Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolinaMaria wrote:W szpitalu leżałam z dziewczyną, która pracuje w Kappalahu, opowiadała co dzieje się, czy są promocje na Newbie 🤦♀️ kobiety wyrywają sobie ubranka z rąk i inne takie sceny. W ogóle mają taki problem, że dużo kupuje na handel, a potem sprzedają drożej w necie.
To prawda akurat, sama uwielbiam Newbie 😍
Nie dość, że jakościowo są super to i styl mi bardzo odpowiadaLalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:W szpitalu leżałam z dziewczyną, która pracuje w Kappalahu, opowiadała co dzieje się, czy są promocje na Newbie 🤦♀️ kobiety wyrywają sobie ubranka z rąk i inne takie sceny. W ogóle mają taki problem, że dużo kupuje na handel, a potem sprzedają drożej w necie.
Nie wiem od kiedy jest promocja ale było całkiem sporo rzeczy do wyboru dzisiaj. Jakość na prawdę jest spoko, ale ludziom to czasami odwala żeby takie rzeczy robićKarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Ulaa wrote:To prawda akurat, sama uwielbiam Newbie 😍
Nie dość, że jakościowo są super to i styl mi bardzo odpowiadaUlaa lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:To prawda! Są piękne! Nie jakieś pstrokate tylko fajne, przemyślane wzory.
Dokładnie! Piękne, stonowane kolory, ładne wzory, wszystko takie spójne 😍 no uwielbiam po prostu 😄Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny, już mi trochę lepiej.
U mnie wychodzi usg mniej więcej co dwa tygodnie, przy czym dopplera użył lekarz na prenatalnych i dzisiaj, a tak to były tylko szybkie usg podglądające.
No ale teraz obiecuję sobie już się uspokoić 😏Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualny
-
Mowe wrote:Beta 195! W poniedziałek była 94,10 . Rycze ze szczęścia!
Progiem się nie przejmuj, ja miałam 25, potem 16. I moja Pani Dr powiedziała że mam się nie przejmować wogole! Takze glowa do góry bedzie dobrze ☺😉Mowe lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
To u mnie w mieście obok jest taki sklep wyprzedaż magazynu pewnej znanej u nas drogeri. Mąż mnie kiedyś zabrał i za 1 razem nakupowalam córkę lalki baby born ,baby anabel za 8 euro gdzie oryginał 50 tyle że tu karton porwany czy coś uwielbialam ten sklep można było za grosze dostać perfumy kosmetyki czy produkty dla dzieci np smoczki aventa za 1 euro skarpetki za 50 centów itp przecież to ceny śmieszne. Ale po jakimś właśnie czasie się nazbierało kobiet z mężami grupowo przychodzili i się właśnie rzucali wyrywali żeby później sprzedawać w necie .. Jak razchialam zabawke dla córki i się na mnie stara babcia rzuciła to.mowie nigdy wiecej tu nie przyjdę wyszłam na takim nerwie nie dowierzam że dla tych paru centow ludzie pozabijac się chca ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 17:17
Annia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Stokrotka027 wrote:To u mnie w mieście obok jest taki sklep wyprzedaż magazynu pewnej znanej u nas drogeri. Mąż mnie kiedyś zabrał i za 1 razem nakupowalam córkę lalki baby born ,baby anabel za 8 euro gdzie oryginał 50 tyle że tu karton porwany czy coś uwielbialam ten sklep można było za grosze dostać perfumy kosmetyki czy produkty dla dzieci np smoczki aventa za 1 euro skarpetki za 50 centów itp przecież to ceny śmieszne. Ale po jakimś właśnie czasie się nazbierało kobiet z mężem grupowo przychodzili i się właśnie rzucali wyrywali żeby później sprzedawać w necie .. Jak razchialam zabawke dla córki i się na mnie stara babcia rzuciła to.mowie nigdy wiecej tu nie przyjdę wyszłam na takim nerwie nie dowierzam że dla tych paru centow ludzie pozabijac się chca ..
Ja pamiętam jak dobrych kilka lat temu pierwszy raz były torebki Wittchen w Lidlu, ja byłam chyba jeszcze wtedy na studiach. Więc koło 11/12 pojechałyśmy po torebki - jeden Lidl nic, drugi Lidl nic, w trzecim zapytałyśmy się Pani z obsługi czy nie będzie tych torebek i mało nam oczy z orbit nie wyszły jak Pani nas poinformowała, że ludzie o 7 rano biegną po torebki i biorą tyle ile są w stanie unieść. Dlatego ja też jak Ty nigdy nie jestem w stanie nic dostać na żadnych super promocjach czy okazjach bo nie znoszę tłumów, nie będę stała przed sklepem przed otwarciem i żadne wyrywanie sobie z rąk dla mnie nie wchodzi w grę. Jezu, ja naprawdę jestem w szoku co ludzie są w stanie zrobić dla 'promocji'. 🤨Stokrotka027 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:To jak u nas w Lidlu jak czasami ludzie wrzucają te filmy do internetu. 🤣
Ja pamiętam jak dobrych kilka lat temu pierwszy raz były torebki Wittchen w Lidlu, ja byłam chyba jeszcze wtedy na studiach. Więc koło 11/12 pojechałyśmy po torebki - jeden Lidl nic, drugi Lidl nic, w trzecim zapytałyśmy się Pani z obsługi czy nie będzie tych torebek i mało nam oczy z orbit nie wyszły jak Pani nas poinformowała, że ludzie o 7 rano biegną po torebki i biorą tyle ile są w stanie unieść. Dlatego ja też jak Ty nigdy nie jestem w stanie nic dostać na żadnych super promocjach czy okazjach bo nie znoszę tłumów, nie będę stała przed sklepem przed otwarciem i żadne wyrywanie sobie z rąk dla mnie nie wchodzi w grę. Jezu, ja naprawdę jestem w szoku co ludzie są w stanie zrobić dla 'promocji'. 🤨
Unas lidl 2 razy w miesiącu wyprzedaż garażową robi w takim namiocie np .produktów spożywczych przy dacie, ciuszki dla dzieci i dorosłych które się nie sprzedały też za 1 euro tam to wogole wojna na śmierć i życie 😅🤣 Osobiście odpuściłam dla życia 🤣 Ale co do Lidla jeszcze to mamy pl tygodnie czasem i też ludzie rzucili mi się na majonez winiary po tylu lidlach jeździłam i nie dostałam😟Annia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Anet.kaa wrote:Quinai będziesz najpiękniejsza na ślubie! Wyglądasz cudownie!!! Serio Ci mówię, zazdroszczę bo naprawdę wyglądasz bosko!
KarolinaMaria dziękuję, tą drugą oddaję, jest za mała.
W ogóle w Sinsay są takie luźne jeansy na gumce za 40zl. Wzięłam sobie ale tam nie można mierzyć i muszę iść wymienić. Może w piątek zdążę żeby mieć na weekend.
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa. Od razu mi lepiej i nawet jakoś nie żal mi tych wydanych 130zl na tą sukienkę.Lalia, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, to ja Wam coś opowiem, odnośnie szaleństw w sklepie 😁
Na wakacjach na studiach dorabiałam sobie w lumpeksie, to był bardziej taki outlet niż lumpeks, bo oprócz używanych rzeczy było mnóstwo z metkami. Właścicielka też bardzo dbała, więc wszystkie rzeczy bez wyjątku były wywieszone na wieszakach, nigdy nie było brudnych czy podartych ubrań (te oddawało się do pralni/krawcowej) a buty były ustawione parami na półce. A i to była sprzedaż na wagę, że np. w poniedziałek było 79zl/kg, we wtorek 69zl/kg i tak z każdym dniem mniej, az do soboty. Tylko niektóre rzeczy, bardzo markowe np Ted Baker, czy All Saints były wyceniane.
I pamiętam do dzisiaj mój pierwszy dzień w pracy 🙈🙈🙈
Sklep był otwierany o 10, ja przyszłam jakoś pół godziny wcześniej to już ludzie stali przed wejściem🤣 dziewczyny mnie wpuściły i powiedziały, że jak się otworzą drzwi to mam stanąć najlepiej gdzieś w kącie i uważać. Pomyślałem sobie "taa, jasne, jestem nowa, pierwszy dzień, to mnie wkręcają", no ale żeby nie było to się odsunęłam i stanęłam z boku 😅
Dziewczyny, czegoś takiego to ja w życiu nie widziałam 😱😂😂
Jak tylko drzwi się otworzyły, to to BYDŁO bo inaczej nie można tego nazwać, normalnie wdarło się do sklepu przepychając się łokciami i rura w stronę wieszaków! Rozpościerały ręce na szerokość ramion, wkładały między wieszaki, ściskały i zdejmowały ubrania razem z wieszakami tyle ile udało im się objąć i zdjąć. Zliczając wszystkie drążki to było tam około 30 metrów wieszaków, a to bydło potrafiło je opróżnić w 30 SEKUND od wejścia do sklepu !!! Później rzucały to w kąt i dopiero przeglądały. Nie muszę mówić, że nam schodziło w weekend kilka godzin żeby to rozwiesic, a co dopiero ile ubrań się niszczyło i brudziło przy takim ich zdzieraniu 🤦♀️
Głównie walka była o sukienki i bluzki, które nawet na nowym towarze, przy cenie 79zl/kg wychodziły od 3 do 15 zł za sztukę!!!
Masakra 🤣🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 17:49
Stokrotka027, Annia lubią tę wiadomość
-
Mowe
gratulacje!
Teraz tylko się cieszyć spokojną ciążąCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:To jak u nas w Lidlu jak czasami ludzie wrzucają te filmy do internetu. 🤣
Ja pamiętam jak dobrych kilka lat temu pierwszy raz były torebki Wittchen w Lidlu, ja byłam chyba jeszcze wtedy na studiach. Więc koło 11/12 pojechałyśmy po torebki - jeden Lidl nic, drugi Lidl nic, w trzecim zapytałyśmy się Pani z obsługi czy nie będzie tych torebek i mało nam oczy z orbit nie wyszły jak Pani nas poinformowała, że ludzie o 7 rano biegną po torebki i biorą tyle ile są w stanie unieść. Dlatego ja też jak Ty nigdy nie jestem w stanie nic dostać na żadnych super promocjach czy okazjach bo nie znoszę tłumów, nie będę stała przed sklepem przed otwarciem i żadne wyrywanie sobie z rąk dla mnie nie wchodzi w grę. Jezu, ja naprawdę jestem w szoku co ludzie są w stanie zrobić dla 'promocji'. 🤨
Jedyne co mnie bardzo smuci to karpie przed świętami bo to pokazuje jakie nasze starsze społeczeństwo jest ubogie. Co nie zmienia faktu, że dziadki to niezłe tarany w walce o zdobycz.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
Ounai
bardzo mi się podobasz w tej pierwszej kiecce, wyglądasz w niej mega!
A co wózków, to stawiam na ten czarno zielonyOunai lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:
Ależ wzruszające 😍😍😍 przepiękne!!!Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Sylwia cudny prezent ! Też takie coś kupię gdy bobek się urodzi.
Ja na dzień ojca zamówiłam dla męża książkę "Jestem tatą! Co naprawdę muszą wiedzieć ojcowie." Mam nadzieję, że ją przeczyta.
Laila, szok co za akcja w tym lumpeksie.... ludzie to czasami godności nie mająSylwucha, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Kilka pytań:
Wczoraj rano był bzyk z orgazmem, i od tego czasu (dziś nieco mniej) boli mnie brzuch jak na miesiączkę. Wzięłam wczoraj nospe i magnez aby zatrzymać we skórcze macicy.
Miałyście też tak? Przyznam, że trochę mnie to zniechęciło do seksu.
Czy zawsze jak się podnosicie z leżenia staracie się aby wstać bokiem A nie napinając brzuch? Czy jest to bardzo ważne we wczesnej ciąży (jak moja) aby jednak nie napisać tych mięśni? Przyznam, że nie zawsze pamiętam aby się przekatulać na bok i wstawać bokiem lub chociaż podeprzeć ręką.
Czy kupujecie dla bobo dwa rożki? Moja przyjaciółka miała problem jak jeden jej się ubrudził i sechł, przykryła małą kołderką którą ona się w nocy okryła i zaczęła dusić.
Czy kupujecie otulacze do spania dla maluszka? -
Maggi110818 wrote:https://www.philips.pl/c-p/SCH400_30/avent?origin=1_8173550_4710959_23899561_269691566_0&dcm_id=0&dclid=CNmuufej9-kCFVE_GQod8sEEcQ
Co myślcie o tym zestawie?
Też myślę że lepiej kupić osobno tylko część tych rzeczy z zestawu, nie przepłacając. Średnio się ten zestaw kalkuluje a i termometr ja osobiście wolę bezdotykowy brać.