Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Zdrowy chłopak 😉
Edyta, gratulacje!! 💙💙💙
Chyba miałaś przeczucie na chłopca, prawda?? 😁
Lekarz był od razu pewny, że chłopiec?? 🤩Edyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, kiedyś czytałam, że często pierwsze przeczucie Mamy o płci, potwierdza się potem na usg 🤔
U mnie tak było, że chciałam dziewczynkę, ale jakoś od początku czułam że to jednak chłopiec i jak na razie tak jest 😅
Czy któraś z Was też tak miała?? Tylko nie chodzi mi o oczekiwania, co chciałyście, tylko o przeczucia, co Wam intuicja podpowiadała i co wyszło na usg 😁Edyciak, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, kiedyś czytałam, że często pierwsze przeczucie Mamy o płci, potwierdza się potem na usg 🤔
U mnie tak było, że chciałam dziewczynkę, ale jakoś od początku czułam że to jednak chłopiec i jak na razie tak jest 😅
Czy któraś z Was też tak miała?? Tylko nie chodzi mi o oczekiwania, co chciałyście, tylko o przeczucia, co Wam intuicja podpowiadała i co wyszło na usg 😁
Teraz modlę się o chłopaka 😍 -
nick nieaktualnyMotylku, wizytę teraz mam 30 czerwca u swojego gina.
Lalia, tak, miałam od początku przeczucie na chłopca i celowalismy w chłopca 😁 aczkolwiek ostatnio mi się zatęskniło za dziewczynką. 😉 W każdym razie można już powoli kupować ubranka. 😉
Zmienił mi się termin porodu na 25 grudnia.
Maluch jest o 8 dni do przodu. Mierzył prawie 7,5 cm, czyli chyba sporo. Myślałam, że będzie podobnie jak u Lalii, a tu jeszcze więcej.
Kic, wyślą mi skan badań na maiła jakoś za tydzień. A po oryginał niby trzeba się zgłosić osobiście, tylko czy mi oryginał jest potrzebny?? Chyba nie..
Ale kamień z serca mi spadł, że wszystko w porządku. 😉SzalonaOna, kic83, Gagatka, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Dziewczyny, kiedyś czytałam, że często pierwsze przeczucie Mamy o płci, potwierdza się potem na usg 🤔
Czy któraś z Was też tak miała?? Tylko nie chodzi mi o oczekiwania, co chciałyście, tylko o przeczucia, co Wam intuicja podpowiadała i co wyszło na usg 😁
Ja tak miałam z chłopcami... Od początku gdzieś czułam że obaj będą chłopcami i się sprawdziło...
Teraz gdzieś od początku mówię ona, moje chłopaki też jakoś nie dzidziuś tylko dziewczynka... Heh mam taką nadzieję ❤️😍Edyciak, Lalia lubią tę wiadomość
👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
Edyciak wrote:Zdrowy chłopak 😉
Znowu chłopak 👦
Gratulacje 💙Edyciak lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Motylku, wizytę teraz mam 30 czerwca u swojego gina.
Lalia, tak, miałam od początku przeczucie na chłopca i celowalismy w chłopca 😁 aczkolwiek ostatnio mi się zatęskniło za dziewczynką. 😉 W każdym razie można już powoli kupować ubranka. 😉
Zmienił mi się termin porodu na 25 grudnia.
Maluch jest o 8 dni do przodu. Mierzył prawie 7,5 cm, czyli chyba sporo. Myślałam, że będzie podobnie jak u Lalii, a tu jeszcze więcej.
Kic, wyślą mi skan badań na maiła jakoś za tydzień. A po oryginał niby trzeba się zgłosić osobiście, tylko czy mi oryginał jest potrzebny?? Chyba nie..
Ale kamień z serca mi spadł, że wszystko w porządku. 😉byłam w 12t5d i miał właśnie 7,5cm
będzie duży
Edyciak lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Dziewczyny, kiedyś czytałam, że często pierwsze przeczucie Mamy o płci, potwierdza się potem na usg 🤔
Czy któraś z Was też tak miała?? Tylko nie chodzi mi o oczekiwania, co chciałyście, tylko o przeczucia, co Wam intuicja podpowiadała i co wyszło na usg 😁Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja troszku liczylam na chłopaka ale przeczucie mialam na dziewczynkę no i się u mnie nie sprawdzila moja intuicja 😄 no chyba że mnie jeszcze zaskoczy na polowkowych 😀Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Edyciak ekstra, że znasz już płeć! Może ja za tydzień też poznam...
Ja zawsze nastawiałam się na córkę, ale od testu czuję, że to chłopiec, natomiast wszyscy dookoła mówią mi, że to będzie dziewczynka. Ja w to jakoś nie wierzę i nadal obstawiam chłopcaPłeć jest mi zupełnie obojętna, po prostu mam nadzieję, że szybko się dowiem.
Edyciak, Magddullina2, Lalia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
SzalonaOna wrote:Oooo to tak jak u mnie
byłam w 12t5d i miał właśnie 7,5cm
będzie duży
Edyciak gratulacje:)
U mnie tez na prenatalnych byl prawie tydzien do przodu a potem się to wyrownalo z OM , ciekawe jak będzie u Was:)SzalonaOna, Edyciak lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Edyciak
oryginał pappy do niczego nie jest Ci potrzebny, wydruk też jest ok.Edyciak lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność