Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, moja znajoma we wtorek miała transfer zarodka. Betę ma zrobić jutro, ale dziś wykonała test. Ja coś widzę, a wy??
dmg111, Lulu83, Ounai, doomi03, Wik89, Fragaria lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Zulugula wrote:Jeny dziewczyny od ponad tygodnia tak ze mnie leci.. kojarzę, że kilka z Was tez się na to skarżyło ale czy któraś miała tak w takim czasie ciąży jak ja jestem teraz ? Bo jakoś kojarzy mi się to z wczesną ciążą.
Zawsze miałam wydzieline podczas sikania, a teraz normalnie jestem na spacerze albo jak wychodzę juz z lazienki a tu wodospad, majty do wymiany 😮
Mówiłam gin, więc zbadal mnie pod kątem infekcji ale wszystko ok i chyba ostatecznie nic mi na to nie powiedziałStokrotka027 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Ja wizytuje za godzinkę na usg połówkowym 💪
Ja wizyta w środę i nie mogę się doczekać.
Wczoraj zamówiłam detektordoomi03 lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Ja mam takie wyniki cały czas i lekarz gin łącznie w urologiem mówi, że są ok. Bakterie dość liczne mam ciągle
Edyciak lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Kciuki za wizyty, czekamy na wiadomości 😍
Dziewczyny, jakie macie lokalizację łożyska i co to oznacza? Ja mam wpisane na tylnej ścianie, wysoko.
Od paru dni co jakiś czas boli mnie głowa, ale już przynajmniej nie mam faz z jedzeniem. Czasami zjem za dużą porcję i wtedy czuję, że stoi w gardle ale przemeczę się i jest ok 😉
U mnie w rodzinie 4 kobiety spodziewają się dziecka a jedna ostatnio właśnie urodziła małego szkraba 😍😍 u nas jest kumulacja.Iryska, Stokrotka027, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatisz wrote:Ja mam takie wyniki cały czas i lekarz gin łącznie w urologiem mówi, że są ok. Bakterie dość liczne mam ciągle
Ale nie bardzo liczne 😂
A miałaś wskazanie zrobić posiew? Bo mam taką możliwość jutro, więc mogę zrobić... -
Edyciak wrote:Aha, czyli to oznacza dość liczne...
Ale nie bardzo liczne 😂
A miałaś wskazanie zrobić posiew? Bo mam taką możliwość jutro, więc mogę zrobić...
Lekarz mi mowil, że dość liczne to lepiej niż bardzo licznejakbyś miała bakterie to bardziej leukocyty były by podwyższone. Siedziałam w temacie posiewów sporo 😃 mój mąż jak miał lekikocyty i erytrocyty w nasieniu wyszła też bakteria e coli
Edyciak lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Rozmawiałaś z nim? Zapytałaś wprost co jest przyczyną?
Czy Ty mu "spowrzechniałaś"? Czy może zakradła się w Wasze życie szara rzeczywistość?
W jakim wieku on jest i ile lat jesteście razem?
To co nasza kochana i mądra Laila pisze, w pewnym momencie tą namiętność i żar zastępują inne rzeczy, może tak i u Was jest?
Ps dziękuję za kciuki! Mam nadzieję, że synek rośnie.
Na piłkę nawet po nocce pójdzie bez snu.
On ma 32 lata. 2 lata razem... -
Ounai wrote:Anetka ja pamiętam jak Ty w pierwszym trymestrze pisałaś, że mimo zmęczenia jedziesz go odebrać ze spotkania z kumplami bo przecież mu się należy. Nie obraz się, ale wydaje mi się, że latami przyzwyczajałas go do tego, że on może pić a Ty siedzisz w domu sama. Więc jeśli tak było do tej pory to teraz też zejdzie wiele miesięcy zanim on się przestawi. Nawet jeśli chce się zmienić to zmiana nawyków nie jest taka prosta i trwa. Rozmawiaj z nim dużo, ale też daj mu czas. I zacznij już teraz, bo jeśli on tak będzie sobie używał po porodzie to uwierz mi, że będziesz dużo bardziej sfrustrowana niż teraz.
Ja w 1 ciąży też musiałam dużo tłumaczyć mężowi. Teraz też musiał sobie poprzypominać a teraz w 3 trym to w ogóle on krzyczy na mnie bo to ja nie umiem się dostosować do szybkiej utraty sił 🤷♀️
Natomiast to też nie jest tak, że on ciągle chodzi i chleje, takie prawdziwe pijaństwo zdarza mu się 3 razy w roku, i ok na męskim wyjeździe proszę bardzo, ale nie na wakacjach z ciężarną żoną.
Ja najbardziej poczułam się urażona przez to olewanie mnie na rzecz tego kumpla którego tak nie lubię. Ja nawet chciałam to polubić bo to on nas poznał (przypadkiem) , gdyż pracowałam razem z nim w jednej firmie, ale chyba nie potrafię, i to też powoduje we mnie problem bo mój mąż to uważa za najlepszego kumpla.
My z mężem dużo rozmawiamy i ją nienwyobrazam sobie żyć z kimkolwiek innym, ponieważ łączy nas bardzo dużo wspólnych pasji, zainteresowań, i miłości, ale jeszcze sporo musimy się nauczyć, to prawda. Nasz staż to 4 lata więc nie dużo, i wiem że sporo jeszcze jest do przerobienia w tym zmieniającym się teraz czasie.
Mam nadzieję, że uda nam się to jakoś mądrze rozwiązać i poukładać.
Jeszcze raz dzięki dziewczyny za pomoc ❤Lalia, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny