Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikaa92 ja mam łożysko na przedniej ścianie. Ruchy poczułam w 19tc. Teraz 23tc i czuję ruchy cały czas
to moja druga ciaza.
Robiłam Nifty, z tym ze bez poznania plci.
Byłam jakoś w 12tc. Wyniki mialam po niecałym tygodniu. Wszystko w porządkuLalia lubi tę wiadomość
-
luthienn wrote:Ja się dopytam czy to ma być 10t+x czy liczone 9+x że to już 10 tydzień?
Kłopotliwe dla mnie liczenie tych tygodni 😋
Od 10t0d można robić ,czyli jak masz 9t6d to jeszcze za wcześnie.
Wszystko od 10t0d w górę co do terminu jest ok.luthienn lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai
nie przesadzaj, rozłóż wszystko na kilka dni, na spokojnie, żeby Martusia miała wszystko gotowe i dopiero wtedy żeby rodzićOunai lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Zulu, mój był ze mną na prenatalnym usg i był zachwycony 😍 a ja nie wiedziałam czy patrzeć na niego czy na ekran 😁💚
Ounai, ja też dzisiaj poszalałam z porządkami 🙈 i chętnie bym sprzątała dalej, bo nie mogę patrzeć na swoje mieszkanie, ale jutro też jest dzień, więc odpuszczę dla dobra bobasa 😉Zulugula, Ounai lubią tę wiadomość
-
My już po 😊
Weszłam razem z mężem 😊
Lekarz był dziś dziwny. Jakby na lekkim haju 😉
W każdym razie wszystko jest ok. Podobno mam zadziwiająco dobre wyniki 😉
Dziewczyny sobie rosną, ale już żyją swoim życiem. Jedna waży 666 g (diablica 😈), druga 814 g. Już się zmartwiłam, że nie są równe, ale lekarz zapewniał, że wszystko jest ok.
Później wrzucę fotki 😊
Edit: nadal ułożone główkowo 😉
Szyjka 4,1 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 16:19
kic83, Lalia, SzalonaOna, Zulugula, dmg111, Iryska, Annia, Lulu83, luthienn, Edyciak, Wik89, patrycja92, Ounai, Inaa89, edka85, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:My już po 😊
Weszłam razem z mężem 😊
Dziewczyny sobie rosną, ale już żyją swoim życiem. Jedna waży 666 g (diablica 😈), druga 814 g. Już się zmartwiłam, że nie są równe, ale lekarz zapewniał, że wszystko jest ok.
Później wrzucę fotki 😊
Najważniejsze że zdrowe księżniczki!
Ale patrz jedna większą druga mniejsza, widocznie i tak bywa
Te małe to zazwyczaj diablice 😂 wiem po sobie i po Córce.Lalia, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
[/url]
Sylwia, u Ciebie dziewczynki są bliźniakami dwujajowymi?? Może jedna odziedziczyła wzrost po jednych dziadkach a druga po drugich 🤣🤣
Najważniejsze że są zdrowe 😍Sylwucha lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Najważniejsze że zdrowe księżniczki!
Ale patrz jedna większą druga mniejsza, widocznie i tak bywa
Te małe to zazwyczaj diablice 😂 wiem po sobie i po Córce.
Zobaczymy co dalej 😉
Następna wizyta 3.08kic83, SzalonaOna, Lalia, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
A ja próbowałam się zdrzemnąć ale nie mogłam zasnąć 🤷
Myślałam, czy mnie ze szpitala nie odeślą, czy znów trafię jak z córką na patologię, czy znów będzie hipotrofia, eh.
Jeszcze 3mce do końca a ja wariujeCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnySylwucha wrote:My już po 😊
Weszłam razem z mężem 😊
Później wrzucę fotki 😊
Szyjka 4,1 cm
I fajnie, że mąż był z TobąSylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja jakaś sentymentalna się zrobiłam... 🤦♀️
Ostatnio przyjechała mama mojego P na rowerze... Kobieta w słusznym wieku. Zeszła z roweru, a ona szczupła, wysportowana... A ja się rozpłakałam że jak foka wyglądam 😂 biedna w końcu uwierzyła w moja ciążę, bo tak nic nie widać po mnie 😂
Następne... Pomyśle tylko o porodzie i od razu chce mi się płakać. Ze znów takie maleństwo, że takie wspomnienia...
Następne... Tylko pomyślę o ślubie, od razu beczę. Ze miłość, że szczęście, że tak sobie to wyobrażałam, że właśnie tak to zaplanowałam...
Hormony mi nieźle robią kisiel z mózgu 😂Lalia, Sylwucha, Lulu83, Susanne lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, u Ciebie dziewczynki są bliźniakami dwujajowymi?? Może jedna odziedziczyła wzrost po jednych dziadkach a druga po drugich 🤣🤣
Najważniejsze że są zdrowe 😍Lalia, kic83, dmg111, luthienn, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Tak dwujajowe 😊Lekarz mówił, że to jakby dwie różne ciąże, tylko w tym samym czasie i w jednym brzuchu 😉
Sylwia, ale to chyba ta najbezpieczniejsza wersja ciąży bliźniaczej, prawda?? Dwa domki i dwie spiżarnie jak to mówi mój gin 😁Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:My już po 😊
Weszłam razem z mężem 😊
Później wrzucę fotki 😊
Szyjka 4,1 cm
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ale super! Ta większa Panienka to całkiem spora! A musiałaś się jakoś bardzo prosić, żeby móc być z mężem na tym usg? Był przy całym badaniu czy tylko na USG wszedł, jak to wyglądało? Mój mąż nigdy Juniora nie widział na żywo na USG i mi smutno.
Annia
A lekarz Wam nie nagrywa USG żeby potem móc w domu obejrzeć?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2020, 17:30
Annia, Lalia, Fragaria, dmg111, Zulugula, kic83, SzalonaOna, luthienn, kkasia, Edyciak, Wik89, Mlodamezatka, Stokrotka027, patrycja92, Ounai, Julik, Inaa89, edka85, kar_oliv, lena07 lubią tę wiadomość
-
Ale wam zazdroszczę że wpuszczają z mężem mi lekarz powiedział że dopóki jest pandemia dotąd przyjmuja bez osób towarzyszących.
Z USG wyszło że jestem w 12t+5 że dzidzia ma 6.3 cm mam rączki nóżki nosek przezierność wyszła mi 1.9 i lekarz mówi że to jest okej. I że ryzyko wad jest niskie . Jutro jadę na pappe.
Annia, Lalia, Zulugula, SzalonaOna, KarolinaMaria, Edyciak, Wik89, Ewa88 , patrycja92, Ounai, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Lalia wrote:Sylwia, ale to chyba ta najbezpieczniejsza wersja ciąży bliźniaczej, prawda?? Dwa domki i dwie spiżarnie jak to mówi mój gin 😁
Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Annia
A lekarz Wam nie nagrywa USG żeby potem móc w domu obejrzeć?
W pierwszym trymestrze jakoś tak wychodziło, że miałam wizyty, że mąż był jeszcze w pracy, jak następne wizyty poumawiałam tak że by ze mną już zdążył być to się zaczęła korona... 🙄
Sylwia! One wydają się mieć inne buźki! Może są dwujajowe? Śliczne panienki.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023