Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jestem tu nowa i potrzebuję pomocy.
14 kwietnia zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie.
15kwietnia zrobiłam betę HCG wyszła 2 mIU/mL
13 maja miałam strasznie mdłości , nie mogłam nawet patrzeć na jedzenie.
14 maja z porannego moczu zrobiłam test wyszedł pozytywny.
15 maja zrobiłam jeszcze trzy inne testy i też pozytywne . Tego samego dnia poszłam jeszcze na betę HCG i wyniki 26365 mIU/mL
Wizytę u ginekologa mam 22 maja.
Dziewczyny powiedzcie czy taka beta jest okej?
Dodam że ostaną miesiączkę miałam 29 lutego
Cykle mam nie regularnie ,mam pcos i wysoką tarczycę. -
Oj Irysko, patrzę na Adasia i coraz bardziej mi się chce kolejnego takiego noworodka 🤩
-
Niunia R najlpiej po tygodniu jeszcze raz zbadać betę w laboratorium i sprawdzić przyrost w kalkulatorze Życzę by wszystko było w porządku i spokojnej ciąży )’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Jak widzę noworodki też mam ochotę na 3 ale przypominam sobie początki z B i jednak wysiadam z tego pociągu 😂🙈
Dzięki za rady z karmieniem, dzisiaj mąż próbował i był jeden wielki ryk… za to nieźle idzie jej siorbanie z kubeczka od butelki Lovi a bboxa raz na jakiś czas pociągnie i wszystko wypluwa 🫣 chyba postawimy na kubeczek i codziennie będziemy ćwiczyć z wodą i mlekiem’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
My już od wczoraj po południu w domku. Michałek bardzo się ucieszył na widok braciszka, nie mógł się doczekać aż przyjedziemy 😃 Ale ogólnie jest trochę przestraszony i narazie trzyma się na dystans od niego. pewnie musi się oswoić. Annia, Adaś lubi pierś, mam nadzieję że nie zostanie cycoholikiem jak Twój Mikołaj😬 No i ma wszystko przestawione, nie spał w nocy a teraz od rana śpi już 2.5h twardym snem
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko to chyba całkiem szybko Was wypuścili cieszę się że Michaś tak czekał na Adasia ❤️ u nas na początku też wszystko było poprzestawiane, ale z każdym dniem było coraz łatwiej. Dziś już mamy swoją jako taką rutynę i jakoś ciągniemy ten wózek
Iryska lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Irysko jak tam sobotunia?😃
Mam nawał pokarmu i piersi mi zaraz eksplodują. Mogę odciągać trochę czy lepiej nie? Bo mały aż tyle nie zjada😐Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja, 20:50
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, Michałek trochę jest zazdrosny ale nie jest źle. Najgorzej reaguje jak widzi że karmię małego, wtedy zaczyna szaleć i próbuje zwrócić na siebie uwagę. Póki co jest mąż w domu więc jakoś ogarniamy.
Mąż od piątku z gorączką i bólem gardła a dzisiaj Michałek rano wstał chory😕😕12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
My w weekend wróciliśmy z wakacji, było super! Oba loty bardzo spokojne, Gai już nic nie dolegało na wakacjach więc bez stresu 😊 Dzięki dziadkom każdy chociaż trochę odpoczął 😅 Jedyny minus, że to początek sezonu więc woda w basenach zimna, ale Gustawowi to i tak nie przeszkadzało bo całe dnie przesiadywał w basenie i ciężko go było z niego wyciągnąć, wakacje z 3,5 latkiem to już dla mnie serio luksus!
Annia, Iryska, Nowastaraczka, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Irysko u nas było podobnie, że Miki najbardziej cudował i był zazdrosny przy kp Adasia. Jak Wasz Adaś, mam nadzieje, że nie zlapał infekcji?
Inga, w jakim hotelu byliście? Zadowoleni jesteście? Były jakieś zjeżdżalnie itp? Jakiego Wooma kupiliście? 2 czy 3? Ja chcę kupić Mikołajowi składkowego Wooma na urodziny właśnie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023