Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Ja już po wizycie, wszystko w porządku, dzidziuś waży już prawie 700 g ☺️ dalej jest ułożony pośladkowo. Myślicie, że się przekręci jeszcze?
Przez moje bóle brzucha mam się oszczędzać, co prawda szyjka twarda, trzyma, dalej ma 3 cm, ale dr woli dmuchać na zimne, bo podobno u szczupłych osób może szybko zacząć się skracać. Więc dalej będę leżeć i czytać władcę pierścieni 😎
Zulugula, jak powtórzy się to plamienie, to jedź na izbę może🥺 -
nick nieaktualnyJa rodze w listopadzie a może i październiku i kupuje kombinezon zimowy 56 ale to dlatego że urodzilam małego synka i wróza mi że corke urodzę tez maksymalnie do 3kg ale bardziej 2,5kg.
Dlatego dla mnie bez sensu brac kombinezon większy, poza tym mam śpiworek Elodie Details i on jest mega cieply więc mogę tam wsadzić dzidzie tylko w jakimś pajacu i nie zamarznie -
Irysko taki jest plan , że jak się powtórzy to jadę.
Myślę, że to jakieś obtarcie po seksie, czy nadzerka. To nawet plamienie nie bylo tylko maciupki glutek.
Gratuluję dobrej wagi bobasa:)
Na obrocenie ma jeszcze czas, mojej bratowej obrócił sie 2tyg przed porodem dopiero ale ja tez w sumie juz w 17tyg się zastanawiałam kiedy się mój obróci, wiec rozumiem Twoje pytanie:)Iryska, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, tak w ogóle gratuluję udanych wizyt!
Motylku, obraziłaś się za to co Ci powiedziałyśmy?
Edyciak, jak to zaczęłaś dusić męża? Masakra 😱
Dmg, ryczałam ze śmiechu. Mój mąż też. Musiałam mu to przeczytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 20:26
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:.
O dzizas, to nieźle pojechałaś 🙈
Hormony robią swoje + alkohol, nic się nie martw.
Ja swojego dziś zwyzywałam rano i się do niego nie odzywamdmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Ja już po wizycie, wszystko w porządku, dzidziuś waży już prawie 700 g ☺️ dalej jest ułożony pośladkowo. Myślicie, że się przekręci jeszcze?
Przez moje bóle brzucha mam się oszczędzać, co prawda szyjka twarda, trzyma, dalej ma 3 cm, ale dr woli dmuchać na zimne, bo podobno u szczupłych osób może szybko zacząć się skracać. Więc dalej będę leżeć i czytać władcę pierścieni 😎
Zulugula, jak powtórzy się to plamienie, to jedź na izbę może🥺
Irysko, ma jeszcze z 10 tygodni na obrót
Na spokojnie.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyOunai wrote:Dziewczyny, tak w ogóle gratuluję udanych wizyt!
Motylku, obraziłaś się za to co Ci powiedziałyśmy?
Edyciak, jak to zaczęłaś dusić męża? Masakra 😱
Dmg, ryczałam ze śmiechu. Mój mąż też. Musiałam mu to przeczytać.
Po pierwsze w okresie wakacji dzieci chodzą spać o 22. Dzięki temu my mamy wieczór dla siebie gdzie możemy spokojnie o wszystkim porozmawiać, podyskutować i obejrzeć coś razem. I tak za każdym razem.
Po drugie widzę, że troszkę moje argumenty trafiły, bo od wczoraj Zuzia jest w domu i widzę, że P bardziej zwraca uwagę na jej zachowanie wobec mnie.
Po trzecie, wala mi hormony na leb i też wiele rzeczy wyolbrzymiam, głównie też przez zmęczenie bo jestem jednak większość dnia sama tutaj, sporo rzeczy do zrobienia.
Po czwarte wprowadziłam z P podział obowiązków. Np. Ja rano jadę do sklepu, on odkurza mieszkanie. Ja kąpię dzieci, on składa pranie z balkonu. I tak małymi kroczkami będziemy się dzielić obowiązkami, żeby i on się nauczył ze mną ogarniać dom, a żebym ja mogła ciutt więcej czasu poświęcić sobie, czy dzieciom właśnie.
Po piąte raz w tygodniu siadamy w weekend i omawiamy temat który gdzieś tam nas boli i nam ciąży. Rozmawiamy a nie doprowadzamy do kłótni.
Tak jak mówicie sporo na nas spadło. Dziecko - oczywiście z naszej woli. Do tego ślub (już byśmy byli po gdyby nie korona), a tak nerwówka się wdala. Ostatnie przygotowania itd. Przeprowadzka i to dość duża zmiana dla mnie - nigdy nie wyprowadzałam się poza miasto a tu jednak o. No i gruntowne porządki z tym związane troszkę mnie przytłoczyły.
Spisaliśmy sobie nasze postanowienia, a jeśli będzie nadal jakiś problem, to obiecał, że po ślubie i po przeprowadzce pójdziemy do terapeuty razem żeby pomógł nam rozwiązać problem.
Musiałam sobie to przetrawić, poukładać, dlatego siedziałam cicho. Poza tym 3/4 dnia spędzam z dziećmi na dworze i też podczytywalam w wolnych chwilach...
Myślę, że będzie mnie tu troszkę wiecej niż przez ostatnie 2 dni, w miarę możliwości czasowych
Z tego co u mnie--jutro jadę odebrać wyniki Pappy (w końcu!) i nie ukrywam, że tu też lekki stresik mnie trzyma...kic83, Edyciak, Ounai, Iryska, Stokrotka027, patrycja92, Inaa89, kar_oliv, doomi03, dmg111, Wik89, luthienn, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Motylku, widzę że obgadaliście sporo spraw i jest plan działania- to super!
Myślę, że jeśli będziecie realizować te kroki skrupulatnie to stworzycie świetny, dojrzały związek który będzie Was oboje satysfakcjoniwał.
Trzymam mocno za Was kciuki. ❤SzalonaOna, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Już po prenatalnych, wg USG wszystko w porządku, pełen wynik z pappą będzie do 2 tygodni
co do płci to lekarz powiedział, co przypuszcza, ale to jeszcze nic pewnego... CHŁOPIEC 💙 Moja intuicja nie zawodzi 🥰
KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Anetka, widzę że nasi są podobnego pokroju 😂
Ja uważam, że teoria z brzydnięciem to jakiś skandal 😂 Wysypało mnie przed testem, to prawda, to był jeden z powodów testu, ale to ostatnie syfy jakie widziałam, czyli w okolicach lutego 😁
Mi wszyscy mówią, że promienieje, tego się trzymam, czuję się piękną i dużą mamuśką ❤️
Moja mała mi wariuje w brzuszku, chyba jej tam dobrze, ale czuję, że będzie małą rozrabiaką, bo już w brzuchu mało śpi 🙈🙈🙈
Wszystkie jesteśmy piękne!Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny tak na szybko, opuściłyśmy szpital, z małą wszystko dobrze waży już 310 gram, u mnie nadal stan zapalny, ale byłam na szybkiej wizycie u mojego lekarza, dał antybiotyk w piątek muszę powtórzyć crp
Iryska, Mowe, SzalonaOna, kic83, KarolinaMaria, Edyciak, Inaa89, Anet.kaa, kkasia, doomi03, dmg111, Ewa88 , Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
👩🏼28l
👨🏼34l -
Zulugula, jak powtórzy się to plamienie, to jedź na izbę może🥺Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:U nas tez 10m pokoik dziecięcy. Juz nie mogę się doczekac jak szafa wjedzie za ok 2tyg to zaczne kupowac jakies ciuszki, dojdzie tyyyle miejsca:)
Dziewczyny, rodze koncem listopada jaki rozmiar kombinezonu na zimę dla bobasa? Jeden rozmiar obleci czy dwa?
Załóżmy, że jak się urodzi to będzie mial 52cm.
Kic jakie rozmiary są te Twoje kombinezony?
Dziewczyny, podobno nie wolno przewozić dziecka w kombinezonie w aucie, to jak to najlepiej rozwiązać? -
Anet.kaa gratuluję córeczki 😍
Anet.kaa lubi tę wiadomość
Starania od 2014r. ☹️
INVIMED POZNAŃ
IVF - maj 2021
Rozpoczęcie stymulacji - 10.05
PUNKCJA - 21.05 💉
CRIOTRANSFER - 17.06 blastocysta 4AB 🍀 11dpt - beta <1,2 mIU 💔
20 LIPIEC21' - transfer blastek 4bb i 3bb 🍀 - 5dpt⏸️, 6dpt - bhcg 24 mIU/ml🍀 8dpt - bhcg 91 mIU/ml🍀 9dpt - bhcg 149mIU/ml🍀 11dpt - bhcg 332,2mIU/ml🍀 13dpt - bhcg 769mIU/ml🍀15dpt - bhcg 2120mIU/ml🍀
16dpt - pęcherzyk ciążowy 7,7mm z ciałkiem żółtkowym 🍀
21dpt - bhcg 22tys+ 🍀
27dpt - 6mm👶 i bijące❤️
35dpt - 7t5d - 1,26mm👶
12t5d - 6,5cm 👶 156ud/min ❤️ Chłopak? 💙 I PRENATALNE
13t6d - 90g 👶
15t0d - 118g 👶
17t0d - 177g 👶 SYN 💙
17t6d - 200g 👶
21t1d - 423g 👶 II PRENATALNE
21t6d - 500g 👶
24t5d - 804g 👶