Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg, cieszę się razem z Tobą,że zabieg poszedł zaskakująco dobrze. Czy lekarz mówił coś na temat ewentualnych starań?
Co do nfz to osobiście uważam, że trochę nie doceniamy tego co mamy "za darmo" bo w większości jesteśmy zdrowi. Ale np mój czy Anni tata skorzystali pod koniec życia z naprawdę drogich zabiegów operacji, badań itd. Mam kolegę który pracował na czarno, miał wypadek i był urrzymywany w śpiączce farmakologicxnej przez miesiąc. Koszty hospitalizacji wyniosły w sumie 200tys zł 20 lat temu. Jego mama nadal to spłaca.
A odrywając się od tematów, w Hebe -50% na makijaż. Koszty większości kosmetyków po rabacie wynoszą tyle samo co na allegro ale jesli brakuje Wam czegoś na Święta to można dokupić od ręki. Podobna promka będzie w Rossmannie od 28 grudnia.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jak u Was przygotowania do swiat?
Ja w tym roku jakos nie czuje tej magii.
Malwina zadowolona z choinki, najbardziej podobaja jej sie „dzyń dzyń”, jutro idziemy do mojej mamy, w niedziele na sniadanie tez, a po poludniu wyjezdzamy, na drugi dzien swiat chcemy zajechac do tesciow na sniadanie. Nikt nie wie, ale beda mieli niespodzianke!
Wszystkim Wam zyczymy Wesolych Swiat, w gronie rodziny, duzo zdrowka i spelnienia marzen 🥰Lalia, dmg111, emdar, Wik89, Ounai, Nowastaraczka, Ewa88 , Ania81, Clover, patrycja92, asias86 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Suszarka wrote:Mnie wczoraj odwiedził dawno niewidziany gość, czyli okres. No powiem Wam że grubo jest 🙈 Spodziewałam się tego, wiedziałam że hormony mi ruszyły bo od jakiegoś czasu znów włosy mi się bardzo przetłuszczają, pojawił mi się trądzik i trochę wróciło libido. Kiedyś mi proponowano leczenie izotekiem na problemy skórne i być może jak skończę karmić to się w końcu zdecyduję.
Teraz tez mam, (aktualnie jest super stan) problemy skórne i ostatnio dostałam masc z antybiotykiem i fajnie pomagam. Rozmawiałam z dermatolog o tym że wszyscy tak straszą izotekiem i ona powiedziała że wg niej to koncerny farmaceutyczne tak to nagłaśniają bo komu się opłaca aby po jednym leczeniu nie wydawać już na żadne spefyciki na trądzik.Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDMG super że operacja super.
Zulu jestem przy tobie myślami....Przytulam mocno
Chciałabym wam wszystkim złożyć życzenia świąteczne. Niech wasze marzenia się spełniają, pięknych chwil rodzinnych, pełno miłości i szczęścia, zdrówka.Zulugula, dmg111, Wik89, emdar, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
-
Wszytskiego dobrego Mamusie! Dużo zdrowia, jak jest zdrowie to reszta się ułoży
i żeby te święta wyglądały tak jak lubicie 🌲
dmg111, Lalia, Wik89, emdar, Ania81, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny ja również zycze Wam rodzinnych, ciepłych Swiat
zdrówka, miłości , spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku
Ja nagotowalam dzisiaj 4 litry Barszczu ale to u nas najbardziej pozadane danie świąteczne 🤣 i miodownik juz tez pasek zjedzony 😁 resztę rodzice zapewniają , jutro wyjeżdżamyIryska, Lalia, Suszarka, Wik89, emdar, dmg111, Ania81, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczynki, a ja Wam w te święta życzę miłości ❤️ żebyście się czuły kochane i spędziły ten czas w gronie swoich najbliższych 😘 życzę Wam też spokoju i wytchnienia, możliwości zapomnienia o troskach dnia codziennego choć na moment 🎄
Suszarka, Wik89, emdar, dmg111, Ania81, Iryska, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
-
Kochane, a ja Wam życzę Świąt takich jakich pragniecie i potrzebujecie🎄🎁. A poza wszystkim, to przede wszystkim zdrowia; cała reszta naprawdę jest do ogarnięcia😘
Dmg111, fajnie,że zabieg się udał. Trzymam kciuki za efekty szybkie✊❤.
Zulu, dla Ciebie ode mnie wyjątkowo mocny przytulas wirtualny ❤. Trzymaj się mocno kochana 🫂.
dmg111, Ania81, Iryska, Lalia, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Spokojnych Świąt dziewczyny 🌲🎄 pełnych odpoczynku, radości i zdrowia!
Ja popełniłam gar barszczu, sernik i kapustę. Uszka od 2 tygodni są w zamrażarce. Jeszcze jakieś 20 lat i zacznę organizować Wigilię u siebie 😁😅Ania81, emdar, dmg111, Lalia, Clover, patrycja92, Suszarka, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualny