Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Na genetycznym u.mojego dr nie powiedział nic, 3 dni później 13+1 babeczka powiedziała że 60% girl.
Na grupie gdzie rozpoznają płeć na podstawie USG tego gdzie babeczka uznała, że to dziewczyn babeczki mówiły że chłopak.
Hahaha No to teraz możesz spokojnie różowe ciuszki kupować 😍🤗 ja wizytę mam w czwartek i bardzo jestem ciekawa czy mi potwierdzi to co na prenatalnych 🙈 🥰
Anet.kaa lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Już po prenatalnych, wg USG wszystko w porządku, pełen wynik z pappą będzie do 2 tygodni
co do płci to lekarz powiedział, co przypuszcza, ale to jeszcze nic pewnego... CHŁOPIEC 💙 Moja intuicja nie zawodzi 🥰
dmg111, kic83, Fragaria, doomi03, Zulugula, SzalonaOna, Ewa88 , Edyciak, Lalia, Inaa89, Sylwucha, Iryska, Ounai, Anet.kaa, Stokrotka027, kar_oliv, luthienn, Magddullina2 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kic83 wrote:Myślę że to taki wiek, moja cały czas opowiada co będzie robić z Kropkiem, że podzieli się z nim zabawkami i pokojem:)
Ps pokój dla dzieci też mamy jak Wy - 10m2.dmg111, doomi03, Lalia, Inaa89, Anet.kaa, Julik lubią tę wiadomość
-
Jak tam wieczór u Was ? Ja właśnie spełniłam swoją zachciankę tak mnie naszło na gołąbka ze słoika pudliszki haha wiec właśnie ugotowałam sobie ziemniaczki z masełkiem do tego gołąbek .. pycha
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Zulugula wrote:Wystraszylam się.
W wc na papierze byla plamka krwi , bardziej skrzepik, małe 2mmx2mm może.
2h temu byl seksik ale delikatnie wszystko, nawet bez mojego orgazmu. Juz bylam potem 2 razy na siku i nic nie bylo.
Leżę i czekam aż dziecko mnie kopnie, chwile przed wc czulam niby ruch ale teraz to juz sama nie wiem.
Może to tylko nadzerka... -
2h temu byl seksik ale delikatnie wszystko, nawet bez mojego orgazmu. Juz bylam potem 2 razy na siku i nic nie bylo.
Leżę i czekam aż dziecko mnie kopnie, chwile przed wc czulam niby ruch ale teraz to juz sama nie wiem.
Może to tylko nadzerka...
Na pewno albo ta nadżerka albo coś tam się musiało zatrzeć. Spokojnie -
Może to tylko nadzerka...
Ja bym pojechała jednak do szpitala chyba... każda taka sytuacja w ciąży nie jest normalna i uważam że lepiej do skontrolować, nawet dla swojego spokoju. Tak to będziesz się martwić czy na pewno jest wszystko okej -
Myśle ze skoro to po seksie te krwawienie to pewnie tym właśnie spowodowane .. sex podobno nie ma jak zaszkodzić dziecku.. jak się będziesz martwić sprawdź u gina ..
Edit ale znając mnie tez bym pewnie pojechała do szpitala sprawdzić bo ja jestem panikaraWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 19:03
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Zulugula wrote:U mnie na piętrze stoi valco snap duo spacerowka, Sylwia od razu o Tobie pomyślałam 🥰 z tym, że wyhaczylam już 🤪 ze oni nie mają bliźniaków tylko małą różnicę wieku miedzy dziećmi, jakis rok i mają podwójny powóz 😀
-
casteam wrote:Ja mam wanienke z allegro Tega ze stojakiem
-
nick nieaktualnyKic, ale masz cudną figurę jak nastolatka 😍😍
Gagatko, trzymam kciuki za ciebie od początku i nie puszczam ✊✊ daj znać jak po wizycie.
Inaa, wierzę, że donosisz spokojnie tę ciążę, tylko proszę, postaraj się więcej oszczędzać.. super, że chłopcy i mąż pomagają ci w wielu sprawach. Pogadaj z mężem, może uda się skombinować jeszcze jakąś pomoc..
Anetka, wiedziałam, że u ciebie będzie dziewczynka 😄😄 super 😄 chyba tak marzyłaś 😊
Karolina, cieszę się, że po USG wszystko w porządku. Kamień z serca 😉
Motylku, myślę cały czas o tobie, wydaje mi się, że stres przedślubny się trochę włączył, poza tym hormony w ciąży buzują. Ja też jestem ostatnio bardziej nerwowa...
Miałam tragiczną noc z soboty na niedzielę. Pobiłam trochę męża 🙈🙈 nie pytajcie o nic.kic83, SzalonaOna, Anet.kaa, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Kic, ale masz cudną figurę jak nastolatka 😍😍
Gagatko, trzymam kciuki za ciebie od początku i nie puszczam ✊✊ daj znać jak po wizycie.
Inaa, wierzę, że donosisz spokojnie tę ciążę, tylko proszę, postaraj się więcej oszczędzać.. super, że chłopcy i mąż pomagają ci w wielu sprawach. Pogadaj z mężem, może uda się skombinować jeszcze jakąś pomoc..
Anetka, wiedziałam, że u ciebie będzie dziewczynka 😄😄 super 😄 chyba tak marzyłaś 😊
Karolina, cieszę się, że po USG wszystko w porządku. Kamień z serca 😉
Motylku, myślę cały czas o tobie, wydaje mi się, że stres przedślubny się trochę włączył, poza tym hormony w ciąży buzują. Ja też jestem ostatnio bardziej nerwowa...
Miałam tragiczną noc z soboty na niedzielę. Pobiłam trochę męża 🙈🙈 nie pytajcie o nic.
No jak to mamy nie pytać!
Jak to pobiłaś? 🙈Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Mialam krwiaka w pierwszym trymestrze, który się wchłonąl tez w 1trym. Ale nie plamilam ani nic.
Czuję ruchy, więc o tyle się uspokoilam.
To był taki jeden mini fafluniec bordowy, taki jak koza z nosa. nie wiem co o tym sądzić. Na razie się nie powtorzylo więcej. Na pewno szybko seksu nie będzie.💙 11.2020
💗 11.2023