Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, ale to moje dziecię szaleje w brzuchu... Woooooow! 😍
Moje dziś cały dzień spokojne 😎😁 -
Iryska wrote:Mój też jakiś niemrawy, słabo się rusza, czasem od niechcenia pacnie czymś. Już się martwię 😳
-
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Ja tak samo, stukam ale za bardzo nic. Może śpią te dzieci
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Sylwia, Iryska - zjedzcie coś słodkiego. Raz dwa się uaktywnia
-
Sylwucha wrote:Ja mam dziś mega wzdęcia (cholera wie od czego), mam nadzieję, że przez to tak jest. A może im pogoda nie odpowiada...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia, Iryska nie koniecznie słodkiego ale zjedzcie coś i się połóżcie do łóżka, na boczek, plecki, u mnie zawsze wtedy zwiększa się aktywność synka. No i przed spaniem jak leżę to jemu nie w głowie spać.
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Ounai
wg kodeksu pracy nie ma czegoś takiego.
Już później pisałam o tym, że jak lekarz uzna to za potrzebne to wówczas może ale nie musi dawać L4, to w jego gestii leży i od niego zależy, czy da, czy nie da, i na ile dni.
Nie wynika to z przepisów, jedynie 2 dni urlopu okolicznościowego + 2 tyg ojcowskiego.Lalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Zaraz idę się kąpać i spać. Może wtedy się uaktywni🙂
-
Moja fika jak poziom cukru jest największy, czyli godzinę po jedzeniu albo pół godziny po czekoladzie.
Evelle, dobrze że chlop się zgodził wreszcie na badania. Może mu się pofarci i nie będzie musiał, tak jak mój przy 1 dziecku. Jak sie zgodził to wysikałam 2 kreski
Ula, to straszne. Nic nie zapowiadało tego że może coś się stać. Strasznie mi przykro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Qunai pewnie że wypada założyć 2 częściowy!
Ja się coś kiepsko czuje, mam dość tego sikania, chodzę co 15 min. Wypiłam dziś z 2,5 litra łącznie już z kawą i to jest jakieś szaleństwo ileż można sikać....po trochę sikać.
Boli mnie dół brzucha od tego spinania się w WC, bardziej okresowo się teraz czuje niż w terminie miesiączki gdy wysikałam 2 kreski.
Do tego mam wzdęcie po burritio, boli mnie żołądek, i czuje to O czym pisała niedawno Edyta czyli napięty brzuch.
No wszystkie kary dziś wieczór na mnie idą!
Ciekawe ile razy wstanę dziś w nocy, obstawiam 4.
Rano idę oddać mocz na posiew, zobaczymy czy jakieś dziadostwo się przypałętalo, bo normalne to nie jest!
Wybaczcie musiałam się pożalićOunai lubi tę wiadomość