Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
boo123 wrote:Kic mega działeczka 😍 nasz następny cel oszczędzania to właśnie zakup działki rod. Może na przyszły rok się uda. Chyba że znajdziemy fajny dom z ogródkiem, to wyprowadzimy się z miasta i będziemy mieć rod na podwórku 🙂
Terminy są odległe o teraz jest ogromny rzut na RODY ale może się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 14:19
boo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle robię listę taka co jeszcze trzeba kupić do ślubu... I powiem Wam, że jestem przerażona 😂 jestem w czarnej d... Ze wszystkim 😂 stroje dla dzieci, buty, dodatki... Ja pierniczę 😂😂😂 ozdoby do domu, na samochód. Będzie jazda!!!!
Iryska, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Nie możecie złożyć podania o przydział i nie płacić kto ci? Ja planuje niedługo tak zrobić.
Terminy są odległe o teraz jest ogromny rzut na RODY ale może się udaboo123 lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Na domy z działką też teraz wszyscy się rzucili, szukamy z mężem teraz domu i wszyscy sprzedający mówią nam, że mają żniwa, bo domy rozchodzą się w mgnieniu oka 😀
boo123 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Cóż, moi rodzice jak już wiecie to długa historia... Pewnie za jakiś czas wszytsko się ułoży, choć pewnych słów jej nie wybaczę i tyle. Nie zamierzam sama z siebie tam chodzić, ani dzwonić. Ma ochotę, to może zabrać wnuki do siebie. Nie zamierzam się płaszczyć przed nimi. Powiem im o ślubie, dam zaproszenie. A czy przyjdą... To już ich decyzja.
W tej sytuacji ślub niewiele zmienia, już i tak jesteśmy połączeni przez dzieciątko. Ułatwi nam to wiele spraw urzędowych. Więc nie powinni mieć z tym problemu.
Ale znam ich - i tak będą gadać. Taki typ człowieka.
No ty znasz ich najlepiej, mój się niby martwił ,że z deszczu pod rynnę po przejsciach z Ex. Jak ludzie słyszą Albaczyk to widzą mnie w meczecie w burce 😅
A Mój mąż jest katolikiem jak ja no i Albania chodz troche zacofana to tez Europa 😅 Mój tata też był surowy dla mnie od urodzenia.. Kara za kara , krzyki awantury za oceny ,bo na siłę chial żebym na ludzi wyrosła a ja się buntowalam byłam tylko dzieckiem ..z charaktetem 😇
To ich decyzja ,uwierz mi będą żałować jak będzie za późno, dużo o nich mówisz widać że Ci zależy ale poco psuć sobie nerwy . To ten ślub nie długo już niby skromny a i tak stres pewnie, napewno dasz radę że wszystkim i to bd piękny dzień 🥰
Ps. Jeszcze 2 dni !!!!!SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Iryska wrote:Stokrotka też mam prenatalne we wtorek, stresuje się jakoś nimi bardziej niż dwa miesiące temu😀
W ogóle w tym tygodniu dużo dziewczyn ma wizyty 🥰
No kumulacja wizyt 7 nas naliczylam 😅 Znowu bd trzeba nadrabiać pół dnia forum!!!🤣🤣 Ja się już tak podniecam nią, tak bardzo chiala bym poznać płeć oczywiście zdrowie jest mi ważniejsze i jakoś przetrwała bym gdybym się nie dowiedziała płci ale już od rana oglądam komplety ciuszkow big sis , Little sis/brother 🥰🥰🥰🥰
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
Iryska wrote:Na domy z działką też teraz wszyscy się rzucili, szukamy z mężem teraz domu i wszyscy sprzedający mówią nam, że mają żniwa, bo domy rozchodzą się w mgnieniu oka 😀
Zgadza się, my mieliśmy działkę budowlaną obok do sprzedania, 35km od Trojmiasta, identyczną do naszej, w ciągu dwóch dni było tyłu chętnych, że masakra. Sprzedaliśmy ją po bardzo korzystnej dla nas cenie w tydzień! 😄Anet.kaa, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:No ty znasz ich najlepiej, mój się niby martwił ,że z deszczu pod rynnę po przejsciach z Ex. Jak ludzie słyszą Albaczyk to widzą mnie w meczecie w burce 😅
A Mój mąż jest katolikiem jak ja no i Albania chodz troche zacofana to tez Europa 😅 Mój tata też był surowy dla mnie od urodzenia.. Kara za kara , krzyki awantury za oceny ,bo na siłę chial żebym na ludzi wyrosła a ja się buntowalam byłam tylko dzieckiem ..z charaktetem 😇
To ich decyzja ,uwierz mi będą żałować jak będzie za późno, dużo o nich mówisz widać że Ci zależy ale poco psuć sobie nerwy . To ten ślub nie długo już niby skromny a i tak stres pewnie, napewno dasz radę że wszystkim i to bd piękny dzień 🥰
Ps. Jeszcze 2 dni !!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Mój tata proponował mi dzisiaj wino..
Ja mu mówię "tato, ale ty wiesz, że ja jestem w ciąży? "
Na co on "ale to dopiero początek, to nic nie zaszkodzi"..
Kurtyna.
A to będzie jego pierwszy wnuk? wnuczka? Może popsrostu nie wie co i jak 🤔😅 Moze się poprostu nie zna . Płeć męska 🤪
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
boo123 wrote:A to można dostać działkę inaczej niż poprzez zakup? 🙂 Nawet nie wiedziałam
Oglądałam ostatnio program, że średnio tym starszym.dzialkowiczom podoba się, że teraz ludzie tak rzucają się na działki, ponieważ wchodzi taka młoda rodzinka z dziećmi, grillik, znajomi, dzięki piszczą, a oni przyzwyczajeni że tam była cisza bo zwykle w okół było towarzystwo w ich wiekuboo123, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam stresu nie czuję w związku ze ślubem. Bardziej ekscytacja, zdecydowanie jestem bardziej dojrzała, świadomie do tego podchodzę. Wcześniej ślub brałam mając 20 lat i pstro w głowie 🤦♀️ale na bank w drodze na Zamek i już na przy siedzę się rozpłacze. Teraz jak o tym myślę, to płakać mi się chce 😂
Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Mój tata proponował mi dzisiaj wino..
Ja mu mówię "tato, ale ty wiesz, że ja jestem w ciąży? "
Na co on "ale to dopiero początek, to nic nie zaszkodzi"..
Kurtyna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2020, 16:04
Edyciak lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:A to będzie jego pierwszy wnuk? wnuczka? Może popsrostu nie wie co i jak 🤔😅 Moze się poprostu nie zna . Płeć męska 🤪
-
nick nieaktualnyOgólnie zamysł mam taki:
Moja sukienkę widziałyście, do tego czerwone trampki, bukiecik mały z czerwonych gozdzikow i lekko upiete włosy z jakąś delikatna ozdobą.
Mój P granatowy garnitur, biała koszula, czerwona mucha, czerwone trampki i butonierka z czerwonym goździki em.
Nasze dziewczynki 2 kremowe jednakowe sukienki, czerwone trampki i czerwone takie same opaski na głowę.
Filipek granatowe szorty eleganckie do kolan, biała koszula, szelki, czerwone trampki i czerwona mucha.
Ozdoby ma auto z czerwienia, w domu czerwone balony z serca z kremowymi.
Kremowy obrus plus do tego ładne czerwone serwetki. I może ogarnę jakieś ładne świeczniki wysokie na stół.
Jak myślicie, będzie ok?boo123, Edyciak, Ounai lubią tę wiadomość