Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Motylku, Qunai mam resztę wyników dziewczyny.
Insulina na czczo 8,8 (normy 2,6-24,9)
Po godzinie 75,0
Po 2 godzinach 48,6
Na tych się nie znam w ogóle..
Anty tpo <9,00 (normy 0,00-34,00)
Anty tg 10,80 (normy 0,00-115,00) -
Anet.kaa wrote:Ooo o to czekam bo puki co coś tam się dzieje, ale to raczej z powodu przytycia po prostu:D
Nikt poza mną nie zauważa, że co w się zmienia, a mąż jak go pytam czy już mam brzuch to robi mine lekkiego politowania, i chyba bardzo chciałby powiedzieć że.mam, no ale.... nie chce mnie okłamywać
Hahaha mialam to samo xD mamuśka i mój S to albo się nabijali ze to tylko tłuszcz 😂 wredoty wstrętne albo patrzyli i bez przekonania gadali "może coś tam ciut". .. Ale jak któregoś dnia mnie wypchnęło i tak już zostało, to już nie mogą zaprzeczyć 😁😝Lalia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2020, 10:24
SzalonaOna, Zulugula, doomi03, Anet.kaa, kar_oliv, kic83, Annia, Lalia, Edyciak, Sylwucha, Ounai, Inaa89, Stokrotka027, kkasia, Iryska, kiniusia270, Wik89, Ewe, Fragaria, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Niestety
ale czekam niecierpliwie skoro mówisz, że może to być już niedługo:)
Zwłaszcza pamiętasz jeszcze nie tak dawno pokazywałam Wam swojego brzucha mówiąc ze prawie nic nie widać tylko taka malusia buleczka sie krągli i dziewczyny tu mówiły ze faktycznie jeszcze za ciążowo nie wyglądam xD a tydzień czy półtora później już miałam do pokazania zdecydowanie okrągły już brzuszek xDLalia, Ounai, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlaa wrote:Motylku, Qunai mam resztę wyników dziewczyny.
Insulina na czczo 8,8 (normy 2,6-24,9)
Po godzinie 75,0
Po 2 godzinach 48,6
Na tych się nie znam w ogóle..
Anty tpo <9,00 (normy 0,00-34,00)
Anty tg 10,80 (normy 0,00-115,00)
Insulina po godz. Wysoka. Do konsultacji :* -
nick nieaktualnydmg111 wrote:Moja malutka ❤️ 307g ❤️ Okaz zdrowia! ❤️
Strasznie się wierciła, parę razy na nas zerknęła ❤️ Niezwykle ruchliwa, ale potraktowałam ją nutella przed wizytą, bo nic innego nie miałam, więc to może być to 😁
Co wizytę kciuk ma w buzi, więc chyba będę miała później z tym problem 🙈
Najśmieszniejsze było jak powiedziała "o a tu mamy piękne wargi" i ja "jaka śliczna buzia" a ona "nie te wargi, to są narządy płciowe" 😂😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 20:55
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:A tu tpo, anty tgw normie.
Insulina po godz. Wysoka. Do konsultacji :*
No zobaczymy co gin jutro powie.
Ależ się zestresowałam teraz 😔
Nie może być normalnie 😂 w każdej ciąży coś..SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dmg
ŚLICZNA mała księżniczka, cieszę się że wszystko dobrze!!! ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111, SzalonaOna, Lalia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dmg, coś czuję, że Julcia skradnie tatusiowi serce 😍😍😍 przepiękna jest!
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Ounai czy na Next są jakieś sensowne wyprzedaże? Czy nie ma co się czaić i brać w cenie regularnej?
ja po prostu kupowałam jak zaczynał wyrastać. Teraz raczej już też nie będę polowac na wyprzedaże bo dość mało czasu mi zostało.
Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
dmg111 wrote:Moja malutka ❤️ 307g ❤️ Okaz zdrowia! ❤️
Strasznie się wierciła, parę razy na nas zerknęła ❤️ Niezwykle ruchliwa, ale potraktowałam ją nutella przed wizytą, bo nic innego nie miałam, więc to może być to 😁
Co wizytę kciuk ma w buzi, więc chyba będę miała później z tym problem 🙈
Najśmieszniejsze było jak powiedziała "o a tu mamy piękne wargi" i ja "jaka śliczna buzia" a ona "nie te wargi, to są narządy płciowe" 😂😂😂😂😂
Zdjęcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2020, 21:03
dmg111 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020