Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Irysko znam ten ból! Najpierw w pierwszą noc Pani bardzo chrapała i jej dziecko się darło, a na drugą noc jak zostałam sama to Adaś nie dał mi zasnąć nawet na sekundę.
Też jesteś zdziwiona że dziecko 3,5 kg jest o tyle większe o tych niespełna 3kg kurczaków? 😁Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Irysko znam ten ból! Najpierw w pierwszą noc Pani bardzo chrapała i jej dziecko się darło, a na drugą noc jak zostałam sama to Adaś nie dał mi zasnąć nawet na sekundę.
Też jesteś zdziwiona że dziecko 3,5 kg jest o tyle większe o tych niespełna 3kg kurczaków? 😁Annia, Iryska lubią tę wiadomość
-
To sobie pomyślcie mój szok - pierwsze dziecko urodzone naturalnie z wagą 4200, ostatnie cc, 3030 😂 ona teraz waży tyle ile Jagoda w dniu urodzenia, a ma ponad 2 miesiące 😂 chociaż Amelka z wagą 3630 też mi się wydawała malutka!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 20:47
Annia lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny!
Annia, haha, tak, taki noworodek 3.5 kg jest całkiem inny niż takie 2900g, dużo większy i taki pulchny 😁
Chrapiąca pani nie dała mi nic pospać, ale na szczęście położna zlitowała się nade mną i przeniosła mnie w nocy już na moją docelową sale. Bo teraz byłam na obserwacyjnej i rano mieli mnie i tak przenieść.12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Irysko jak pionizacja? Jak się masz? Adaś śpi czy dokazuje?😃 wychodzicie jutro?
Zobaczymy co z wyjściem, pewnie jak z małym będzie ok to jutro. Ja już raczej ok, jeszcze biorę leki przeciwbólowe ale już jestem na chodzie 😃
Annia, kiniusia270, Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko super, że się lepiej czujesz niż za pierwszym razem. A który szpital lepiej oceniasz? Ten gdzie rodziłaś za 1 razem czy ten teraz?
A mój Adaś dostał dzisiaj swoje pierwsze buty. Kiedy to zleciało. Zaczął chodzić 3 miesiące wcześniej niż Mikołaj!kiniusia270, Zulugula lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny pomóżcie 🙈
1 czerwca mam pierwsze wychodne na koncert i zaczynam się stresować co z wieczornym karmieniem… od 2 tygodni próbuje przekonać Baśkę do butelki i zazwyczaj kończy się to wielkim płaczem 😬 wczoraj próbowałam też dać mm to w ogóle bez szans…
Nie wiem czy próbować dalej z butlą, czy iść w kubeczek otwarty/łyżeczkę albo już uczyć i dać bboxa? Jestem w kropce 😵💫’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Annia, ten szpital ma dużo lepszą opiekę wg mnie. W tamtym co rodziłam Michałka był problem ze wszystkim. Trzeba się było prosić o leki, na pionizację czekałam ponad dobe aż ktoś przyjdzie, no i tam nie pozwalali jeść bardzo długo po operacji, cały następny dzień bez jedzenia😃😃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja, 07:34
Annia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️