aero wydaje się masywniejszy i bardziej szpanerski jak to określił Mąż ale waga jest praktycznie taka sama;) Minusem tych wózków jedynie jest to, że osobno trzeba wyjąć spacerówkę i osobno złożyć stelaż a nie za jednym zamachem. Pani sprzedawczyni polecała nam Muuvo quick, który składa się raz dwa i zajmuje mniej miejsca ale jest mega sztywny jak dla mnie i nie ma takiej amortyzacji jak Tutis. W drugim sklepie Pani była bardziej pomocna więcej Nam o nich poopowiadała i polecała, dodatkowo w wózkach Tutis jest opcja regulacji materaca pod główka;) My kupimy UNO tylko nie wiem czy miętowy czy jasny szary
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:Lalia My już po oglądaniu byliśmy w 2 miejscach w Toruniu, z czego porównywaliśmy UNO z AERO. Na żywo UNO super zgrabny, lekki, akurat był miętowy kolor, który w necie wygląda trochę ładniej niż w rzeczywistości
Aero wydaje się masywniejszy i bardziej szpanerski jak to określił Mąż ale waga jest praktycznie taka sama;) Minusem tych wózków jedynie jest to, że osobno trzeba wyjąć spacerówkę i osobno złożyć stelaż a nie za jednym zamachem. Pani sprzedawczyni polecała nam Muuvo quick, który składa się raz dwa i zajmuje mniej miejsca ale jest mega sztywny jak dla mnie i nie ma takiej amortyzacji jak Tutis. W drugim sklepie Pani była bardziej pomocna więcej Nam o nich poopowiadała i polecała, dodatkowo w wózkach Tutis jest opcja regulacji materaca pod główka;) My kupimy UNO tylko nie wiem czy miętowy czy jasny szary
To mnie zaskoczyłaś, bo ja oglądałam tą prezentację i tu spacerówka składa się ze stelażem od razu!! 🤔
A co do kolorów, to podobają nam się te same 🤣
https://youtu.be/_gS94oyxFvA