Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Ten pierwszy wynik i drugi ma dyskretnie, minimalnie przekroczone. Ale dzidziuś wydaje mi się duży bardzo jak na 30 tydzień (dodałam do twojego tygodnia 6 tyg), ale może niech któraś z bardziej doświadczonych dziewczyn się wypowie.
Kłot dziękuję za odpowiedź. A czy te zabiegi można w czasie karmienia piersią czy lepiej dopiero później? A pielęgnacja domowa - coś oprócz witaminy C możesz polecić?także na razie kremy z Wit C i wysokie filtry
Annia lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Dla mnie ceny nowych ciuszków w Newbie to przegięcie. Ja potrafię wydać bardzo dużo na dobre gatunkowo ubrania dla siebie, w których pochodzę latami, ale dziecko ponosi taki rozmiar 2-3 miesiące i już będzie za małe, nawet gorszy gatunkowo ciuszek nie zdąży się zniszczyć w takim czasie wg mnie.
Ale fakt faktem, że mi się podobają takie "pstrokate" ciuszki, Myszki Miki, dinozaurki, autka, wzorki, a w Newbie te ubranka są takie w stylu "mały elegancik".Więc mnie przynajmniej nie kuszą.
doomi03 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kłot wrote:Niestety karmienie piersią jest przeciwwsakazniem do wszystkich tych zabiegów ze względu na nieuregulowana gospodarkę hormonalna. Witamina C jak najbardziej jest ok w ciąży i podczas karmienia a większość składników rozjaśniających już nie
także na razie kremy z Wit C i wysokie filtry
Mam wrażenie, że trochę to pomaga. To przebarwienie na nosie jest bardzo delikatne, wystarczy krem BB i już go nie widać, ale bez make upu trochę wygląda jakbym miała duże piegi na czubku nosa.
kłot lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
To prawda, grubo przeginają z cenami. Niektóre na Promce nawet są drogie. Te akurat wyszły jako tako, córeczka moze miec kilka takich rzeczy, ale zeby ubierać tam dziecko musialabym chyba wygrać w Lotto.
Hitem dla mnie dziś było 5 par skarpetek dla noworodka za 45 zł! Sobie bym za tyle skarpetek w życiu nie kupiła!
Wczoraj oglądałam rzeczy z Newbie na tej grupie i w sporej ilości ogłoszeń był dopisek "charakterystyczny meszek" więc nie nawet jakościowo nie są widocznie jakieś super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 21:25
Annia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Mowe musisz wierzyć, że zdarzy się cud których tu było już kilka i kropek będzie rósł należycie. Mocno trzymam za to kciuki. Ja bym nie jechała do innego lekarza, zaufaj Andrzejowi.
Ja również tak jak i Wy jadłam i jem nadal biały chlebek, masełko i ser żółty z pomidorem. Jak mi to smakuje! Teraz czasami zamienię na szyneczkę.
Które są jeszcze zainteresowane spódnicami z Selfieroom dziś promocja -20%, ja zamówiłam jedną czarną.
Byłam dziś na zakupach i w Aquaparku, pojeździłam trochę na rowerze i jestem taaaaka zmęczona
Kupiłam mojej księżniczce piękne ubranka 💓
Anetka
Cudne te ubranka 👸Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Mowe musisz wierzyć, że zdarzy się cud których tu było już kilka i kropek będzie rósł należycie. Mocno trzymam za to kciuki. Ja bym nie jechała do innego lekarza, zaufaj Andrzejowi.
Ja również tak jak i Wy jadłam i jem nadal biały chlebek, masełko i ser żółty z pomidorem. Jak mi to smakuje! Teraz czasami zamienię na szyneczkę.
Które są jeszcze zainteresowane spódnicami z Selfieroom dziś promocja -20%, ja zamówiłam jedną czarną.
Byłam dziś na zakupach i w Aquaparku, pojeździłam trochę na rowerze i jestem taaaaka zmęczona
Kupiłam mojej księżniczce piękne ubranka 💓
Piękne ubranka! Kurde też byłam dzisiaj w Aquaparku a później na zakupach 😂 chyba pokonywaliśmy dzisiaj podobną trasę! -
Annia wrote:Ten pierwszy wynik i drugi ma dyskretnie, minimalnie przekroczone. Ale dzidziuś wydaje mi się duży bardzo jak na 30 tydzień (dodałam do twojego tygodnia 6 tyg), ale może niech któraś z bardziej doświadczonych dziewczyn się wypowie.
Kłot dziękuję za odpowiedź. A czy te zabiegi można w czasie karmienia piersią czy lepiej dopiero później? A pielęgnacja domowa - coś oprócz witaminy C możesz polecić? -
Sylwucha wrote:Też mi się wydaje, że za duży. Tym bardziej, że ona była bardzo drobna i to pierwsza ciąża. Najlepsze, że lekarz zapomniał jej zlecić krzywą i sama to zapytała, a jest w 30 tc.
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Sylwucha wrote:Też mi się wydaje, że za duży. Tym bardziej, że ona była bardzo drobna i to pierwsza ciąża. Najlepsze, że lekarz zapomniał jej zlecić krzywą i sama to zapytała, a jest w 30 tc.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Na czczo i po 2h źle. Niech się skonsultuje z diabetologiem
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zamówiłam ten kombinezon do wózka 👍
https://www.vinted.pl/dzieci/dzieci-inne/55918170-kombinezon-spiworek-hm-rozmiar-6268-nowy
To rozmiar 62-68, a mój dzidek urodzi się pod koniec grudnia jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem, więc myślę że do wiosny nam styknie, nawet jeśli się urodzi taki duży jak Tatuś (4,2 kg, 62 cm) 😅
Ocieplany polarem, ma wywijane rękawki więc rękawiczki mamy z głowy, jest kaptur, a wzór idealny i dla chłopca i dla dziewczynki 😁
I dziewczyna mi go sprzedała za 50 złkłot, Wik89, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna, dmg111, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Lalia wrote:Dziewczyny, zamówiłam ten kombinezon do wózka 👍
https://www.vinted.pl/dzieci/dzieci-inne/55918170-kombinezon-spiworek-hm-rozmiar-6268-nowy
To rozmiar 62-68, a mój dzidek urodzi się pod koniec grudnia jeśli pójdzie wszystko zgodnie z planem, więc myślę że do wiosny nam styknie, nawet jeśli się urodzi taki duży jak Tatuś (4,2 kg, 62 cm) 😅
Ocieplany polarem, ma wywijane rękawki więc rękawiczki mamy z głowy, jest kaptur, a wzór idealny i dla chłopca i dla dziewczynki 😁
I dziewczyna mi go sprzedała za 50 złLalia lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
nick nieaktualny