Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakieś sposoby na gila u niemowlaka oprócz inhalacji, odciągania, nasivinu? Gabi juz ma, całą noc nie spala 😭
-
Malwi, brawo!!!
Zulu, kupilam na razie jeden komplecik z HM 😀 taki w kwiatuszki drobne. ze Smyka nic mnie na razie nie urzeklo, ale stacjonarnie pojde sobie kiedys zobaczyc, bo to inaczej zawsze
Gela093 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
dmg111 wrote:Brawo dla Malwi ❤️ Przeslodkie jest to, jak ją motywujesz do tych wielkich kroków ❤️
Jestem jej największym kibicem, choć nie zawsze to tak wesoło wygląda. Czasami niestety są i łzy i krzyki…dmg111 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Cześć dziewczyny ☺️ wbijam na wątek chociaż ja jeszcze jestem po drugie stronie. Jednak potrzebuje od was pomocy. Jeśli któraś może podetknać mężowi/partnerowi tą ankietę pod nos albo wypełnić ją w jego imieniu będę wdzięczna. Piszę pracę magisterską o ojcostwie, a brakuje mi jeszcze 50 ankiet 🙁
Także jeśli któraś miałby chwilę to byłabym wdzięczna za pomoc 🙏 https://forms.gle/Y5Znpxy5vb4qNXLE6
Dzięki i wszystkiego dobrego wam życzę ♥️Starania o pierwsze 👶 od sierpnia 2020
•PCOS (jajniki drobnopęcherzykowate, brak owulacji) 😒
•IO- pod kontrolą ✓
•Niedoczynność tarczycy- pod kontrolą ✓
PAI-1 homo ❌
Obecny Kir 2DS1 reszty ds brak 🤷🏻♀️
•07.2021- 06.2022 ➡️ 9 cykli stymulowanych.
•08.02.22- laparoskopia- lewy jajowód ➖, prawy➕
•07.2022 przygotowania do ivf
01. 09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro.
14.09.2022 punkcja-> 10 komórek -> 5 zapłodnionych 🥚
14.09.2022 krwotok z obu jajników. Operacja ratująca życie.
20.09.2022 mamy tylko jednego zarodka 4BA 🥺
Przerwa w staraniach do 06.2023 😞
On 🧔31 lat
Ruch postępowy 28% -> 47 % ✔️
Morfologia 8%-> 16% ✔️
Koncentracja 35,7 -> 55 mln/ml
Poprawa po korzeniu maca -
Irysko, widoki obłędne! 😍
Ale jak Michasia wyciągnęło! 💙 Pamiętam jedno z jego pierwszych zdjęć, chyba jeszcze w łóżeczku, jak ćwiczył z piłką na brzuszku, takim bąbelkiem był 🤭Iryska lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Jakieś sposoby na gila u niemowlaka oprócz inhalacji, odciągania, nasivinu? Gabi juz ma, całą noc nie spala 😭
Tajka lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Tajka wrote:Jakieś sposoby na gila u niemowlaka oprócz inhalacji, odciągania, nasivinu? Gabi juz ma, całą noc nie spala 😭Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, dziękuję.
Ogólnie jest już troszkę lepiej. Na razie nie zapowoada się, aby było to coś więcej niż katar. W ogóle już drugi raz stosuję u Mai do inhalacji mgiełke solankowa Zabłockiej i nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale katar prawie znika po kilku dniach a podczas wcześniejszych infekcji lało się zawsze równo 2 tygodnie 😊 nie wiem, czy o tym słyszałyście, ale bratowa mi poleciła zarówno do inhalacji jak i do nawilżacza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2023, 00:56
Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Maja dziś płakała 😭
Chciała bardzo iść, stała pod drzwiami, ubierała się chętnie ale jak jej powiedzialam po drodze, że mama pójdzie, ona zostanie to "nie, nie", w szatni ubrała się chętnie, ale nie chciała wejść do sali... Wzięłam ją na ręce, weszłyśmy, siostra ( żłobek prowadzi siostra zakonna i czasem pomaga przy opiece) ją zagadala, pożegnałam się ale jak zamknęłam drzwi to słyszałam płacz ☹️ -
Tajka wrote:Maja dziś płakała 😭
Chciała bardzo iść, stała pod drzwiami, ubierała się chętnie ale jak jej powiedzialam po drodze, że mama pójdzie, ona zostanie to "nie, nie", w szatni ubrała się chętnie, ale nie chciała wejść do sali... Wzięłam ją na ręce, weszłyśmy, siostra ( żłobek prowadzi siostra zakonna i czasem pomaga przy opiece) ją zagadala, pożegnałam się ale jak zamknęłam drzwi to słyszałam płacz ☹️ -
Zulu ciężko powiedzieć, u mojej siostry trwało to nieco dłużej niż 3 dni, ale jej syn miał wtedy 2 lata i moze jeszcze nie miał tej gotowości. Ja właśnie zaczęłam w majówkę bo mieliśmy wtedy tydzień wolnego ale gdyby szło dłużej to miałam w planach zostawić go jeszcze 2/3 dni w domu.
Myśle, że na spokojnie spróbujcie w czerwcu i sama zobaczysz jak będzie szłojest duża szansa, że się uda 😊✊🏽
Zulugula lubi tę wiadomość