Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga, tak to Topacz. Dla nas idealna odległość, 50 minut jak nie ma ruchu na A4.
Też byliśmy z moją mamą, ale i tak jesteśmy zajechani. 🤣 Może w Kołobrzegu bardziej odpoczniemy bo jadą teściowie i moja mama. 😅 O ile przetrwamy podróż. 😄
Iryska lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anniu, dolaczam do zyczen dla Mikiego!
Duzy chlopak 😍
Jejku, po urodzinach dzieci mozna sie zorientowac, jak ten czas szybko leci. Ile czasu my tu juz jestesmy 😀Annia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anniu, sto lat dla Mikołajka ❤️ zaczęłam wczoraj pisać, ale coś mnie wylogowało 😶
Annia lubi tę wiadomość
-
U nas Olek dzisiaj został w domu, bo wczoraj wstał z drzemki z katarem i jakiś taki osłabiony, mam nadzieję że to tylko katar 🙈
-
Marta wieczorem powiedziała "mama, ja jutro idę do przedszkola a Tymek do szkoły". A rano poszła bez migania się, więc chyba mogę powiedzieć, że adaptację mamy za sobą.
Za to Tymek chodzi na szachy do domu kultury blisko szkoły i będę mu podpisywać zgodę, żeby tego dnia wychodził ze szkoły samodzielnie 😱Wik89, Iryska lubią tę wiadomość
-
Karolina, polubiłam nie dlatego, że życzę Mati źle, ale dlatego że łącze się z Tobą w bólu 🙈
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
U nas za to jelitówka. Jagoda wymiotowała przedwczoraj łącznie 5x i zrobiła jedną brzydką kupę. Wczoraj wieczorem dopadło mnie, od 20 do północy zwymiotowałam 14 razy...a na koniec dostałam takiej biegunki że szkoda gadać. Już rozważałam wycieczkę na opiekę nocną po zastrzyk i kroplówkę, bo zwracałam każdą łyżeczkę wody... Chwilę po mnie zaczęła wymiotować Iga, nie wiem ile razy wymiotowała, z 7 pewnie... Teraz w sumie Iga ma biegunkę jeszcze, mnie też jeszcze jakieś końcówki mordują. Ale ma apetyt i dużo pije więc mam nadzieję że idziemy w dovtym kierunku.
Podejrzewam że to rotawirus, Jagoda przeszła najlżej bo była szczepiona stosunkowo niedawno, Igę wymęczyło trochę bardziej, mnie najgorzej. I to z całą pewnością wirus ze żłobka bo wiem że więcej dzieci ma to samo 🙈 jeszcze moją mamę też wzięło. Modlę się żeby Iga z Jagodą poszły dziś razem na drzenke bo ledwo żyjęIga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulu, ja mieszkam z mamą, tatą i babcią, ogarniam dziś tylko dzieci i pranie o tyle o ile. Jeść chyba nie będę, może jakieś suche bułki tylko. Dzieci mają zupę od wczoraj, choć Iga pewnie też pociągnie na suchym prowiancie. Jagoda była w żłobku bo nie ma żadnych objawów od ponad 24h, a ja nie dałabym rady sama z dwójką cały dzień, tak to miałam 3h na ogarnięcie stosu prania po nocy. W ogóle dla mnie to niesamowite jak bardzo musiałam być odwodniona, od rana wypiłam juz ponad dwa litry płynów i nie byłam siku ani razu 🙈 wczoraj myślałam że umieram, przysypialam na podłodze w toalecie, potem pod prysznicem, mam luki w pamięci z wczorajszego dnia, miedzy innymi nie pamiętam jak się znalazłam w łóżku. Chciałam jechać po zastrzyk i kroplówkę na nocną opiekę, ale nie wsiadłabym do auta w tym stanie, taksówkarzowi nie chciałam sprzedać tego gówna, mąż musiał dzieci ogarnąć. Na dodatek Iga się mocno bała jak wymiotowała i musiałam przy niej wtedy być...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarko, bardzo wspolczuje, te zlobkowe wirusy zoladkowe to jest hardkor, ja mialam to samo, strasznie je przechodzilam. Na szczescie, przynajmniej u mnie, to dosc szybko mijalo, potem zostaje tylko pewne oslabienie, wiadomo, ale mozna juz normalnie funkcjonowac
Mam nadzieje, ze u Ciebie juz poII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023