Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, wszystkiego najlepszego dla Olcia!
Ula, nie pamiętam czy pisałam już ale wierzę, że jesteś pod najlepszą opieką i Gabrysia urodzi się całą i zdrowa.
KarolinaMaria, wygrana to 390zł (wpłacaliśmy wpisowe po 30zł) i puchar wydrukowany na drukarce 3d. Pochwalę się na pewno. Jestem mega podjarana, zwłaszcza że cały czas prowadziłam, ale dzisiaj okazało się, że ja postawiłam na Argentynę, kolega na 2 miejscu na Francję, do tego przed mundialem typowaliśmy tzw bonusy i on wytypował króla strzelców z Francji a ja z kolei postawiłam na to, że Argentyna zostanie mistrzem. No i okazało się, że liczba punktów między nami jest taka, że właśnie mecz finałowy rozstrzygnie pomiędzy nami kto wygra 😂 w dodatku to jeden z moich ulubionych kolegow z pracy 😉 a mecz jeśli któraś z Was oglądała był jednym z lepszych jak dla mnie i do samego końca nie wiadomo było kto wygra.
I teraz będę niemiła ale... ta dziewczyna ode mnie z pracy co jest taka wredna jest taka wściekła że wygrywam, że tydzień temu wyskoczyła z tekstem że następnym razem Ci co obstawiają a nie oglądają meczy (czyli ja) beda sie składać po 50zl a reszta po 30zl. Odpowiedziałam, że mi pasuje, będzie więcej do zgarnięcia 😂 tak że chyba najbardziej mnie bawi że ona tak strasznie negatywnie przeżywa ta moją wygraną, choć te zakłady miały być tylko zabawą 😉Lalia, KarolinaMaria, Nowastaraczka, Ulaa, emdar lubią tę wiadomość
-
To narzekanie i drzemka 4h jednak nie byly takie złe, Leo przespał nockę bez pobudek do mojego budzika 😃😃😃
Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:To u nas podobnie, matka ponarzekała i 1pobudka. Ale nie przyzwyczajam się 😃
U nas jest jeszcze dziwna sprawa, bo T w nocy ma zatkany nos i widac, że ciężko mu oddychać, a w dzień jak gdyby nigdy nic, zadnego gluta , zadnego zalegania 🤔
U nas glut tez obecny ale i w dzien i w nocy dlatego ostatnio mu psikalam nasivinem na noc.
A i muszę polecić śpiworek, Leon w koncu po 2latach się przekonał. Troche pomogło ze był wzór w autka i taki ze nie przytłacza wielkością. Zamowiłam na lisek lolo. Teraz jak zimne noce to ja też mogę spać spokojnie że chlopak nie zamarza bo przykrycie kołdrą konczy sie wscieklym kopaniem nóg 🙈
Co do usypiania to jeszcze mam spostrzezenie ze warto sobie w glowie to trochę poukładać. Miałam jeden dzień ze byłam zmeczona i jeszcze w planach duzo do zrobienia wiec usypiałam go poirytowana i on też nie mógł przez to zasnąć, potem płaczki i dopiero spokoj ojca nas uratował a teraz jak podchodzę na chillu i cieszę się z tego czytania i przytulania to usypianie idzie łatwiej.
Przyznaję odpuszczanie nie jest łatwe ale to chyba lepsza metoda 🤗Lalia, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale wiecie jakie u mnie dziwne rzeczy… niecałe dwa tygodnie temu miałam byle podbrzusza, coś podobnego jak orzy owulacji, trwało to około 4 dni. Później dwa dni spokoju i znów ból podbrzusza przez 2 dni wiec kupiłam testy owulacyjne. W poniedziałek piękna gruba krecha, wiec byłam pewna ze owulacja była a tu w sobotę „okres” 🫣
Myślałam ze ten pierwszy to się będzie ze mnie lało a ja już dziś prawie nic nie mam 😵💫 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Emdar za życzenia zdrówka i pamięć.
Laila spóźnione ale szczerze życzenia dla Olusia.❤️❤️❤️❤️
Emdar super się czyta jak Julek szybko przystosował się do nowych realiów spania.🤞 Oby Julek zaczął troszkę szybciej zasypiać.
Lalia, emdar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny