Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dmg, podziwiam Cię za Twój optymizm. Muszę przyjechać do Ciebie na lekcję pozytywnego myślenia! Fajnie, że udało się laparo. Zgadzam się, że NFZ nie taki zły, zależy jak trafisz.
dmg111 lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dmg, cieszę się razem z Tobą,że zabieg poszedł zaskakująco dobrze. Czy lekarz mówił coś na temat ewentualnych starań?
Co do nfz to osobiście uważam, że trochę nie doceniamy tego co mamy "za darmo" bo w większości jesteśmy zdrowi. Ale np mój czy Anni tata skorzystali pod koniec życia z naprawdę drogich zabiegów operacji, badań itd. Mam kolegę który pracował na czarno, miał wypadek i był urrzymywany w śpiączce farmakologicxnej przez miesiąc. Koszty hospitalizacji wyniosły w sumie 200tys zł 20 lat temu. Jego mama nadal to spłaca.
A odrywając się od tematów, w Hebe -50% na makijaż. Koszty większości kosmetyków po rabacie wynoszą tyle samo co na allegro ale jesli brakuje Wam czegoś na Święta to można dokupić od ręki. Podobna promka będzie w Rossmannie od 28 grudnia. -
Jak u Was przygotowania do swiat?
Ja w tym roku jakos nie czuje tej magii.
Malwina zadowolona z choinki, najbardziej podobaja jej sie „dzyń dzyń”, jutro idziemy do mojej mamy, w niedziele na sniadanie tez, a po poludniu wyjezdzamy, na drugi dzien swiat chcemy zajechac do tesciow na sniadanie. Nikt nie wie, ale beda mieli niespodzianke!
Wszystkim Wam zyczymy Wesolych Swiat, w gronie rodziny, duzo zdrowka i spelnienia marzen 🥰Lalia, dmg111, emdar, Wik89, Ounai, Nowastaraczka, Ewa88 , Ania81, Clover, patrycja92, asias86 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Suszarka wrote:Mnie wczoraj odwiedził dawno niewidziany gość, czyli okres. No powiem Wam że grubo jest 🙈 Spodziewałam się tego, wiedziałam że hormony mi ruszyły bo od jakiegoś czasu znów włosy mi się bardzo przetłuszczają, pojawił mi się trądzik i trochę wróciło libido. Kiedyś mi proponowano leczenie izotekiem na problemy skórne i być może jak skończę karmić to się w końcu zdecyduję.
Teraz tez mam, (aktualnie jest super stan) problemy skórne i ostatnio dostałam masc z antybiotykiem i fajnie pomagam. Rozmawiałam z dermatolog o tym że wszyscy tak straszą izotekiem i ona powiedziała że wg niej to koncerny farmaceutyczne tak to nagłaśniają bo komu się opłaca aby po jednym leczeniu nie wydawać już na żadne spefyciki na trądzik.Suszarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDMG super że operacja super.
Zulu jestem przy tobie myślami....Przytulam mocno
Chciałabym wam wszystkim złożyć życzenia świąteczne. Niech wasze marzenia się spełniają, pięknych chwil rodzinnych, pełno miłości i szczęścia, zdrówka.Zulugula, dmg111, Wik89, emdar, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
-
Wszytskiego dobrego Mamusie! Dużo zdrowia, jak jest zdrowie to reszta się ułoży
i żeby te święta wyglądały tak jak lubicie 🌲
dmg111, Lalia, Wik89, emdar, Ania81, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dziewczyny ja również zycze Wam rodzinnych, ciepłych Swiat
zdrówka, miłości , spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku
Ja nagotowalam dzisiaj 4 litry Barszczu ale to u nas najbardziej pozadane danie świąteczne 🤣 i miodownik juz tez pasek zjedzony 😁 resztę rodzice zapewniają , jutro wyjeżdżamyIryska, Lalia, Suszarka, Wik89, emdar, dmg111, Ania81, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczynki, a ja Wam w te święta życzę miłości ❤️ żebyście się czuły kochane i spędziły ten czas w gronie swoich najbliższych 😘 życzę Wam też spokoju i wytchnienia, możliwości zapomnienia o troskach dnia codziennego choć na moment 🎄
Suszarka, Wik89, emdar, dmg111, Ania81, Iryska, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
-
Kochane, a ja Wam życzę Świąt takich jakich pragniecie i potrzebujecie🎄🎁. A poza wszystkim, to przede wszystkim zdrowia; cała reszta naprawdę jest do ogarnięcia😘
Dmg111, fajnie,że zabieg się udał. Trzymam kciuki za efekty szybkie✊❤.
Zulu, dla Ciebie ode mnie wyjątkowo mocny przytulas wirtualny ❤. Trzymaj się mocno kochana 🫂.
dmg111, Ania81, Iryska, Lalia, KarolinaMaria, Clover, patrycja92, Ounai lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Spokojnych Świąt dziewczyny 🌲🎄 pełnych odpoczynku, radości i zdrowia!
Ja popełniłam gar barszczu, sernik i kapustę. Uszka od 2 tygodni są w zamrażarce. Jeszcze jakieś 20 lat i zacznę organizować Wigilię u siebie 😁😅Ania81, emdar, dmg111, Lalia, Clover, patrycja92, Suszarka, Ewa88 , Ounai lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny