Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi się 2 różki przydały z synem. Jeden miałam popisowy a drugi taki żeby był jak ten pierwszy prałam. Teraz kupuję 1 bo wykorzystam te po synku. Otulacza chyba nie będę kupować, ale to jeszcze może się zmienić. Syna zawijałam w bawełniany kocyk.
Na początku nie wstawałam z boku tylko różnie. Ale teraz już się nie da inaczej, turlam się po łóżku jak wielki niezgrabny waleń 😂 -
Mowe wrote:Beta 195! W poniedziałek była 94,10 . Rycze ze szczęścia!
No i pięknietakże już proszę tu nie myśleć negatywnie tylko zacząć cieszyć się tą ciąża
Mowe lubi tę wiadomość
-
Anetka, mnie po bzyku chyba zaraz po bolał brzuch, a na następny dzień już nie, ale to chyba dlatego że dużo napinałam brzuch w trakcie 🤔 chociaż my już bez seksu jakieś 5 tygodni przez te mdłości ☹️
Rożki kupię dwa, jeden chciałam od mamyginekolog bo jego można prać w temp 90 stopni i wzięłabym go do szpitala, a drugi jakiś zwykły w domu 😉
Przy wstawaniu w 95% przypadków wstaje z leżenia bokiem i podpierając się, bo po prostu tak mi najwygodniej 👍
A do spania to na dzień mam zamiar mieć dzianinowy kocyk, a na noc śpiworek 👌 -
Anetka
do szpitala 1 rożek + kocyk, który też mogę zwinąć jak rożek.
Co do nocy jest zakaz używania dla małych bobo kołderek i poduszek.
Używa się takie śpiworki do łóżka, w które się wkłada bobasa.
To mi przypomina, że miałam Ci listę podesłać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2020, 18:41
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Anetka, mnie po bzyku chyba zaraz po bolał brzuch, a na następny dzień już nie, ale to chyba dlatego że dużo napinałam brzuch w trakcie 🤔 chociaż my już bez seksu jakieś 5 tygodni przez te mdłości ☹️
Rożki kupię dwa, jeden chciałam od mamyginekolog bo jego można prać w temp 90 stopni i wzięłabym go do szpitala, a drugi jakiś zwykły w domu 😉
Przy wstawaniu w 95% przypadków wstaje z leżenia bokiem i podpierając się, bo po prostu tak mi najwygodniej 👍
A do spania to na dzień mam zamiar mieć dzianinowy kocyk, a na noc śpiworek 👌
Mi też się podobają te od mamy ginekolog, ale z takich wyjściowych mam jeden upatrzony w którym jestem zakochana już od dawna więc będę musiała od wymyśleć aby nie zbankrutować.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Tak dziewczyny
dziś prześlę i poproszę Motylka o wrzucenie na 1 stronę, ok??Sylwucha, doomi03, Edyciak, Wik89, Fragaria, Ounai, Annia, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Anet.kaa wrote:Kilka pytań:
Wczoraj rano był bzyk z orgazmem, i od tego czasu (dziś nieco mniej) boli mnie brzuch jak na miesiączkę. Wzięłam wczoraj nospe i magnez aby zatrzymać we skórcze macicy.
Miałyście też tak? Przyznam, że trochę mnie to zniechęciło do seksu.
Czy zawsze jak się podnosicie z leżenia staracie się aby wstać bokiem A nie napinając brzuch? Czy jest to bardzo ważne we wczesnej ciąży (jak moja) aby jednak nie napisać tych mięśni? Przyznam, że nie zawsze pamiętam aby się przekatulać na bok i wstawać bokiem lub chociaż podeprzeć ręką.
Czy kupujecie dla bobo dwa rożki? Moja przyjaciółka miała problem jak jeden jej się ubrudził i sechł, przykryła małą kołderką którą ona się w nocy okryła i zaczęła dusić.
Czy kupujecie otulacze do spania dla maluszka?<proszę się nie śmiać> U mnie libido dosłownie NIE istnieje w ciąży...
Co do wstawania - zaczęłam tak wstawać dopiero niedawno jak brzuch mi zaczął przeszkadzać, ale nadal czasami wstanę normalnie jak się spieszę czy coś.
Kupiłam jeden rożek, więcej raczej nie kupie bo nie wydaje mi się specjalnie praktyczny. Chcę, żeby spał w śpiworku, bez żadnych kocyków itp.Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Tak dziewczyny
dziś prześlę i poproszę Motylka o wrzucenie na 1 stronę, ok??kic83 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:U nas nie było seksu w ciąży...
<proszę się nie śmiać> U mnie libido dosłownie NIE istnieje w ciąży...
Co do wstawania - zaczęłam tak wstawać dopiero niedawno jak brzuch mi zaczął przeszkadzać, ale nadal czasami wstanę normalnie jak się spieszę czy coś.
Kupiłam jeden rożek, więcej raczej nie kupie bo nie wydaje mi się specjalnie praktyczny. Chcę, żeby spał w śpiworku, bez żadnych kocyków itp.
Annia
u nas tez zero seksu, więc dla mnie to nic dziwnegowitaj w klubie.
Ja cienki kocyk będę miała żeby z niego rożek robić, bo ten rożek co mam to jest bardzo gruby.
I tak samo będziemy mieli śpiworek do łóżeczka na noc.Annia, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Właśnie widzę to ogłoszenie na grupie sprzedażowej cybexa, ale dziwna Pani bo ceny tylko na priv podaje
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Kicuś a mogłabyś jeszcze raz przesłać tą wyprawkę dla mamy co wrzucałaś? Nie mogę jej odnaleźć, a na pierwszej stronie jej nie ma.
Annia lubi tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny, u mnie wszystko w porządku 😀
Dzidzia była uśmiechnięta, machała rączkami i robiła podskoki. Pani dr mówiła, że jest ruchliwe. 170 tętno. Przepukliny nie ma 🙂 Płeć wróżona prawdopodobnie dziewczynka, ale to nie wiadomo jeszcze. Termin mam na 18 wg om a 19 grudnia wg usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2020, 07:38
KarolinaMaria, Lalia, Annia, kic83, Ounai, SzalonaOna, Edyciak, doomi03, Zulugula, Fragaria, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Annia
u nas tez zero seksu, więc dla mnie to nic dziwnegowitaj w klubie.
Ja cienki kocyk będę miała żeby z niego rożek robić, bo ten rożek co mam to jest bardzo gruby.
I tak samo będziemy mieli śpiworek do łóżeczka na noc.
A jaki kocyk polecasz? Kupiłam dwa z minky (jedna strona z minky druga jakby bawełna i wzorek), ale jestem średnio zadowolona. Są cieniutkie bo wzięłam bez wypełnienia.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Pocieszasz mnie, bo już myślałam, że coś ze mną nie tak jeśli chodzi o seks. 😂
A jaki kocyk polecasz? Kupiłam dwa z minky (jedna strona z minky druga jakby bawełna i wzorek), ale jestem średnio zadowolona. Są cieniutkie bo wzięłam bez wypełnienia.Annia, Lalia lubią tę wiadomość