Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A to będzie królestwo ubraniowe mojego Synka 💙
Cała dla niego
Kto powiedział, że tylko kobiety mogą mieć dużo ubrań 😂
KarolinaMaria, Ounai, Sylwucha, Lalia, doomi03, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nikaa92 wrote:Ulaa bądź silna kochana, jeszcze wyjdzie słoneczko dla Was. Życie jednak jest niesprawiedliwe 😔
Motylku, przesuneli mi wizytę na 23.06 jak coś
Ounai, dobrze że udało Ci się namówić męża na różowe złoto bo nadaje "charakteru" całości.
A mój synuś wczoraj takiego fikolka machnął że aż na chwilę zrobiła się wypuklosc na brzuchu....To było takie dziwne i super uczucie zarazem 😍
Miłego dnia życzę wszystkim 😉 -
nick nieaktualnySylwucha wrote:U mnie mówił podobnie. Najpierw widział na lewym, później niby na prawym. Okazało się, że była podwójna owulacja i mam w brzuchu twix 😉
Ja też miałam poliowulacje, dwa ciałka żółte, ale dzidziuś jeden☺️🥰Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
-
Chcesz na niej postawić przewijak czy gdzieś indziej? Też chciałam kupić tą komode ale nie wiem.czy nie jest za wysoka i czy nie wybiorę niższej.
-
Nam jednak nie będą dziś montować klimy, bo okazało się że montażysta pierwotnie wybrał takie miejsce, że wychodząc na balkon walili byśmy głową w jednostkę zewnętrzna. Potem okazało się że peszel z przewodami zająłby pół ściany i zdecydowaliśmy się dopłacić do pompki. No i ostatecznie Pan musi wszystko pozamawiać i montaż będzie w którąś z następnych sobót
Chyba wyciągnę chłopaków do jeszcze jednego sklepu z fotelikami, bo jednak zostało 8 tygodni. Czas już wszystko ostatecznie kompletować.Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Dziewczyny, faktycznie dobrze wszystko konsultować z ginekologiem.
Odpisał mi, że zalecenia Pani Dotkor pozostawi bez komentarza. (TYPOWY Andrzej) i że Augumentin w ciąży nie stosujemy.
Lalia, Edyciak, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem juz po wizycie pęcherzyk 3mm w macicy. Mam zapisaną lutke dopochwowo. I dodoatkowo metylowany kwas foliowy.
kic83, Magddullina2, Anet.kaa, Nikaa92, Iryska, SzalonaOna, Lalia, Edyciak, Stokrotka027, doomi03, Gagatka, kar_oliv, Ounai, Inaa89, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Anet.kaa wrote:Chcesz na niej postawić przewijak czy gdzieś indziej? Też chciałam kupić tą komode ale nie wiem.czy nie jest za wysoka i czy nie wybiorę niższej.
Nie,za wysoko.
Na tej komodzie będę trzymała pieluchy, chusteczki nawilżane, kosmetyki do pielęgnacji
Przewijak twardy jednak pójdzie na łóżko stacjonarne z szufladą z opcją sofy po 2 latach, ciągle się jednak zastanawiamy nad jego kupnem.
Bo na bank kupujemy Chicco Next2me dostawne z opcją kołyski ,które będzie stalo po mojej stronie łóżka wraz z tą komodą z Ikei.
Ps a komodę szczerze polecam, bo jej używaliśmy przy Córci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 11:29
Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Dzisiaj Mała znowu obudziła mnie kopniakami, puściłam jej "miłość rośnie wokol nas" z Króla lwa i poszła fala uderzeń przez całą piosenkę 😂
Małe żarłoki 😁dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Nie,za wysoko.
Na tej komodzie będę trzymała pieluchy, chusteczki nawilżane, kosmetyki do pielęgnacji
Przewijak twardy jednak pójdzie na łóżko stacjonarne z szufladą z opcją sofy po 2 latach, ciągle się jednak zastanawiamy nad jego kupnem.
Bo na bank kupujemy Chicco Next2me dostawne z opcją kołyski ,które będzie stalo po mojej stronie łóżka wraz z tą komodą z Ikei.
Ps a komodę szczerze polecam, bo jej używaliśmy przy Córci.
Chyba że po rozbiórce szafy w sypialni na której to miejscu na to.wszyztko stać, wymyślimy co innego.
Generalnie miejsca mamy niewiele -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny, faktycznie dobrze wszystko konsultować z ginekologiem.
Odpisał mi, że zalecenia Pani Dotkor pozostawi bez komentarza. (TYPOWY Andrzej) i że Augumentin w ciąży nie stosujemy.
Hahaha Andrzej to Andrzej 😅 ale ja też zawsze wole z nim konsultować. Wczoraj dostałam od niego zakaz podróży poza Wrocławtakże ciekawie
-
nick nieaktualny
-
Inga28 wrote:Hahaha Andrzej to Andrzej 😅 ale ja też zawsze wole z nim konsultować. Wczoraj dostałam od niego zakaz podróży poza Wrocław
także ciekawie
Ja to go troche nie kumam, z jednej strony ma luźne podejście, a z drugiej takie restrykcyjne. Oczywiście posłucham się go w kwestii antybiotyku, ale czytałam że można go brać w ciąży.
Inga28 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:A czemu nie chcesz przewijaka na łóżeczku postawić?
Całe szczęście, że mamy ten remont, będą musieli zrobić węższe drzwi, płaskie framugi i akurat zyskam to miejsce ale na komode tą co Kicek, ona ma 70 cm + łóżeczko 120 cm, a przewijak jak mówicie pójdzie na łóżeczko.Iryska, Lalia lubią tę wiadomość