Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też jeszcze leżę na kanapie w dresikach 😄
Popołudniu jadę po chłopców, ale póki co objadam się śliwką w czekoladzie i oglądam serial Workin' Moms 😂 polecam jak nie oglądałyście 😉Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁaski ale mam zagwostke 🤔 ślub mam o 10.30 (wiem, że godzina ciulowa). Szukam fryzjerki i makijażystki... I co? Chyba znalazłam kogoś, kto mnie uczesze i pomaluje o godz. 6 😂 paranoja 😂 my już o 10 musimy być po Urzędem. Nie wiem jak to się ma wszystko udać 😂😂😂
-
SzalonaOna wrote:Łaski ale mam zagwostke 🤔 ślub mam o 10.30 (wiem, że godzina ciulowa). Szukam fryzjerki i makijażystki... I co? Chyba znalazłam kogoś, kto mnie uczesze i pomaluje o godz. 6 😂 paranoja 😂 my już o 10 musimy być po Urzędem. Nie wiem jak to się ma wszystko udać 😂😂😂
Ja na komunię syna bylam malowana o 6 😅 masakra zmęczona A tu już makijaż 😁02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Byliśmy wczoraj u znajomych. Kolega nie mógł zrozumieć jak można tak często sikać hahaha nic nie poradzę, że Marta lubi spać na pęcherzu
Spróbowałam tego wina 0% z Lidla. Taki bardziej szampan to jest niż wino. Szału nie ma jak dla mnie. Wyśmiali moje ciasto dla diabetyków i to że z kebaba zamawiam sałatkę a poza tym bawiliśmy się świetnie dopóki nie zaczęłam padać o 23 😂
Dobrze, że jednak zrezygnowaliśmy z tego wesela.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motyl, ale Ci zazdroszczę tego ślubu 😍😍😍
Ja bym chętnie jeszcze raz wzięła swój, oczywiście z moim mężem 😁
I chciałabym żeby ktoś zaprosił mnie na moje wesele, bo prawie nic nie jadłam, bo nie było kiedy, a było tyle dobrych rzeczy 🤣Inaa89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Łaski ale mam zagwostke 🤔 ślub mam o 10.30 (wiem, że godzina ciulowa). Szukam fryzjerki i makijażystki... I co? Chyba znalazłam kogoś, kto mnie uczesze i pomaluje o godz. 6 😂 paranoja 😂 my już o 10 musimy być po Urzędem. Nie wiem jak to się ma wszystko udać 😂😂😂
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Tylko w domu poczęstunek. Ciasto, sałatki, coś na ciepło. Dla najbliższej rodziny..02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Tylko w domu poczęstunek. Ciasto, sałatki, coś na ciepło. Dla najbliższej rodziny..
To ile osób planujecie? My mamy 14 ale czerwca naszą 6ą rocznicęSzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Byliśmy wczoraj u znajomych. Kolega nie mógł zrozumieć jak można tak często sikać hahaha nic nie poradzę, że Marta lubi spać na pęcherzu
Spróbowałam tego wina 0% z Lidla. Taki bardziej szampan to jest niż wino. Szału nie ma jak dla mnie. Wyśmiali moje ciasto dla diabetyków i to że z kebaba zamawiam sałatkę a poza tym bawiliśmy się świetnie dopóki nie zaczęłam padać o 23 😂
Dobrze, że jednak zrezygnowaliśmy z tego wesela.
Przecież to Twoja sprawa co jesz ,co zamawiasz i na co masz ochotę co komu do tego?Sory że tak w sam środek ale mnie denerwują ludzie którzy poruszają takie tematy ja tez mam taka znajomą i co chwilę a jedz to ,poco kanapeczki zdrowe w ciąży jesteś możesz się opychac czym chcesz wolno Ci ,Slodycze tonami jeść i ciągle to samo. Zwłaszcza jak jej czegoś odmowie ,bo nie mam ochoty. Ja np mam bardzo mały apetyt w ciąży A na słodycze wogole zero chęci, czasem sie skuszę potem żałuję, bo dopadają mnie po nich mega mdłości. Co mam na siłę jeść, większość gada że w ciąży wszystko wolno a potem rzeby zrzucić zbędne kg nie lada praca.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
SzalonaOna wrote:Nie. Nie odzywają się do mnie odkąd dowiedzieli się o ciąży, także jak już łaskawie się odezwa, to im powiem.
Mój tata też się urazil, jak się dowiedział, że będę miała męża Albanczyka.. O jezu.. nasz ślub był szybki bez planów cichy dla najbliższej rodziny. Tylko Mama przyjechała. To był jego wybór, potem ja zla córka bo się nie odzywam teraz kontakt lepszy odkąd ma wnuczke widać, że chce być w jej życiu. No zięć jaki zięć ale dba o nas kocha ,mamy wszystko czego chcemy. Nieważne skąd ważne by był dobrym i wiernyn mężem .boo123, Anet.kaa, SzalonaOna, Inaa89, Lalia lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Motyl, ale Ci zazdroszczę tego ślubu 😍😍😍
Ja bym chętnie jeszcze raz wzięła swój, oczywiście z moim mężem 😁
I chciałabym żeby ktoś zaprosił mnie na moje wesele, bo prawie nic nie jadłam, bo nie było kiedy, a było tyle dobrych rzeczy 🤣bawiłam się przednio, zero stresu, baaaardzo chciałabym to jeszcze raz przeżyć.
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kic mega działeczka 😍 nasz następny cel oszczędzania to właśnie zakup działki rod. Może na przyszły rok się uda. Chyba że znajdziemy fajny dom z ogródkiem, to wyprowadzimy się z miasta i będziemy mieć rod na podwórku 🙂
kic83 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Mój tata też się urazil, jak się dowiedział, że będę miała męża Albanczyka.. O jezu.. nasz ślub był szybki bez planów cichy dla najbliższej rodziny. Tylko Mama przyjechała. To był jego wybór, potem ja zla córka bo się nie odzywam teraz kontakt lepszy odkąd ma wnuczke widać, że chce być w jej życiu. No zięć jaki zięć ale dba o nas kocha ,mamy wszystko czego chcemy. Nieważne skąd ważne by był dobrym i wiernyn mężem .
W tej sytuacji ślub niewiele zmienia, już i tak jesteśmy połączeni przez dzieciątko. Ułatwi nam to wiele spraw urzędowych. Więc nie powinni mieć z tym problemu.
Ale znam ich - i tak będą gadać. Taki typ człowieka.