Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Inaa, Nadzieja, kciuki za wizyty!
Ounai
Ja bym założyła 2-czesciowy kostium.
Edyciak
Mam nadzieję że dziś nie będzie plamień.
Sylwia
Jak u Ciebie? Jak się czujesz?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja dziś umówiłam telekonsuktacje z interną, dostałam skierowanie na mocz, posiew oraz antybiotyk. Posiew już oddany. Pani powiedziała że jak dziś nie będzie lepiej abym zaczęła brać od jutra. Powiedziała że gorsze skutki ma czekanie na posiew i nie leczona infekcja moczowa w ciąży niż antybiotyk w ciąży
Mimo tego, że gin nie zlecił antybiotyku bralybyscie czy skonsultować to z ginekologiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 09:36
-
Anet.kaa wrote:Ja dziś umówiłam telekonsuktacje z interną, dostałam skierowanie na mocz, posiew oraz antybiotyk. Posiew już oddany. Pani powiedziała że jak dziś nie będzie lepiej abym zaczęła brać od jutra. Powiedziała że gorsze skutki ma czekanie na posiew i nie leczona infekcja moczowa w ciąży niż antybiotyk w ciąży
Mimo tego, że gin nie zlecił antybiotyku bralybyscie czy skonsultować to z ginekologiem?
Ja bym skonsultowała z ginekologiem, czułabym się pewniej.dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Hej dziewczyny, za mną też kiepska noc, po 3 obudziły mnie jakieś wrzeszczące ptaszyska, robiło się coraz jaśniej, a na koniec mucha wleciała 🤦♀️ dopiero jak mąż zamknął okno i upolował muchę to zasnęłam po 5...
Edyciak, ja wczoraj wymiotowalam masakrycznie, raz a dobrze, to mnie nie boli brzuch od dołu, tylko najbardziej zaraz pod żebrami, żołądek. Nie zdarzyły mi się nigdy plamienia, ale raz mi krew z nosa poszła.. 🤔
Inaa, Nadzieja trzymam kciuki za dobre wieści z wizyt! ✊
Ounai, namawiaj męża na ten róż 😉
Co do planów, to ja muszę od nowa upiec ciasto, bo wczoraj wyszedł mi zakalec 🙈 zrobię szybki obiad, naszło mnie na spagetti więc raz dwa i obiad gotowy, a po południu jak będę się dobrze czuła to pojedziemy do mojego chrześniaka na 3 urodziny 😍 -
Nadzieja94 wrote:Jade na 11 na wizyte nie wiem czy bedzie robiła mi usg może jeszcze nic nie być widać jestem dopiero 4tydzien i 5dni.
Ja jestem ciekawa czy to ciaża pojedyncza czy jaka bo na monitoringu już nie stwrdziliśmy ile było pęcherzyków. Lekarz stwerdził ze napewno był na lewym i nie był dokladnie pewien ale nie wyklucza ze z prawego tez był pecherzykLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jejku Ula tak bardzo mi przykro
przytulam...
Co do tej opieki na żone, to słyszalam, że po sn moga być ew. problemy a po cc raczej dają. Mój mąż miał. A tak wgl to jeszcze ma tydz do wykorzystania ojcowskiego po Julce
Ja chyba dziś na odwal zamówie pizze, bo nie chce mi sie tarabianić z Julką po zakupy, a mąż wróci z pracy kolo 15 dopiero. Choć strasznie mam ochotę na leczojutro chyba zrobię, będzie na 2 dni
Udanych wizyt
Motylku zapisz mi wizyte u gina na 07.07 15:40SzalonaOna lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
kic83 wrote:Dzień dobry!
Inaa, Nadzieja, kciuki za wizyty!
Ounai
Ja bym założyła 2-czesciowy kostium.
Edyciak
Mam nadzieję że dziś nie będzie plamień.
Sylwia
Jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Jak U Ciebie? Jak pogoda na dzialeczce?kic83 lubi tę wiadomość
-
Macie może do polecenia jakieś strony, gdzie znajdę fajne kiecki nadajace sie na sesje ciażową ?
Za tydz skoczę na lumpka to może coś upolujeno i vinted wertuje ;P
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnykkasia wrote:Macie może do polecenia jakieś strony, gdzie znajdę fajne kiecki nadajace sie na sesje ciażową ?
Za tydz skoczę na lumpka to może coś upolujeno i vinted wertuje ;P
kkasia lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko własnie słucha wykładów z Prawa oświatowego i nie wiem czy się tak wierci bo jest tak zainteresowane, czy tak skacze bo chce zeby się już skończyło (tak samo jak i ja xD) 🤔.
kkasia, Lalia, Anet.kaa, Sylwucha, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetynka wrote:Ladies, a czy wy na poczatku ciazy sprawdzalyscie jeszcze temperature? Mnie dzis znow podkusilo teraz wieczorem a tu 36,6 no i wpadlam w panike bo dotad mialam caly czas 37 albo powyzej...nie wiem czy powinnam sie tym martwic😰
Niewiem poco wogole mierzylas temperaturę, ciesz się ciąża każdego dnia, a nie wyszukuj się niewiadomo czego ,prawda jest taka że sama sobie robisz stres, a to jest bardzo niekorzystne dla malucha . Każda kobieta ,ciąża jest inna! Organizm w tym momencie wykonuje tyle ciężkiej pracy ,że ma prawo czasem coś być nie tak bol brzucha czy inne dolegliwości które spotykają 99% z nas. Jeżeli już teraz tak szalejesz co bd w dalszym etapie ciąży? A co po narodzinach? Ciesz się ciąża i myśl pozytywnie.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Sylwucha wrote:Dziś super, zaraz lecę na zakupy 😉
Jak U Ciebie? Jak pogoda na dzialeczce?
Jeszcze nie, byłam w łóżku do 9:30.
Teraz zjadlysmy z córcia naleśniki 🥞
Mąż obudził się o 7, a o 10 mu się przysnęło, niech śpi.
Nigdzie nam się nie spieszy, możemy jechać dziś, jutro, na spokojnieSylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ulaa bądź silna kochana, jeszcze wyjdzie słoneczko dla Was. Życie jednak jest niesprawiedliwe 😔
Motylku, przesuneli mi wizytę na 23.06 jak coś
Ounai, dobrze że udało Ci się namówić męża na różowe złoto bo nadaje "charakteru" całości.
A mój synuś wczoraj takiego fikolka machnął że aż na chwilę zrobiła się wypuklosc na brzuchu....To było takie dziwne i super uczucie zarazem 😍
Miłego dnia życzę wszystkim 😉Ounai, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Moje dziecko własnie słucha wykładów z Prawa oświatowego i nie wiem czy się tak wierci bo jest tak zainteresowane, czy tak skacze bo chce zeby się już skończyło (tak samo jak i ja xD) 🤔.
musimy sobie zapewnić następców aby mieć emerytury
doomi03 lubi tę wiadomość