Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Amelka też zasuwa na biegowym jak szalona i już się zastanawiam kiedy kupić rower z pedalami. Ale! Moja Jagoda to w ogóle była anty rowerowa! Za jej czasów nie było czegoś takiego jak rowerki biegowe, wtedy były takie z dodatkowymi kołami. To jeszcze jako tako jeździła ale bez zainteresowania. Później kupiłam jej 16calowy, raz się przewróciła i tak się zniechęciła że do jazdy na rowerze wróciła dopiero po 1 komunii, ale szczerze mówiąc też średnio chętnie. Więc coś w tym jest, że dziewczynki nie zawsze lubią jeździć na rowerze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja, 22:08
-
No to sobie wyobraźcie, że mój syn ma prawie 6 lat (we wrześniu skończy) i nie chce jeździć na pedałowym rowerze. Kiedyś go uczyliśmy, wywalił się i od tej pory nie chce o tym słyszeć.
-
Karolina bez Spiny, naprawdę
Ja myślę że teraz jest dziwna „ rywalizacja „ właśnie o to jeżdżenie na rowerze z pedalami. Szczerze tego nie rozumiem … każde dziecko to ogarnie w swoim czasie a ja osobiście uważam że gotowość fizyczna to jedno a „ głowa” takiego 3 latka i reagowanie na różne sytuacje jadąc rowerem to drugie .
Ja kocham jeździć na rowerze , a mam bardzo dobrą koleżankę która nauczyła się jeździć w wieku 15 lat. Tzn wtedy dopiero uwierzcie że wsiadła i pojechała bo wcześniej miała rower właśnie od komunii i nigdy nie używała.
Ania lubi jeździć ale woli deskorolkę czy łyżworolki. Bartus szczerze bardziej lubi hulajnogę. I ja też go nie zmuszam , chce jechać na hulajnodze jedzie na niej 😁😁
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Verita, jak się abutnie nie spinam i nie porównuję. Jestem świadoma, że Mati jest turboostrożna po mnie i że nie lubi brawury. Ona chętnie bierze na spacer biegówkę, tylko zazwyczaj potem ją nosimy jak na rodzicielskich memach. Zaraz boli ją pupa itd. 🤪 Jestem raczej zaskoczona, że tyle maluchów ogarnia już 2 kółka. Jeśli chodzi o rywalizację, to też to widzę. Ostatnio nasza sąsiadka, mająca syna starszego o 3 miesiące, dziwiła się, że nie mamy 'jeszcze' normalnego rowerka 🫣
veritaa, Iryska lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ja mam dzisiaj jeden z tych trudnych dni w rodzicielstwie. Marta i Tymek maja dzisiaj dzień mamy i taty w szkole i przedszkolu. Dwie różne placówki, ta sama godzina i data. Musieliśmy z mężem wybrać po jednym dziecku 😞 Tymek jeszcze rano mówił, ze ma nadzieję, że odwołają imprezę u Marty ze względu na deszcz. Serce pęka. Tak tylko pomyślałam, a gdybym byłam samotna matką? Albo miała 3 dzieci?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 11:29
-
Zulugula wrote:Irysko, może warto rozszerzyć diagnozę. Córka koleżanki co 1-2msc miała zapalenie ucha. Liczne leki nic nie pomagały, zapalenie ciągle nawracało. Za którymś razem okazało sie, że dziewczynka ma przerośnięty migdał i krzywą przegrodę nosową, i że to chyba przez to. Widmo zabiegów nad nimi stało. Po kolejnych kilku zapaleniach już mieli się decydować na zabieg, aż okazało się, że leczenie dopiero zaczęło działać po tym x-czasie.
Annia, Michałek niby lepiej, ucho już nie boli, ale słaby jest jeszcze i ma antybiotyk na 5 dni.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:U nas fatalna sprawa, Michałek po chwilowej poprawie dostał zapalenia ucha z perforacją błony. Jestem załamana, ile razy można mieć zapalenie ucha 😕😕
Iryska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy któraś z Was się spotkała z refluksem u dziecka?starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczyny, które mają albika. Jaka książka odpowiednia dla 3,5 latki. Wesoła nauka będzie już za prosta?
U nas nie było przedstawienia w żłobku, ale dzieci uczyły sie piosenki, dostałam filmik z nagraniem i Matylda ciągle śpiewa mi ją w domu 🥹 dobrze być mamą ❤️Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Irysko polecam zbadanie 3 migdała i przy okazji słuchu. Córka często miewa katar, zapalenie ucha tylko w sumie 2 razy w życiu a się okazało że ma niedosłuch na jedno ucho spowodowany właśnie przerosnietym migdałem. I co najlepsze, nie zauważyłam aby gorzej słyszała. Z mową też nie miała problemów. Wyszło naprawdę tak "przy okazji".
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️