Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Inga jak rodzina? Jak się czujecie?
Dziękuję już chyba dobrze! U Gai dzisiaj już prawie wysypki nie widać, więc chyba faktycznie to 3 dniówka. W nocy już też spała dobrze, bez płaczu to chyba uszy w końcu też przestały boleć, mam nadzieję że lot zniesie jutro dobrzeLalia, Ounai, Iryska, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia, nie chcę Cię straszyć, ale Kacper zaczął chodzić przed 14 miesiącem, dzisiaj kończy 16 miesięcy i to jak nam od tych dwóch miesięcy tragicznie śpi, to dramat 🙈 na drzemke zasypia raczej bez problemu i śpi ok. godzinę, na noc też zasypia dość szybko, ale w ostatnim czasie budzi się w nocy z płaczem i nie śpi np.2 godziny, a jak w końcu zaśnie to wstaje ok.5-6 rano 🫣🫣🫣
-
Annia, na to wygląda że dziś ostatni dzień w dwupaku. Jutro jadę na cięcie...
Trochę się stresuje, od paru dni mam ból gardła i głowy , ale już jest lepiej, więc mam nadzieję że już jutro będzie ok. Michałek od środy z gorączką siedzi w domu, to też mnie martwi, taki biedny jest i słaby 😕
Annia, Lalia, aż się boje tych nieprzespanych nocy jak was czytam 😁😁kiniusia270, emdar, Nowastaraczka, Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Hej, hej! Ja też muszę się pochwalić. Byliśmy w weekend w stolycy na komunii i przy okazji zaliczyliśmy spontaniczny, rodzinny piknik z Julkiem, Emdar i jej mężem ❤️ My widziałyśmy się 5 raz, ale nasze dzieci i mężowie się nie znali.
Trudno stwierdzić, czy dzieciaki się polubiły 🫣
Oceńcie same 😂
Mnie bardzo wzrusza i buduje, że internetowe znajomości przenoszą się do realu i mimo, że widziałyśmy się dopiero któryś raz, nie mogłyśmy się nagadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 10:18
emdar, Iryska, Nowastaraczka, Ewa88 , Annia, kiniusia270, Ladyo, Zulugula, Ounai, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Lalia niestety u nas wygląda to bardzo podobnie do tego co opisujesz. Do tego jest naprawdę bardzo uciążliwy w dzień, marudny, płaczliwy plus rozwalający wszystko, otwierający... Mikołaj był gorszy w nocy (bez porównania), ale nie był taki jęczybuła w dzień.
Irysko a jakie imiona rozważacie jeszcze?
Ounai, gratuluję.
Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
KarolinaMaria, Emdar wyglądacie jak nastolatki!
Irysko czekamy na relację jutro i zdjęcia.
Ja dzisiaj wysłałam paczki z malutkimi ubrankami (oddałam na śmieciarce)... I jakoś mi dziwnie. 🙈Iryska, emdar lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mam nadzieję, że po tym cięciu będę się czuła lepiej niż po tym pierwszym. Te pierwsze 1-2 tyg były straszne, pamiętam że 7 dni po brałam jeszcze tabletki przeciwbólowe i ledwo chodziłam. Wolałabym chyba przemęczyć się porodem sn i na drugi dzień mieć z głowy ten ból.
Ale teraz rodzę w innym szpitalu (Ounai w Twoim mieście tak wgl😛) to może będzie inaczej 😁12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko mam nadzieję, że tym razem będziesz się lepiej czuła. Może to kwestia tego rozszerzania szyjki jak CC jest na zimno o czym pisała Suszarka? Tak czy siak trzymam kciuki za lepsze samopoczucie tym razem.
Ja dwa razy załapałam się na skurcze i jednak wolę CC. jak rodziłam Adasia i zaczęły się skurcze to szybko myśli o ewentualnym VBAC mi przeszły. 😅Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023