Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:Ja w piątek mam dzwonić do poradni gdzie przyjmuje moja Pani Dr, bo być może zwolni się termin wcześniej i zamiast za 2tyg pójdę już za tydzień w poniedziałek na wizytę 😁 jak myślicie może już być serduszko wtedy ? To byłby 6 tydzień i 5 dzień dzień
Ja byłam 6+4 i biło jak dzwon 😍😍😍
Trzymam kciuki żeby wizyta była szybciej 😘😘😘
Dziewczyny, ja mam trzy przepukliny dysków kręgosłupa i bardzo możliwe, że jak mi tylko delikatnie gdzieś docisnelo to stąd ten ból wczoraj 🤔 -
Inaa89 wrote:Ja w piątek mam dzwonić do poradni gdzie przyjmuje moja Pani Dr, bo być może zwolni się termin wcześniej i zamiast za 2tyg pójdę już za tydzień w poniedziałek na wizytę 😁 jak myślicie może już być serduszko wtedy ? To byłby 6 tydzień i 5 dzień dzień
U mnie serduszko było widać 6t1d'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Hej dziewczyny. Myślałam, że zamówiłam inny, przyszedł mi inny, bez zelu 😃 słuchałam na oliwie z oliwy 😃 słyszałam ❤️
Iryska, doomi03, Lalia, SzalonaOna, Inaa89, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Będzie!To już prawie 7 tydzień
Inaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Ja byłam 6+4 i biło jak dzwon 😍😍😍
Trzymam kciuki żeby wizyta była szybciej 😘😘😘
Dziewczyny, ja mam trzy przepukliny dysków kręgosłupa i bardzo możliwe, że jak mi tylko delikatnie gdzieś docisnelo to stąd ten ból wczoraj 🤔"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Przy takiej wysokiej becie jaką masz teraz to i dzisiaj by bylo widać serduchowięc za tydzień to na bank będzie
Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:
Super 💟
A żel możesz sobie dokupic. Nie wiem czy stacjonarnie w aptekach maja ale na gemini widziałam na pewno -
doomi03 wrote:Super 💟
A żel możesz sobie dokupic. Nie wiem czy stacjonarnie w aptekach maja ale na gemini widziałam na pewno"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:To trzymamy kciuki w takim razie 😁
Skoro szukacie innego mieszkania to może nie ma sensu remontować tego teraz 🤔Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:A jak obliczyć uderzenia? Nie wiem po co zaczelam liczyć i co mało mi wychodzi 🤷🏼♀️
Tetno dziecka jest tak szybkie ze ciężko będzie ci to dokładnie policzyć, więc ja bym się w to tak nie zagłębiała. Ja mam detektor z wyświetlaczem na którym niby liczy te uderzenia ale też nie zawsze dobrze wyliczy albo wyłapuje z opóźnieniem. -
Laila leż i odpoczywaj. Może się przeciążyłaś i dlatego taka reakcja organizmu.
Kiedy zapisujecie się do szkoły rodzenia? Ja dziś dzwoniłam do Pani z polecenia od znajomych i kazała zapisać się we wrześniu.
Podobno wspaniała kobieta, znajomi byli zachwyceni, mąż koleżanki nawet mial egzamin z kompania maluszka. Zajęcia 2x w tygodniu, nie na wszystkich musi być mąż, w ramach zajęć jest również nauka chustowania, oraz zajęcia z babciami - Nowoczesna Babcia aby przypomnieć babcom jak opiekować się maluszkiem i jakie są nowe wytyczne.
Już nie mogę się doczekać ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 10:23
SzalonaOna, doomi03, Lalia, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
A moje dziecko malo ruchliwe jest, cos tam czuje ale niewiele
ale zaraz sie dowiem co tam slychac, czekam juz na wizyte
Lalia to wypoczywaj duzo
U mnie teraz od paru dni kregoslup dokucza, w nocy zle spie przez to, musze wdrozyc cwiczenia porzadnie
Iryska, Natisz, Lalia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyInaa89 wrote:Ja w piątek mam dzwonić do poradni gdzie przyjmuje moja Pani Dr, bo być może zwolni się termin wcześniej i zamiast za 2tyg pójdę już za tydzień w poniedziałek na wizytę 😁 jak myślicie może już być serduszko wtedy ? To byłby 6 tydzień i 5 dzień dzień
ja byłam w 6t3d i było maleństwo z serduchem
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natisz wrote:Nie wiem po co zaczelam to liczyć teraz mam wrażenie, że bije za wolno...
Nie stresuj sie tym. Na wizycie z usg u gina policzą Ci dokładniea Ty się poki co delektuj tylko tym co najważniejsze, że po prostu bije
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:A moje dziecko malo ruchliwe jest, cos tam czuje ale niewiele
ale zaraz sie dowiem co tam slychac, czekam juz na wizyte
Lalia to wypoczywaj duzo
U mnie teraz od paru dni kregoslup dokucza, w nocy zle spie przez to, musze wdrozyc cwiczenia porzadnieWik89 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Laila leż i odpoczywaj. Może się przeciążyłaś i dlatego taka reakcja organizmu.
Kiedy zapisujecie się do szkoły rodzenia? Ja dziś dzwoniłam do Pani z polecenia od znajomych i kazała zapisać się we wrześniu.
Podobno wspaniała kobieta, znajomi byli zachwyceni, mąż koleżanki nawet mial egzamin z kompania maluszka. Zajęcia 2x w tygodniu, nie na wszystkich musi być mąż, w ramach zajęć jest również nauka chustowania, oraz zajęcia z babciami - Nowoczesna Babcia aby przypomnieć babcom jak opiekować się maluszkiem i jakie są nowe wytyczne.
Już nie mogę się doczekać ❤
Anetka podasz namiary na tą szkołę?