Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:No ba! Szary najlepszy 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 14:42
kic83, Inga28, doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja też patrzę na szare, czarne albo jaśniutkie kremowe - jak narazie mój faworyt. Nie lubię pstrokacizny
Mam tak samo i tez patrzę na szare ewentualnie z czarnymkic83, doomi03, KarolinaMaria, luthienn, Sylwucha lubią tę wiadomość
💙
💗 -
suzi1994 wrote:A ja zamierzam kupić ten cybex czarny ze złotymi elementami ze złotym skrzydłem .. mi się podoba i już
Inga28, Ounai lubią tę wiadomość
-
Ja prowadziłam cybex i dlatego zrezygnowałam bo ciężej mi się go jednak prowadziło niż silver cross, natomiast fotelik z bazą chce cybex cloud z z serii ferrari 😍 ale na szczęście nie my będziemy płacić 🤣 A wizualnie bardzo mi się cybex podoba
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Iryska wrote:A myślicie, ze warto np kupić tylko wózek głęboki z niższej klasy, tak koło 500-600 zł, a potem za kilka miesięcy kupić spacerówkę bardziej wypasioną? Czy to się nie opłaca?BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualnyGagatko, super, cieszę się bardzo, że wszystko w porządku 😉 teraz zrobisz badania i cierpliwie poczekasz na kolejną wizytę. 😉
Mowe, jak się czujesz? Wszystko w porządku? Krwawienie ustąpiło?
Suzi, jeśli jesteś obcykana w wózkach, to co byś poleciła na podłoże typu trawa/polne ścieżki? Na pewno musi się dobrze prowadzić i być zwrotny. Co do wagi, to przeżyję, bo nie mieszkam w bloku. -
suzi1994 wrote:Osobiście kupie cybex priam lub cybex mios , bardzo się nad tym zastanawiam .. dwa są super .. priam podoba mi się bardziej wizualnie ale jest cięższy niż mios dlatego jeszcze zastanawiam sięBOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Jedź sobie oglądnij. Ja byłam zdecydowana na miosa a kupiłam Priama. Ale mam też Mamas&papas Armadillo XT, więc nie przejmowałam się wagą.
Ja już miałam z synkiem i miosa i priama wiec nie musze oglądaćpo prostu każdy ma swoje zalety i nie wiem które wybrać haha
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:Mam wyniki. ALAT w górnej granicy normy, ASPAT w środku normy zaraz będę dzwonić do lekarza. Kwasy żółciowe do 10 dni.
Poza tym kupiliśmy fotelik i ramę wózka. Do odbioru za ok tydzień.
Czyli póki co wyniki ok, żeby z kwasami też tak było. Który fotelik w końcu wybraliście?🦄 2021 r. -
Edyciak wrote:Suzi, jeśli jesteś obcykana w wózkach, to co byś poleciła na podłoże typu trawa/polne ścieżki? Na pewno musi się dobrze prowadzić i być zwrotny. Co do wagi, to przeżyję, bo nie mieszkam w bloku.
Haha ja nie lubię ruchu , dźwigania , ciągania wiec na takie drogi to bym poleciła cybex e-priam to wózek elektryczny który na takich terenach sam się napędza I jedzie ( ładowany akumulatorem )
No ale zgaduje ze skoro wybierasz takie drogi to nie jesteś zwolenniczka łatwizny , także nie wiem ..zwykły priam byłby Ok na takie drogi tylko ze na grubych kołach wtedy ( Priam akurat nie ma pompowanych kół ale jeśli byś brała inny wózek tez nie brałabym pompowanych kół ) Reklamowany jest nawet jako wózek który da się prowadzac po plazy ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 15:39
Edyciak lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Dziewczyny takie pytanie .. czy Wy tez jesteście takie „niedotkniete”? Nie dość ze sama nie przytulam męża ani nic .. to jeszcze jemu się dotknąć nie daje .. czuje ze chce spokoju .. siadam na drugim łóżku a nie obok niego .. ( kiedyś zawsze obok niego ) nie potrzebuje wcale bliskości wręcz wkurza mnie gdy on jej chce .. o seksie to nawet nie ma mowy bo się boje .. ale chodzi o przytulanie , dotyk .. mam nadzieje ze mi to przejdzie bo męża szkodaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
A ja Wam powiem, że oglądałam mnóstwo wózków i polecam oglądnąć tak:
- Cybex Priam
- Cybex Balios
- Muuvo Quick 2
- Muuvo Slick
- EasyWalker Harvey2
- mamas&papas Ocarro
- Bugaboo Fox
- Valco Snap
- Joie (nie pamiętam który był 2w1)
To są bardzo fajne wózki w różnym zakresie cenowym. Większość jest mała po złożeniu i mają bardzo sensowne spacerówki, duże kosze na zakupy itd.Zulugula, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Anet.kaa wrote:Mi się podoba Priam 2.0 czarny na stelażu z różowego złota ❤❤❤❤
Ja mam teraz zagwozdkę. Byliśmy zdecydowani na Muuvo Quick 2.0 XL (cena około 2200-2300 zł za nowy); ale znalazłam na promocji Joolza Day 3 za jakieś 3500 zł (normalnie kosztuje około 5000 zł) i jestem totalnie w kropce. Joolz to niby klasa premium i największa gondola na rynku, o nim pierwotnie myśleliśmy ale skreśliliśmy ze względu na cenę (no 5 tys. było nam szkoda, ale teraz przy 3,5 tys.... Aaaa, co robić. 🤔
Oba wózki w kolorystyce którą chcemy: ciemny niebieski/granat.
Suzi, ja już to wiele razy pisałam, że ja będę ciążową dziewicą raczej już do końca.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023