Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe czy faktycznie usłyszałam dziecka, ale tylko w jednym miejscu słychać... Hmmmm i jeszcze słyszałam takie pluskanie"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Ciekawe czy faktycznie usłyszałam dziecka, ale tylko w jednym miejscu słychać... Hmmmm i jeszcze słyszałam takie pluskanie
Pluskanie też czesto slyszalam na detektorze, myślę ze to wody płodowei nie raz takie świsty wymachow slyszalam, jak to czesto podkładają w filmach typu karate kid 😂 zawsze sie śmiałam ze dziecko mi ćwiczy sztuki walki w brzuchu 😂
Lalia, Natisz, dmg111 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Pluskanie też czesto slyszalam na detektorze, myślę ze to wody płodowe
i nie raz takie świsty wymachow slyszalam, jak to czesto podkładają w filmach typu karate kid 😂 zawsze sie śmiałam ze dziecko mi ćwiczy sztuki walki w brzuchu 😂
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Mi w ogóle przyszedł ten od 16 tyg, a myślałam że zamówiłam od 9 i nie wiem czy fale czegoś nie uszkodzą? Nie ei znam się na tym"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
doomi03 wrote:Anetka podasz namiary na tą szkołę?
http://jadwigawolna.pl/
Znajomi byli zachwyceni, wszyscy którym polecili również. Aktualnie zajęcia są online, ale jest szansa że wrócą stacjonarne.
Pani jest przy okazji położną środowiskową.
Przy okazji polecana fizjoterapeutka urologiczna:
Fizjo Intima Lady Marta SolochWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 10:37
doomi03 lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Ciekawe czy faktycznie usłyszałam dziecka, ale tylko w jednym miejscu słychać... Hmmmm i jeszcze słyszałam takie pluskanie
Dziecko brzmi tak jakby galopowaly konie albo jechał pociąg po szynachdużo dużo szybsze od naszego
Lalia lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Dziecko brzmi tak jakby galopowaly konie albo jechał pociąg po szynach
dużo dużo szybsze od naszego
Dziś już jest nieco wolniej, ale również bardzo szybko. -
Anet.kaa wrote:Proszę.
http://jadwigawolna.pl/
Znajomi byli zachwyceni, wszyscy którym polecili również. Aktualnie zajęcia są online, ale jest szansa że wrócą stacjonarne.
Pani jest przy okazji położną środowiskową.
Przy okazji polecana fizjoterapeutka urologiczna:
Fizjo Intima Lady Marta Soloch
Super dziękujębędę obserwować i może też rozważymy tą szkołę skoro tyle osób zachwala
-
nick nieaktualnyDzwoniłam o ten wynik z prenatalnych. Ja pitolę. Za tydzień do odbioru. 2 tyg czekania
a w pon mam wizytę, myślałam, że już będzie wynik. No nic, poczekamy.
A na połówkowe umówiłam się na 30.07 na 11.30. To będzie równo 20t0d wg OM, a z usg pewnie ciut więcej wyjdziedoomi03, Lalia, dmg111, Wik89, kic83 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Dzwoniłam o ten wynik z prenatalnych. Ja pitolę. Za tydzień do odbioru. 2 tyg czekania
a w pon mam wizytę, myślałam, że już będzie wynik. No nic, poczekamy.
A na połówkowe umówiłam się na 30.07 na 11.30. To będzie równo 20t0d wg OM, a z usg pewnie ciut więcej wyjdzie
Strasznie dlugo czekania 😳SzalonaOna lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Anet.kaa wrote:Laila leż i odpoczywaj. Może się przeciążyłaś i dlatego taka reakcja organizmu.
Kiedy zapisujecie się do szkoły rodzenia? Ja dziś dzwoniłam do Pani z polecenia od znajomych i kazała zapisać się we wrześniu.
Podobno wspaniała kobieta, znajomi byli zachwyceni, mąż koleżanki nawet mial egzamin z kompania maluszka. Zajęcia 2x w tygodniu, nie na wszystkich musi być mąż, w ramach zajęć jest również nauka chustowania, oraz zajęcia z babciami - Nowoczesna Babcia aby przypomnieć babcom jak opiekować się maluszkiem i jakie są nowe wytyczne.
Już nie mogę się doczekać ❤Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Laila leż i odpoczywaj. Może się przeciążyłaś i dlatego taka reakcja organizmu.
Kiedy zapisujecie się do szkoły rodzenia? Ja dziś dzwoniłam do Pani z polecenia od znajomych i kazała zapisać się we wrześniu.
Podobno wspaniała kobieta, znajomi byli zachwyceni, mąż koleżanki nawet mial egzamin z kompania maluszka. Zajęcia 2x w tygodniu, nie na wszystkich musi być mąż, w ramach zajęć jest również nauka chustowania, oraz zajęcia z babciami - Nowoczesna Babcia aby przypomnieć babcom jak opiekować się maluszkiem i jakie są nowe wytyczne.
Już nie mogę się doczekać ❤Annia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:U nas nie ma szkoły rodzenia, wstrzymana. Ja dzwonić będę tylko w tym tygodniu do położnej środowiskowej.
-
Dziewczyny wszystko jasne, słyszałam swoje tętno 😃 dzięki pomocy Anetki udało mi się wychwycić właściwe 😃 bije jak dzwon 😃😃😃😃
SzalonaOna, Lalia, Anet.kaa, doomi03, dmg111, Fragaria lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Hej mamuśki marwtei sie jutrzejszą moją betą. Dzisiaj sikłam na test i ta kreska testowa nie jest jeszcze tak samo ciemna jak kontrolnaStarania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja94 wrote:Hej mamuśki marwtei sie jutrzejszą moją betą. Dzisiaj sikłam na test i ta kreska testowa nie jest jeszcze tak samo ciemna jak kontrolna
Nadzieja, moja testowa nigdy nie była tak ciemna jak kontrolna , nawet przy becie prawie 400 😉
Edit: znowu napisałam odwrotnie, ale już poprawiłam 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 11:18
-
Nadzieja94 wrote:Hej mamuśki marwtei sie jutrzejszą moją betą. Dzisiaj sikłam na test i ta kreska testowa nie jest jeszcze tak samo ciemna jak kontrolna
Kreska testowa nigdy nie będzie tak ciemna. Mam nadzieję, że Cię nie urażę, ale po co się katujesz testami? Masz potwierdzoną ciążę, jutro powtórzysz betę i wszystko będzie ok. Rozumiem, że masz za sobą trudne przejścia i się boisz, ale sikanie na testy i rozkminanie kresek tylko bardziej Ci zaszkodzi. Jesteś obstawiona lekami, teraz trzeba czekać, stres nic nie pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2020, 11:14
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Nadzieja94 wrote:Hej mamuśki marwtei sie jutrzejszą moją betą. Dzisiaj sikłam na test i ta kreska testowa nie jest jeszcze tak samo ciemna jak kontrolna"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1