Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniusia270 wrote:Lalia właśnie obejrzałam i rzeczywiście
widocznie Babki w sklepie nie ogarniają 🙄
To teraz Tutis Uno nie ma żadnych wad 🤣😍kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Ale chodzi mi właśnie czy wybieracie np. sorbety? A jak śmietankowe to patrzycie czy z mleka pasteryzowanego i czy nie boicie się Listerii monocytogenes?
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Przyszedł czas na moje narzekanie na teściową... mój partner dziś z nią rozmawiał i powiedział o mojej wizycie w szpitalu i krwiaku, a ona 'to teraz już pewnie będzie miała tak ciągle'. Siedziałam obok, słyszałam to i poczułam się tak jakby powiedziała 'to ta ciąża jest już nic nie warta...'. Normalnie strzał w pysk. Muszę się zrelaksować.
Ps nie oczekuje od teściów głaskania po głowie, po prostu czasem mogliby się ugryźć w język.KarolinaMaria, Ounai lubią tę wiadomość
-
Wróciłam z wózkiem 😁 także brykę mam już z głowy 😂 Dałam całe 600 zł, a wózek w naprawdę dobrym stanie
Teraz jedziemy za meblami do pokoju bo planujemy wymienić na jaśniejsze i bardziej pakowne.Iryska, Natisz, Inaa89, KarolinaMaria, Ounai, Mowe, Adna, SzalonaOna, kic83, Lalia, Wik89, Stokrotka027, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio kupiłam śpioszki i wiecie kogo widziałam na rzeczach dla dzieci 😅😅😅 babka z mojej pracy 😅😅😅
Inaa89, Ounai, Adna, Edyciak, doomi03, kic83, Lalia, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Gdzie kupiłaś takie fajne?🥰
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Gdzie kupiłaś takie fajne?🥰
To z paseczkami ma czapeczkę 🙂🙂
Za wszystko zapłaciłam 60 złOunai, doomi03, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Gratulacje nowej bryki 🙂🙂🙂🙂 niech się wiezie na dzielni 🙂
doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Doomi ale super!
Ja mam dzisiaj mentlik w głowie. Mąż poszedł po krótkie spodnie dla syna, bo nie wierzyłam że faktycznie będzie 30 stopni w weekend 😂
Byliśmy na cmentarzu u teścia, to dość duży cmentarz. Ręce i nogi jak serdelki. Ledwo dychalam. Rozważałam wyjazd nad morze końcem czerwca ale jednak Solina to max moich możliwości.
Przeglądam strony z tymi wózkami, liczę, kalkuluję i nie mam pojęcia co zrobić. Bobo wózki zrobiły nam fajna cenę. Znowu mega urwis ma jeszcze lepsza ale inny wzór tapicerki. A ta piękna w kwiaty jest w podobnej cenie ale z dodatkami używana. Siedzę i liczę i nic mi nie wychodzi. -
Ounai wrote:Doomi ale super!
Ja mam dzisiaj mentlik w głowie. Mąż poszedł po krótkie spodnie dla syna, bo nie wierzyłam że faktycznie będzie 30 stopni w weekend 😂
Byliśmy na cmentarzu u teścia, to dość duży cmentarz. Ręce i nogi jak serdelki. Ledwo dychalam. Rozważałam wyjazd nad morze końcem czerwca ale jednak Solina to max moich możliwości.
Przeglądam strony z tymi wózkami, liczę, kalkuluję i nie mam pojęcia co zrobić. Bobo wózki zrobiły nam fajna cenę. Znowu mega urwis ma jeszcze lepsza ale inny wzór tapicerki. A ta piękna w kwiaty jest w podobnej cenie ale z dodatkami używana. Siedzę i liczę i nic mi nie wychodzi."Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Ounai wrote:Dziewczyny, polecam zobaczyć sobie Muuvo Quick 2.0. Właśnie oglądałam, moim zdaniem jeden z lepiej przemyślanych wózków
Martusia rośnie jak na drożdżach:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2020, 17:58
Ounai lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Dzisiejszy spacer z mężem, zemdlalam prawie 2 razy, ledwo do ławek doszłam, biało przed oczami, dobrze, że nie poszłam sama. To nie był jakiś wielki spacer. Po powrocie do domu jeszcze zwymiotowałam 🤮 I teraz nie wiem czy po 2h przyjął się zestaw witamin 😒 buuuu
Mi tez juz sie dziś słabo zaczęło robić podczas łażenia po sklepach meblowych. Już nogi zaczęły mi się prawie uginać. Jakoś się szybko doczlapalam do auta i heja prosto do domu 😐 -
nick nieaktualny
-
Inaa89 wrote:Mam wynik dzisiejszej bety 700
Wy dziewczyny jesteście bardziej obeznane, czy to dobry przyrost od środy?
Gratulacje 'córeczki'Inaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność