Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Ale mi narobiłaś smaka na mizerię 🤤
Miiii tez xD już jest plan na podobny obiad tylko zamiast mięska to sadzone :pStokrotka027, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
poupeé wrote:Troszeczkę się pocieszyłam. Właśnie poczytałam trochę w necie, że takie drobne plamienia czasami się zdarzają. Powiem Ci, że ja też cały czas w toalecie i się podcieram, żeby sprawdzić czy znowu leci. Jeszcze troszkę też będzie mnie bolało. A bierzesz duphaston/lutéine?
Nie , lekarz mi nie kazała. Ale sama zapytałam o progesteron,ze moze nisko itp mówi no możliwe, ale leków nie dała, jutro pójdę do mojej gin bo tamta była na zastępstwo to zobaczymy co ta wymyśli.
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Dziewczyny ja już po wizycie maleństwo bardzo aktywne ❤️ rośnie jak na drożdżach 🥰 możecie mnie pisać na 23.11 ❤️🥰
SzalonaOna, Lalia, Zulugula, Ounai, doomi03, Annia, kic83, kkasia, Wik89, dmg111, Koteczka82, Julik lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
Strata w 9 TC 11.24 💔👼🏼
👩🏼28l
👨🏼34l -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:A w dalszym ciagu skierowanie na wizyte stacjonarna musi byc to na cito czy już wracają do tych normalnych skierowan?
I jeszcze mam drugie pytanko a propos cytologii. Na nia sie trzeba jakos specjalnie osobno umawiać gdzieś, czy normalnie lekarz prowadzący pobiera wymaz podczas wizyty? Orientujesz sie może? Bo porobiłam wszystkie te badania z pierwszego trymestru ale zostala mi jeszcze cytologia i już zgłupiałam jak to wyglada w luxie. Ostatnia cyto robilam jeszcze w przychodni zwykłej na nfz i tam normalnie gin pobierała wymaz podczas wizyty, więc sie zastanawialam czy i tutaj tak to wygląda.
Nadal skierowania na cito żeby Cię umówili. -
kic83 wrote:Dziewczyny
nawet jak przytyjecie 20 czy 30 kg to i tak będziecie piękne bo nosicie w sobie mały cud! a Sylwia dwa male cudy! -
Iryska wrote:Ja już po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok.
Tylko ja schudłam już dwa kilo🙁 ważę 48 kg🙁 wrzuciłabym fotkę ludka tylko powiedźcie jak🙂
super ze ok! nie moglo byc inaczej
naforum.zapodaj.net i tam wrzucasz a potem kopiujesz link i watawiasz tutaj tylko wybierz większą rozdzielczosc i potem link do wyswietlenie miniaturki na forumIryska lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Anetka, mąż mi dzisiaj odebrał z Rossmanna Sexi Mama z Bielendy, do ciała i cyców 😁
Rozmawiałam z koleżanką dzisiaj (urodziła w lutym) i mówiła żeby od razu się smarować i nie zapominać o biuście, bo ona go zaczęła później smarować i tam jej się największe rozstępy zrobiły a na ciele tylko malutkie przy pępku 👍 -
Zulugula wrote:czy tylko ja mam takke wrażenie, że u Anni i dmg ma zdjęciach usg widać po BUŹCE dziecka, że to chlopczyk i dziewczynka? 😊
Miałam to samo napisać!!! 😍
Ounai, dzięki wielkie, w sumie nie pomyślałam 😅 -
Dziewczyny, cieszę się, że na wizytach same dobre wieści 😍😍😍
dmg111 lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ogólnie jest zamieszanie. Dzwonili teraz z luxa do mnie, że to jednak nie tak wygląda. Mam iść na usg w piątek (dali podzlecenie innej firmie), w przyszłym tyg wyniki krwi zrobić i 4 maja wizyta na cito u mojej gin i wtedy ona pobierze cytologie.
Nadal skierowania na cito żeby Cię umówili.
Czyli jednak dalej chaos 😵. Dzięki za infSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Przedstawiam wam moją małą wielką fasolkę 🥰❤️
https://naforum.zapodaj.net/3ed6efcd2063.jpg.htmlZulugula, Lalia, SzalonaOna, Annia, kic83, doomi03, kkasia, Wik89, patrycja92, dmg111, Ewa88 , Koteczka82, Ounai, kar_oliv, Julik lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
Strata w 9 TC 11.24 💔👼🏼
👩🏼28l
👨🏼34l