Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:wszystko musisz wykluczyć ze względu na skurcze macicy, wszystko masz teraz bardzo ukrwione, więc trzeba uważać
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. 😉Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:
wszystko git LaliaLalia lubi tę wiadomość
[/url]
Ewa88 wrote:Dziewczyny jestem już po wizycie 😍
Jest kropek w macicy i ma 7mm, za 2 tyg wizyta serduszkowa 💗
Pani dr wysłała już mnie na chorobowe... Nie myślałam że tak szybko ale ze względu na koronawirus mówi żeby nie ryzykować 😐😐Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:No za wyjątkiem śród i 🍦.
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. 😉
no racja, chociaż przy dobrym lodzie i podnieceniu na poziomie +200 też można (my kobiety) dojść
ale jak tak na szybciocha, bez większego myślenia o tym, to tak lód bezpieczny ha hadmg111, Lalia, Annia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
[/url]
poupeé wrote:U mnie dzisiaj dziewczyny śluz podbarwiony na brązowo i lekki ból brzucha. Boję się, że to zwiastuje najgorsze. Dzwoniłam do lekarza, mówił że jeśli się powtórzy jechać do szpitala...
Na prawdę zamiast coś doradzić to od razu do szpitala jeszcze w tych czasach. Dodam, że mieszkam we Francji. Mam nadzieję, że te uplawy nie świadczą o niczym złym. Było tego niewiele i raczej śluz podbarwiony na brązowo niż coś konkretnego. Ale zawsze może to sygnalizować nadejście katastrofy 😢😢😢 bardzo się boję 😢😢😢
wdech wydech
na spokojnie
przeczytaj
https://mamaginekolog.pl/krwawienie-w-pierwszym-trymestrze-czy-oznacza-poronienieCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
a co do jedzenia
wszystko co kwaśne uwielbiam ❤️Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
poupeé wrote:U mnie dzisiaj dziewczyny śluz podbarwiony na brązowo i lekki ból brzucha. Boję się, że to zwiastuje najgorsze. Dzwoniłam do lekarza, mówił że jeśli się powtórzy jechać do szpitala...
Na prawdę zamiast coś doradzić to od razu do szpitala jeszcze w tych czasach. Dodam, że mieszkam we Francji. Mam nadzieję, że te uplawy nie świadczą o niczym złym. Było tego niewiele i raczej śluz podbarwiony na brązowo niż coś konkretnego. Ale zawsze może to sygnalizować nadejście katastrofy 😢😢😢 bardzo się boję 😢😢😢
Ja już od ponad tyg mam różowy śluz,najwięcej jest go z rana . Bylam już 2 razy u lekarza ale nic nie stwierdził, że niezna przyczyny , a kropek się rozwija prawidlowo. Ciągle chodzę do kibla i zaglądam na papier. Mam.nadzieje ze to nic złego ale.skoro płód się rozwija prawidlowo to chyba nie powinnam.sie martwic. Teraz byłam.w wc i już mnie boli od podcierania, i teraz już jest krew myślę że sobie sama rany zrobilam jakieś od tego kontrolowania ciągłego.Jutro mam kolejna wizyte więc zobaczymy co tym razem powie mój lekarz, mam nadzieję na dobre wieści.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Jaka śliczna 😍 jaki ma nosek zgrabny 😍😍😍 przepiękna!!
Anetka, ja dzisiaj równo 4t0d więc rano stanęłam na wagę i 62 kg 🤦♀️ ale zrobiłam sobie też zdjęcia 😁 i nie ma tragedii 👍Anet.kaa, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:
Cześć mały przystojniakuAnnia lubi tę wiadomość
-
kic83, Koteczka82, Annia, doomi03, kkasia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Ja już od ponad tyg mam różowy śluz,najwięcej jest go z rana . Bylam już 2 razy u lekarza ale nic nie stwierdził, że niezna przyczyny , a kropek się rozwija prawidlowo. Ciągle chodzę do kibla i zaglądam na papier. Mam.nadzieje ze to nic złego ale.skoro płód się rozwija prawidlowo to chyba nie powinnam.sie martwic. Teraz byłam.w wc i już mnie boli od podcierania, i teraz już jest krew myślę że sobie sama rany zrobilam jakieś od tego kontrolowania ciągłego.Jutro mam kolejna wizyte więc zobaczymy co tym razem powie mój lekarz, mam nadzieję na dobre wieści.
Troszeczkę się pocieszyłam. Właśnie poczytałam trochę w necie, że takie drobne plamienia czasami się zdarzają. Powiem Ci, że ja też cały czas w toalecie i się podcieram, żeby sprawdzić czy znowu leci. Jeszcze troszkę też będzie mnie bolało. A bierzesz duphaston/lutéine? -
Anet.kaa wrote:O mam to samo z tym słodkim i kwaśnym, też mnie muli po słodkim - i całe szczęście
U nas wczoraj i przed wczoraj był rosół- dla mnie rosół to życie! Miała być dziś pomidorówka ale zapomniałam to.wczoraj schować do lodówki i skisł.
Narobiłaś mi ochoty na domowe frytki, dziś myślałam o takich z Maczka ale jutro zrobię domowe
U mnie jakieś szaleństwo z wagą i ciężko mi określić czy przytyłam i ile. Przed ciążą wskakiwalo już 59, w 4.tygodniu było 57,5, od tamtego czasu podskoczyło do 58,3 kg i to uznawałam za wage jaką mam bo tydzie była stała, A dziś 59,2 znowu!!! Troszkę się wkurzyłam :p
Anet.kaa to masz z wagą tak jak ja 😂 przed ciążą było 58 potem zeszło na 57 a potem na 56,3 potem w tydzień wzrosło do 56,6 a za kolejny tydzień 57,4 🤦♀️Lalia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
ach ten tyłeczek Twój
Ty widzę jak ja masz długie brązowe włosyLalia lubi tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:Jestem po telewizycie. Na szczęście w luxie wszystko wraca do normy. Wystawiła mi już wszystkie niezbędne skierowania na krew, cytologie i nawet usg prenatalne (bo też mam w pakiecie). Udało mi się wbić na wizytę z usg na 28. 04 godz. 17 ❤️ takze czekamy jeszcze te 8 dni...
A co do mojej IO mówiła żeby mierzyć cukier na czczo i 1h po posiłku i z zapisami przyjść do niej już na wizytę, najwyżej zrobimy test glukozy wcześniej 💪
A w dalszym ciagu skierowanie na wizyte stacjonarna musi byc to na cito czy już wracają do tych normalnych skierowan?
I jeszcze mam drugie pytanko a propos cytologii. Na nia sie trzeba jakos specjalnie osobno umawiać gdzieś, czy normalnie lekarz prowadzący pobiera wymaz podczas wizyty? Orientujesz sie może? Bo porobiłam wszystkie te badania z pierwszego trymestru ale zostala mi jeszcze cytologia i już zgłupiałam jak to wyglada w luxie. Ostatnia cyto robilam jeszcze w przychodni zwykłej na nfz i tam normalnie gin pobierała wymaz podczas wizyty, więc sie zastanawialam czy i tutaj tak to wygląda. -
Dziewczyny
nawet jak przytyjecie 20 czy 30 kg to i tak będziecie piękne bo nosicie w sobie mały cud! a Sylwia dwa male cudy!Annia, poupeé, Koteczka82, Sylwucha, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność