Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, Qunai mam resztę wyników dziewczyny.
Insulina na czczo 8,8 (normy 2,6-24,9)
Po godzinie 75,0
Po 2 godzinach 48,6
Na tych się nie znam w ogóle..
Anty tpo <9,00 (normy 0,00-34,00)
Anty tg 10,80 (normy 0,00-115,00) -
Anet.kaa wrote:Ooo o to czekam bo puki co coś tam się dzieje, ale to raczej z powodu przytycia po prostu:D
Nikt poza mną nie zauważa, że co w się zmienia, a mąż jak go pytam czy już mam brzuch to robi mine lekkiego politowania, i chyba bardzo chciałby powiedzieć że.mam, no ale.... nie chce mnie okłamywać
Hahaha mialam to samo xD mamuśka i mój S to albo się nabijali ze to tylko tłuszcz 😂 wredoty wstrętne albo patrzyli i bez przekonania gadali "może coś tam ciut". .. Ale jak któregoś dnia mnie wypchnęło i tak już zostało, to już nie mogą zaprzeczyć 😁😝Lalia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 10:24
SzalonaOna, Zulugula, doomi03, Anet.kaa, kar_oliv, kic83, Annia, Lalia, Edyciak, Sylwucha, Ounai, Inaa89, Stokrotka027, kkasia, Iryska, kiniusia270, Wik89, Ewe, Fragaria, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Niestety
ale czekam niecierpliwie skoro mówisz, że może to być już niedługo:)
Zwłaszcza pamiętasz jeszcze nie tak dawno pokazywałam Wam swojego brzucha mówiąc ze prawie nic nie widać tylko taka malusia buleczka sie krągli i dziewczyny tu mówiły ze faktycznie jeszcze za ciążowo nie wyglądam xD a tydzień czy półtora później już miałam do pokazania zdecydowanie okrągły już brzuszek xDLalia, Ounai, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Motylku, Qunai mam resztę wyników dziewczyny.
Insulina na czczo 8,8 (normy 2,6-24,9)
Po godzinie 75,0
Po 2 godzinach 48,6
Na tych się nie znam w ogóle..
Anty tpo <9,00 (normy 0,00-34,00)
Anty tg 10,80 (normy 0,00-115,00)
Insulina po godz. Wysoka. Do konsultacji :* -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Moja malutka ❤️ 307g ❤️ Okaz zdrowia! ❤️
Strasznie się wierciła, parę razy na nas zerknęła ❤️ Niezwykle ruchliwa, ale potraktowałam ją nutella przed wizytą, bo nic innego nie miałam, więc to może być to 😁
Co wizytę kciuk ma w buzi, więc chyba będę miała później z tym problem 🙈
Najśmieszniejsze było jak powiedziała "o a tu mamy piękne wargi" i ja "jaka śliczna buzia" a ona "nie te wargi, to są narządy płciowe" 😂😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 20:55
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A tu tpo, anty tgw normie.
Insulina po godz. Wysoka. Do konsultacji :*
No zobaczymy co gin jutro powie.
Ależ się zestresowałam teraz 😔
Nie może być normalnie 😂 w każdej ciąży coś..SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dmg
ŚLICZNA mała księżniczka, cieszę się że wszystko dobrze!!! ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111, SzalonaOna, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dmg, coś czuję, że Julcia skradnie tatusiowi serce 😍😍😍 przepiękna jest!
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai czy na Next są jakieś sensowne wyprzedaże? Czy nie ma co się czaić i brać w cenie regularnej?
ja po prostu kupowałam jak zaczynał wyrastać. Teraz raczej już też nie będę polowac na wyprzedaże bo dość mało czasu mi zostało.
Annia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Moja malutka ❤️ 307g ❤️ Okaz zdrowia! ❤️
Strasznie się wierciła, parę razy na nas zerknęła ❤️ Niezwykle ruchliwa, ale potraktowałam ją nutella przed wizytą, bo nic innego nie miałam, więc to może być to 😁
Co wizytę kciuk ma w buzi, więc chyba będę miała później z tym problem 🙈
Najśmieszniejsze było jak powiedziała "o a tu mamy piękne wargi" i ja "jaka śliczna buzia" a ona "nie te wargi, to są narządy płciowe" 😂😂😂😂😂
Zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 21:03
dmg111 lubi tę wiadomość