Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeta 195! W poniedziałek była 94,10 . Rycze ze szczęścia!
Fragaria, Lalia, Ounai, casteam, Annia, kar_oliv, Anet.kaa, Gagatka, Sylwucha, Wik89, dmg111, kic83, Ewa88 , Inaa89, Zulugula, Stokrotka027, doomi03, Edyciak, SzalonaOna, Ewe, Julik, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Mowe wrote:Beta 195! W poniedziałek była 94,10 . Rycze ze szczęścia!
Gratuluję kochana, teraz w spokoju się ciesz 😘Mowe lubi tę wiadomość
-
Ounai pierwsza sukienka mega, wyglądasz pięknie
Co do aplikacji ciążowych to ja polecam ciąża+ i preglife.
Jeśli chodzi o foteliki to ja też polecam sklep 8gwiazdek.
Mowe, supeeeer!!!! ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 15:42
Mowe, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Mowe ja też miałam próg najpierw wyższy potem trochę spadł. Ale lekarz twierdzi że jest ok.
Byłam dziś na wizycie i dupek nie zrobił mi USGmówi że szyjka ładnie trzyma że macica rośnie l4 na 3 tyg.
Maialm mi zrobić cytologię i chyba zapomniał.
Zrobię sobię w luksmedzie.
Na szczęście w przyszłym tyg mam w czwartek wizytę w. Luxmedzie to zrobią mi USG mam nadzieję.Mowe, SzalonaOna lubią tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Dziewczyny, zaczęłam dobrze dzień 👌
Wstałam po 10, wzięłam prysznic i umylam włosy, podkładałam pranie którego była FURA, odkurzyłam i umylam podłogi w mieszkaniu, zrobiłam zakupy i upiekłam ciasto (jednak zwykle czekoladowe) 👍
Co prawda teraz biorą mnie mdłości, ale może dlatego że od obiadu nic nie jadłam, wetnę tosta, biorę do ręki Harrego i czarę ognia i relaksik 😁😁😁Annia, Anet.kaa, Wik89, dmg111, kic83, doomi03, Edyciak, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja to jakaś totalna masakra 🤦♀️ nawkrecalam sobie czarne wizje i nie wytrzymałam, wylądowałam dzisiaj na wizycie u innego gin. Trochę usprawiedliwiam się tym że z mojej gin nie jestem zadowolona i chciałam i tak zmienić lekarza prowadzącego i u nowego akurat zwolnilo się miejsce. Oczywiście z maluchem wszystko dobrze, jest dzidziutek zdrowy i silny. Muszę przestać już tyle myśleć.
Teraz mam wyrzuty sumienia, że podglądam malucha za często i może mu szkodzę? Czy któraś z Was wie czy usg szkodzi?
Motylek, jako że mam nowego lekarza i więcej kombinować już nie będę to zmienił się termin mojej wizyty - 8 lipca 18:00SzalonaOna lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Lalia wrote:Dziewczyny, zaczęłam dobrze dzień 👌
Wstałam po 10, wzięłam prysznic i umylam włosy, podkładałam pranie którego była FURA, odkurzyłam i umylam podłogi w mieszkaniu, zrobiłam zakupy i upiekłam ciasto (jednak zwykle czekoladowe) 👍
Co prawda teraz biorą mnie mdłości, ale może dlatego że od obiadu nic nie jadłam, wetnę tosta, biorę do ręki Harrego i czarę ognia i relaksik 😁😁😁Lalia, Iryska, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, mój mąż już nie może jak widzi jak czytam Harrego 🤣🤣🤣 ale sam mi kupił na urodziny całą sagę i to jeszcze w pięknym czarnym wydaniu 😍 uwielbiam!!
Fragaria, ja mam w następnym tygodniu dwa usg w ciągu trzech dni i pytałam lekarza czy to nie przeszkadza, to powiedział że jak jest dobrze zrobione i dobrym sprzętem to nawet 3 razy dziennie można robić 😉Annia, Fragaria lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny tez czujecie takie ciągniecie w stopach/nogach? W sensie że Was rwie? Ja nie wiem jak nogi ułożyć tak mnie bolą
-
Fragaria wrote:Dziewczyny, a ja to jakaś totalna masakra 🤦♀️ nawkrecalam sobie czarne wizje i nie wytrzymałam, wylądowałam dzisiaj na wizycie u innego gin. Trochę usprawiedliwiam się tym że z mojej gin nie jestem zadowolona i chciałam i tak zmienić lekarza prowadzącego i u nowego akurat zwolnilo się miejsce. Oczywiście z maluchem wszystko dobrze, jest dzidziutek zdrowy i silny. Muszę przestać już tyle myśleć.
Teraz mam wyrzuty sumienia, że podglądam malucha za często i może mu szkodzę? Czy któraś z Was wie czy usg szkodzi?
Motylek, jako że mam nowego lekarza i więcej kombinować już nie będę to zmienił się termin mojej wizyty - 8 lipca 18:00Fragaria lubi tę wiadomość
-
Ounai ta druga wygląda na bardzo wygodną. Nie ukrywajmy, że upały w końcu przyjdą. Będziesz miała w czym wyskoczyć do przedszkola po synka albo do sklepu
ogólnie potwierdziły się nasze przypuszczenia. Wyglądasz naprawdę dobrze, masz śliczne łydki, ramiona, urocza ciężarówka. Gratuluję utraty 0,5 kg
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
A ja dziś wyszłam z domu coś skserować A wróciłam biedniejsza o 300 zł. Kupiłam soczewki, nareszcie okulary z filtrami bo zawsze nosiłam jakieś dziadostwo, a do tego te o to pięknosci. Jestem zakochana w bobo ciuszkach!
świetna jakość tego zestawu !
sweterek jest kremowy nie różowy więc będzie pasował i dla dziewczynki do różowych getrów i dla chłopca do jakichś eleganckich spodni (sprawdzałam)
Kappalah ma promocje Newbie, jakość tych ubranek jest naprawdę rewelacyjna.
Wik89, dmg111, Lalia, Inga28, Sylwucha, Mowe, Zulugula, kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Mowe wrote:Beta 195! W poniedziałek była 94,10 . Rycze ze szczęścia!
Mowe lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny tez czujecie takie ciągniecie w stopach/nogach? W sensie że Was rwie? Ja nie wiem jak nogi ułożyć tak mnie bolą
casteam lubi tę wiadomość
-
W szpitalu leżałam z dziewczyną, która pracuje w Kappalahu, opowiadała co dzieje się, czy są promocje na Newbie 🤦♀️ kobiety wyrywają sobie ubranka z rąk i inne takie sceny. W ogóle mają taki problem, że dużo kupuje na handel, a potem sprzedają drożej w necie.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm