Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Ok dzięki Ounai 😉 tak widzę że online niedostępna, ale zobaczę w sklepie stacjonarnym bo jest fajna promka 1+1 gratis, można kupić wtedy dwie i się z kimś podzielić lub sprzedać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2022, 12:47
-
Ounai wrote:Nie liczyłabym, u nas jak tylko się pojawiły to zniknęły a to było jakoś tydzień po Wszystkich Świętych ale powodzenia, może u Was akurat mniejsze zainteresowanieIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny udało mi się jednak wczoraj kupić te kuchnie w Lidlu, dwie za 299zl😁 jedną już sprzedałam i tym sposobem mam tą kuchnię za 90zl 😁
asias86, KarolinaMaria, dmg111, emdar, Iryska, Lalia, Suszarka, Ounai, Nowastaraczka, kic83, Cecylia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Anetko gdybym wiedziała, że na nie jest taki popyt to bym kupiła wszystkie a było jeszcze z 5-6 i sprzedała 😁 jak wystawiłam na olx to w ciągu pół godziny miałam 20 chętnych 🤭
Anet.kaa lubi tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Zulugula wrote:Dziękuję Karo.
Czekam aż samoistnie się zacznie poronienie, to okropne. Narazie żadnych znaków, przy pierwszym poronieniu zaczęlo się dobę po odstawieniu dupka ale wtedy juz prawie nic nie bylo widac zarodka na usg, teraz jest wiecej. Jak się zacznie mam się zgłosić do szpitala po ok 2dniach, jak się nie zacznie do wtorku to we wtorek zgłaszam się na wywoływanie farmakologiczne. Oczywiście jesli się nie będę prawidłowo oczyszczać to zabieg. Także wymarzone święta się szykują.
Dostałam tez dzis wyniki krwi, które powtarzałam.
Wyszły mi jakies przeciwciała, ciekawa jestem czy to mogło mieć wpływ.
Verita powiesz cos?
Zulu bardzo mi przykro, tak trzymałam kciuki za Ciebie. Wiem co czujesz, każda strata boli 😢O ❤️
Z ❤️ -
Zulu bardzo mi przykro ze przez to przechodzisz i to jeszcze teraz przed Świetami
naprawdę wiem co czujesz.
Co do Twojego wyniku nie sadze aby przeciwciała miały wpływ na poronienie. Miano jest bardzo niskie. Oczywiście nigdy nie dowiesz się na 100 % co spowodowało poronienie ale nie sadze żeby przeciwciała w pobocznym układzie były przyczyna. A ewentualnych przyczyn jest dużo …
Nie wiem tez , nie pamietam kiedy dokładnie kształtuje się w ogole grupa krwi u dziecka ale to chyba późniejsze etapy ciazy .
Trzymaj się , myśle o Tobie ciepłoZulugula lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulciu, dużo dużo sił do przetrwania tych trudnych chwil 😔😔
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Mnie wczoraj odwiedził dawno niewidziany gość, czyli okres. No powiem Wam że grubo jest 🙈 Spodziewałam się tego, wiedziałam że hormony mi ruszyły bo od jakiegoś czasu znów włosy mi się bardzo przetłuszczają, pojawił mi się trądzik i trochę wróciło libido. Kiedyś mi proponowano leczenie izotekiem na problemy skórne i być może jak skończę karmić to się w końcu zdecyduję.Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022