Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Irysko gratulacje ! Dopiero dzisiaj nadrobiłam wszystko
Inga super wakacjepieknie wyglądacie
Aniu my mamy woom 2 i 3. Tą dwójka jest mała, dla Bartka w sam raz ale on jest raczej z niższych i mniejszych dzieci. 3 jest dla niego zdecydowanie za duża. Ania jeszcze jeździ na 3 i ten sezon pojeździ a ma 114 cm .Iryska lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Hotel Utopia Blu, tak hotel bardzo fajny, bo jest dość nowy więc jeszcze zadbany i czysty 😊 I cena też była według mnie przystępna bo za naszą 4 płaciliśmy niecałe 8 tysięcy, wiadomo że w maju zawsze taniej ale i tak porównując do innych hoteli ten wyszedł bardzo korzystnie 😊 jedyny minus ze nie był przy morzu. Były zjeżdżalnie ale takie mniejsze, według mnie właśnie odpowiednie dla takich mniejszych dzieci, starsze raczej by się mogły nudzić
https://www.tui.pl/wypoczynek/grecja/kos/utopia-blu-kgs21031?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD7lQYKPu55BszOnZ0XTYJFcDauo6&gclid=CjwKCAjwr7ayBhAPEiwA6EIGxLZ-QpUMHgeVmBPYcCT0MiqsbtA9yvi7tNefYaTKOcourKaH8Y21YxoCV68QAvD_BwE&gclsrc=aw.dsAnnia lubi tę wiadomość
-
Inga, to bardzo fajna cena! My planujemy Cypr w październiku i obecnie wychodzi ok. 12 tys za naszą 4kę, a i tak to o wiele "lepsza" cena niż np Majorka...
W Opolu nie ma dealera Wooma i nie przymierzę go stacjonarnie. 🫣 Kiedy Wasze dzieciaki załapały rowery z pedałami? Bo już nie wiem czy czekać do jesieni...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Annia, te woomy 2 są bardzo małe, myślę że dla 4 latka lepiej kupić 3. Albo najlepiej jechać do sklepu i przymierzyć dziecko.
Inga, zazdroszczę wakacji 😍Oliwka ❤️ 30.12.2020
Zosia ❤️ 17.07.2024 -
Inga, super wakacje!
Annia, Julek załapał rower z pedałami jak miał 3 lata i 3 miesiące, czyli mega szybko. W dodatku po prostu wsiadł i pojechał. Tylko,że on ruchowo od niemowlaka był mocno"do przodu".
Ale znam osobiście 5 łatkę, co ledwie sobie radzi, więc to jest naprawdę mocno indywidualna sprawa.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Anniu to zależy od dziecka a to nowość 🤣 a tak na poważnie to większość dzieci znajomych załapała rower z pedalami między 3 a 4 rokiem życia. Córka znajomych na skończone 3 lata już jeździła. Najmłodsze dziecko które znam to miało 2 lata i 11 miesięcy.
Moja Ania dopiero na 5 lat to ogarnęła wcześniej miała problem, ale ona nie lubiła nigdy biegówki.
Bartus pedałuje teraz do tyłu ale to jest częste, radzi sobie coraz lepiej. Czasami ma jeszcze problem z równowagą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 14:03
Iryska lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Mikołaj uwielbia rowerek biegowy, rozpędza się i jedzie z nóżkami postawionymi na ramie (czyli trzyma równowagę). Myślicie, że to ten moment na przesiadkę na Wooma? Mówi, że chce rowerek z pedałami. Jest mocno sprawny fizycznie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Mikołaj uwielbia rowerek biegowy, rozpędza się i jedzie z nóżkami postawionymi na ramie (czyli trzyma równowagę). Myślicie, że to ten moment na przesiadkę na Wooma? Mówi, że chce rowerek z pedałami. Jest mocno sprawny fizycznie.
Ja bym zdecydowanie spróbowała
Synek styczeń 2021 -
Nie straszcie. Matylda średnio ogarnia biegówkę, jeździ, ale nie rozpędza się. Myślę, że na normalny rower mamy jeszcze duuuużo czasu. Ale ona akurat jest z tych wolniejszych dzieci.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria zgadzam się z Zulu. Wszystkie moje psiapsi mają córki i dziewczynki ruchowo odstają od Mikołaja. Za to ładnie rysują, recytują, układają puzzle, coś co Mikołaja mało interesuje.
Ja widzę wyraźną różnicę między chłopcami i dziewczynkami.
Zulu dziękuję za zdjęcia! Mikołaj ma 103/104cm, a Woom 2 niby do 110cm a Woom 3 od 105 cm... 🫣KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023