Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Na 100% dziewczynka 😍💗
Z dzidzią wszystko dobrze 😉 mówił ile waży ale z tego wszystkiego nie zakodowałam tej informacji 😌 wszystkie wyniki ok. Szyjka też ok. Pytałam o jazdę rowerem ale stanowczo mi odradza że względu na ryzyko upadku a już myślałam że się trochę poruszam 😐 za to na mały seksik nie widzi przeciwskazań 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2020, 21:33
Sylwucha, Iryska, SzalonaOna, Zulugula, KarolinaMaria, Ounai, kic83, dmg111, Wik89, Edyciak, Fragaria, kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
SzalonaOna wrote:Też zwróciłam na to uwagę 😍
-
Ewa88 wrote:Na 100% dziewczynka 😍💗
Z dzidzią wszystko dobrze 😉 mówił ile waży ale z tego wszystkiego nie zakodowałam tej informacji 😌 wszystkie wyniki ok. Szyjka też ok. Pytałam o jazdę rowerem ale stanowczo mi odradza że względu na ryzyko upadku a już myślałam że się trochę poruszam 😐 za to na mały seksik nie widzi przeciwskazań 😉 -
nick nieaktualnyEwa88 wrote:Na 100% dziewczynka 😍💗
Z dzidzią wszystko dobrze 😉 mówił ile waży ale z tego wszystkiego nie zakodowałam tej informacji 😌 wszystkie wyniki ok. Szyjka też ok. Pytałam o jazdę rowerem ale stanowczo mi odradza że względu na ryzyko upadku a już myślałam że się trochę poruszam 😐 za to na mały seksik nie widzi przeciwskazań 😉 -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Ounai
nie wiem jak Wasz Synek, ale ja swojej powiedziałam, że czas najwyższy na jeżdżenie rowerkiem na 2 kółkach, i jestem mega dumna bo dwa dni i się nauczyła z tatą!
Moja mała księżniczka coraz doroślejsza ❤️👸
Robi nam śniadania, sama się sobą ładnie zajmuje, daje nam spać, tyle rzeczy taki mały człowiek już potrafi. Wzruszam się.
Ale poza tym faktycznie jest już taki duży i coraz poważniejszy. Dziś mu czytałam bajkę i poza tym, że doniósł na ojca, że krzyczał na babcie, ale poprosił żeby zachować to w tajemnicy, to tak słodko się przytulił, powiedział że bardzo tęsknił i że jak pójdę znowu do szpitala to narysuje mi rysunek 🥰😍🥰😍
Ewa, gratulacje dziewczynki! Daj spokój z rowerem, ciąża szybko minie, na rower będziesz mieć jeszcze czas.
Annia, mam nadzieję, że to gorszy dzień.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai, a wiesz w końcu ile Martusia waży?
-
Sylwucha wrote:Ounai, a wiesz w końcu ile Martusia waży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2020, 22:17
Sylwucha, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Annia, nadal kiepsko się czujesz?
Ounai, tak się cieszę, że jesteś w domu. Teraz spokojnie i na luzie z Martusią do finału 😍
Ja dziś byłam u stomatologa. Panie były cudowne. Przynosiły poduszki, podkładały pod plecy. Pomocnica stomatolog śmiała się, że brzuch mi się rusza i małe wariują 😊 Ostatnia wizyta za tydzień i ząbki są git 😊
Kicku, co u Ciebie? Jak minął dzień?
Ja się zachwycam moimi prezentami i popijam bezalkoholowe winko 🍷
Kochana
piękna Ty, i jakie oko umalowane
Dziewczynki mają swoją ściankę, a jeszcze się nie urodziły 😘
U mnie dobrze, 6km spaceru z Córką , potem poszłyśmy wyjątkowo we dwie w kimę 💤
Potem zrobiłam trening, trochę poprasowałam, teraz leżę z mężem i oglądam serial.
Dziś miałam dobry dzieńSylwucha, dmg111, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ewa88 wrote:Na 100% dziewczynka 😍💗
Z dzidzią wszystko dobrze 😉 mówił ile waży ale z tego wszystkiego nie zakodowałam tej informacji 😌 wszystkie wyniki ok. Szyjka też ok. Pytałam o jazdę rowerem ale stanowczo mi odradza że względu na ryzyko upadku a już myślałam że się trochę poruszam 😐 za to na mały seksik nie widzi przeciwskazań 😉
Gratulacje!!!Ewa88 lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Kochana
piękna Ty, i jakie oko umalowane
Dziewczynki mają swoją ściankę, a jeszcze się nie urodziły 😘
U mnie dobrze, 6km spaceru z Córką , potem poszłyśmy wyjątkowo we dwie w kimę 💤
Potem zrobiłam trening, trochę poprasowałam, teraz leżę z mężem i oglądam serial.
Dziś miałam dobry dzień
Fajnie, że masz siłę do treningów. Zazdro 😎
Też miałam dziś lepszy dzień 😊 Oby nam ten trend się utrzymywał 😉kic83 lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Nie, nic mnie nie boli. Ale taka się czuję jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. 🤷♀️ Pewnie tak dzień, ale denerwuje mnie to, bo naprawdę dzisiaj niczym się nie zmęczyłam.
KarolinaMaria - ja mam podobne obawy przed basenem, że właśnie wolę dmuchać na zimne. A ja uwielbiam pływać, ale cóż... Tak jak Kic pisze nadrobię po ciąży.
Ounai - a mąż nie może wziąć synka na basen albo nad jeziorko?
Jutro będzie lepiej, zobaczysz 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia, ja nie wiem czy to po prostu nie pewien etap ciąży, że już nas po prostu samo oddychanie męczy
bo też mam takie dni, że wstanę, przetrę blaty w kuchni a czuję się jakbym umyła zmywarkę, piekarnik i przegląd szafek robiła
organizm ma powoli dość, jakby nie patrzeć jesteśmy na końcówce ciąży. Trzeba kończyć te porządki i wyprawki i dać sobie chwilę na odpoczynek
Co do do basenu to pewnie, że mąż może, ale młody uwielbia jak idziemy wszyscy razem. Chciałam mu jeszcze zrobić tą radochę na sam koniec no ale chyba nic z tego. Trochę mi go żal, że tak straci całe wakacje ze względu na ciążę -
nick nieaktualnyOunai wrote:Annia, ja nie wiem czy to po prostu nie pewien etap ciąży, że już nas po prostu samo oddychanie męczy
bo też mam takie dni, że wstanę, przetrę blaty w kuchni a czuję się jakbym umyła zmywarkę, piekarnik i przegląd szafek robiła
organizm ma powoli dość, jakby nie patrzeć jesteśmy na końcówce ciąży. Trzeba kończyć te porządki i wyprawki i dać sobie chwilę na odpoczynek
Co do do basenu to pewnie, że mąż może, ale młody uwielbia jak idziemy wszyscy razem. Chciałam mu jeszcze zrobić tą radochę na sam koniec no ale chyba nic z tego. Trochę mi go żal, że tak straci całe wakacje ze względu na ciążę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Czy jak smarujecie brzuszki, to zaraz Wasze dzieci też zaczynają tak fikać? 🤸♀️
Może to ma związek z tym że leżysz i dlatego fika Matylda?
Ps wszystko już gotowe do ślubu? 💒SzalonaOna lubi tę wiadomość
[/url]
Jakiś czas temu była dyskusja o koszulach. Dotarła do mnie ta z doctora napa: https://szykownamama.pl/product-pol-23575-5038-Koszula-Nocna-ciazowa-i-do-karmienia-Doctor-Nap-light-jeans.html
Mimo, że noszę M, a czasem nawet S, zgodnie z sugestiami Anni zamówiłam L i jest ok. Teraz jest luźna, ale w ramionach nie wisi jakoś strasznie, a będzie miejsce na brzuszek. Także z takiego prostego fasonu spokojnie można zamawiać większą.Wik89, dmg111, Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
lena07 wrote:Hej dziewczyny, zamawiała może któreś z Was ubrania ciążowe na Shein? Wiecie jak z jakością?
Ewentualnie, czy znacie i polecacie jakieś inne sklepy z odzieżą ciążowa oprócz H&M i Lidla 🙃
C&A i ReservedCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Może to ma związek z tym że leżysz i dlatego fika Matylda?
Ps wszystko już gotowe do ślubu? 💒
Prawie. Na początku sierpnia kupujemy marynarkę i koszule. Plus 2 opaski na włosy dla dziewczynek. No i bielizna dla mnie. I finito, ready to go 💪Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość