Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tajka poczytaj sobie o ćwiczeniach spinning babies, jak wierzysz w akupunkture to masz też takie specjalne kadzidełka , możesz też w 35 tc zdecydować się na obrót zewnętrzny. Teoretycznie możesz też podjąć się sn jezeli dziecko będzie w ułożeniu pośladkowym zupełnym I waga nie będzie przekraczać 3,5 kg. Jesteś w 32 tc, dziecko ma jeszcze czas na obrót 🤗🤗
Irysko wszystkiego najlepszego dla Michalka😊Iryska lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Tajka Malwina miala meningo i Odra/swinka/rozyczka z ospa 4w1. Nie bylo nop.
Ounai moj poziom jezyka niemieckiego jest 0. Nie znam nic jezyka, moze ze 100 podstawowych słówek typu tak/nie/czesc/pa… nie mam nawet czym startowac w rozmowie 🙈🔸28 lat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 16:58
Iryska, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulugula wrote:Nie byłam. Owulaki dziwnie się też odbarwialy, ale też są 2lata przeterminowane 😂
A nieeee to na bank Ci dobrze pokazały xD, to tak jak nasikać dwa razy na ten sam test ciążowy 🤣... Tak to też mam za sobą 🤦♀️Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Dzięki dziewczyny za kciuki, zostałam zaproszona na kolejny etap 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 17:41
Iryska, Meggi110818, Ewa88 , Clover, Annia, asias86, Zulugula, Suszarka, Ania81, emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
Anetko u nas też na początku września jelitówka, potem 2 tyg w żłobku i obecnie kaszel😌
Dziewczyny a macie do polecenia jakiś porządny zestaw filiżanek do zabawy? Zaczynam robić listę prezentów na Mikołaja, Urodziny i święta 😊
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Z ta waga dzieci w ciazy to jak dla mnie nie ma reguły. Mi szacowali kolosa na 4.5 kg a urodził Się całkiem normalny 3780g. Każde dziecko inaczej przybiera. Bartek na końcówce zupełnie zwolnił i przez ostatnie 4 tyg przybrał 100 g
Anetko super Ze i Wy i Polcia zadowoleniWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 17:48
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Enigvaa, może to głupie, ale ja niemieckiego uczę się głównie z aplikacji Duolingo 🙈😅 Ona może nie jest jakaś profesjonalna, ale te podstawowe zwroty i słownictwo pomogła mi ogarnąć i teraz kiedy czytam albo słucham jakiś prosty tekst, to większość rozumiem. No i jak byliśmy w lipcu na koncercie i siedzieli obok nas Niemcy, to mogłam sobie z nimi pogadać prostymi zadaniami 😅
-
Meggi110818 wrote:Gratki 👌
A daleko byście musieli się przeprowadzić? Też automotive?
Ale muszę powiedzieć, że rozmawiało się naprawdę fajnie. Jeszcze takiej rozmowy nie miałam. Natomiast wynagrodzenie zaproponowano mi o tyle wyższe od obecnego, że jest warte przeprowadzki 😂 no i Pan został poinformowany, że albo pracodawca bierze mnie i męża albo nikogo 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 17:58
Annia, Zulugula, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Enigvaa, może to głupie, ale ja niemieckiego uczę się głównie z aplikacji Duolingo 🙈😅 Ona może nie jest jakaś profesjonalna, ale te podstawowe zwroty i słownictwo pomogła mi ogarnąć i teraz kiedy czytam albo słucham jakiś prosty tekst, to większość rozumiem. No i jak byliśmy w lipcu na koncercie i siedzieli obok nas Niemcy, to mogłam sobie z nimi pogadać prostymi zadaniami 😅
Mam ta aplikacje, chociaz dawno nie uzywalam 🤔 ogolnie srednio mi przypadła do gustu, ale ze wszystkich ktore probowalam to ta byla najlepsza .
I tak jest progres bo jestem w stanie sie domyślić co ktos do mnie mowi, a rozumiem co 10-15 slowo 🫣 ale ta nieporadność językowa mnie przerasta..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2022, 18:10
🔸28 lat
Ale muszę powiedzieć, że rozmawiało się naprawdę fajnie. Jeszcze takiej rozmowy nie miałam. Natomiast wynagrodzenie zaproponowano mi o tyle wyższe od obecnego, że jest warte przeprowadzki 😂 no i Pan został poinformowany, że albo pracodawca bierze mnie i męża albo nikogo 😂
Ooo to może akurat tak miało być i. W nowym miejscu znajdziecie wymarzoną działkę 😉O ❤️
Z ❤️ -
Ounai, gratulacje! Trzymam kciuki za kolejny etap ☺️ A na delegacji co będziesz robić, szkolić kogoś? Oczywiście jeśli nie chcesz/nie możesz, to nie odpowiadaj
Mój mąż mimo, że od września pracuje w nowym miejscu, to dalej chodzi na rozmowy kwalifikacyjne. I teraz był na jednej i też właśnie przeszedł do kolejnego etapu, który już będzie zdalnie. Mówił, że bardzo mu się podobało na rozmowie, był pod wrażeniem prezeski, bo była bardzo konkretna i nie mydliła oczu bzdurami, jak to bywa na niektórych rozmowach. Gdyby dostał tę pracę, to też wiązałoby się to dla nas ze zmianą miejsca zamieszkania, więc trochę się jaram 😁