Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zazwyczaj wazylam 50-51kg a teraz nie dobijam do 50. 49 i coś. ale chyba jeszcze za wcześnie na dodatkowe kg .
a smaruję się oliwka bambino, wczesniej masłem shea palmersa, czasem mąż smaruje ale jak on zacznie to to trwa i trwa.... wiecej oglądania i zabawy "nowymi" bimbałkami niż smarowania 😁
najgorsze, że po godzinie oliwka smierdzi mi jak....tran 😝 wczoraj juz lepiej było może zapach mi wraca 😀Lalia lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Zulugula wrote:ja zazwyczaj wazylam 50-51kg a teraz nie dobijam do 50. 49 i coś. ale chyba jeszcze za wcześnie na dodatkowe kg .
a smaruję się oliwka bambino, wczesniej masłem shea palmersa, czasem mąż smaruje ale jak on zacznie to to trwa i trwa.... wiecej oglądania i zabawy "nowymi" bimbałkami niż smarowania 😁
najgorsze, że po godzinie oliwka smierdzi mi jak....tran 😝 wczoraj juz lepiej było może zapach mi wraca 😀
ha ha ha, zabawa nowymi bimbałkami, piękneZulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Maniaaa. wrote:Przedstawiam wam moją małą wielką fasolkę 🥰❤️
https://naforum.zapodaj.net/3ed6efcd2063.jpg.html
Jak sobie pomyślę ze moje tez już musi wyglądać jak taki fajny mikro ludzik to az mi sie serce raduje 😊Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Jak sobie pomyślę ze moje tez już musi wyglądać jak taki fajny mikro ludzik to az mi sie serce raduje 😊
doomi, a Ty kiedy masz wizytę, teraz już USG genetyczne? czy idziesz wcześniej?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Ja też bd gadała o dupku. Zobaczymy co powie..
Jakby Ci się plamienia powtórzył , to dla świętego spokoju poszła bym to sprawdzić.
Tak też zrobiłam bo znowu troszkę miałam i w dodatku czasami mam bóle więc zapisałam się w środę na wizytę. Wolę dmuchać na zimne. Akurat w środę są moje urodziny więc mam nadzieję, że nie będą to najgorsze urodziny w życiu... -
doomi03 wrote:Jak sobie pomyślę ze moje tez już musi wyglądać jak taki fajny mikro ludzik to az mi sie serce raduje 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2020, 20:48
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
Strata w 9 TC 11.24 💔👼🏼
👩🏼28l
👨🏼34l -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:doomi, a Ty kiedy masz wizytę, teraz już USG genetyczne? czy idziesz wcześniej?
Raczej dopiero genetyczne bo teraz kazał nie przychodzić. Będę miała tylko telemedycynę w przyszłym tygodniu. -
poupeé wrote:Tak też zrobiłam bo znowu troszkę miałam i w dodatku czasami mam bóle więc zapisałam się w środę na wizytę. Wolę dmuchać na zimne. Akurat w środę są moje urodziny więc mam nadzieję, że nie będą to najgorsze urodziny w życiu...
Napewno będzie wszystko dobrze, ja jutro mam wizytę i mam nadzieję że serduszko będzie dalej pięknie i silnie bić
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Annia wrote:Właśnie wróciłam ze spaceru wśród osiedla domków gdzie moi rodzice mieszkają. Tutaj pusto. Parki jak wracałam od gina i przejechałam specjalnie obok pełne więc nie chciałam się stresować, że ktoś przeszedł za blisko mnie. 😂
Maniaa Iryska super, że wszystko dobrze u Waszych maluszków. 💚
U mnie 1 kg na plusie. Ale wyjściowo miałam parę kg za dużo, a Wy takie szczuplutkie. Zazdro! Zapuściłam się po ślubie 😂
Ania, ja od ślubu (półtora roku) 7 kg na plusie 🤦♀️ale przez ten czas regularnie dźwigałam na siłowni więc ciut z tego to mogą być mięśnie 😂 -
SzalonaOna wrote:Kurde dziewczyny, jakieś rozwolnienie mnie złapało... Już sobie wkręcam fazy że coś się dzieje niedobrego
Spokojnie, wszystko jest dobrze
https://mamaginekolog.pl/wstydliwe-dolegliwosci-ciazySzalonaOna lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
Kicuś, przyznam Ci się, że postanowiłam że do wizyty u gina nie ćwiczę, chcę się upewnić ze mogę 😘 a jak tylko dostanę zielone światło to wracam do gry, jutro nawet będę dzwonić do mojej poradni rehabilitacyjnej żeby się umówić do mojego lekarza na konsultacje 😉
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Kurde dziewczyny, jakieś rozwolnienie mnie złapało... Już sobie wkręcam fazy że coś się dzieje niedobrego
Uspokój się kochana ja mam średnio co drugi/trzeci dzień zależy co jem i wszystko jest ok 😉SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny