Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGagatka wrote:Co do ćwiczeń - polecam Wam jogę z Małgorzatą Mostowską
Ja jeszcze czekam te 2-3 tygodnie i też będę wracać do jogi, bo wcześniej ćwiczyłam praktycznie codziennie. -
nick nieaktualnyDziewczyny, ja Was podziwiam, że Wam się chce! Ja przy takim tempie życia jeszcze na początku dawałam radę... No może jak już się przeprowadzimy, to będę w stanie wrócić do takiej aktywności, albo chociaż do bardzo długich spacerów. Bo teraz to jak stara babcia jestem 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa grudniowkach i styczniówkach rozgrywają się dramaty... Dwie dziewczyny mają wysokie ryzyko ZD i czeka je amniopunkcja.
A jedna dziewczyna miała nieprawidłowy kariotyp u dziecka, wiele wad anatomicznych i zaśniad częściowy, więc usunęła ciążę, a do tego w biopsji tarczycy wyszło jej podejrzenie nowotworu.. -
Wybaczcie, ale jestem na etapie planowania wykończenia 🏡 i muszę zapytać - Sylwua, z czego masz schody? To drewniane stopnice? Jakie drewno? 😉
Ounai, super ze jesteś już w domku 🥳
Co do basenu to ja też miałam plany chodzić na aerobik w wodzie (jak byłam w drugiej ciąży to rozmawiałam z instruktorka i powiedziała mi na którą grupę robi lżejsze zajęcia które będą odpowiednie dla ciężarnych), ale najpierw przez pandemię baseny zamknięte, a teraz ze względu na przodujące łożysko nie chce ryzykować i odpuszczam.
Ewa, super. Gratuluję Dziewczynki 😊
Miłego dnia 👋Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2020, 07:40
Ounai, Gagatka lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Tescie jadą a raczej lecą dopiero dzisiaj. Jeszcze muszę ich odstawić na lotnisko 🤦♀️
Ale już niedługo
Jak Wasze teściowe się zwracają do Waszych dzieci, które już mają? Ja jak słyszę swoją to mam ochotę jej coś powiedzieć! Odkąd Olek sie urodził to słyszę 'laleczko' 'najdrozszy' 'najukochanszy'. A najgorsze że za 2 mce będziemy u nich w Polsce w odwiedzinach 🤦♀️ -
Dzień dobry dziewczynki 😁 witam was w ten piękny słoneczny dzień 🌞 dzisiaj w końcu mamy połówkowe 😁🥰😍 już się nie mogę doczekać 😁 a z drugiej strony mam stres nie stej ziemi 🙈 o 12 mam do odbioru powtórny wynik crp i na 16.20 widzimy się z dzidziolem ❤️ mam nadzieję że małej nic nie wyrosło między nóżkami 😂🙈 tym bardziej że wpadłam w szał zakupów i mamy bardzo dużo różu 😂🤷♀️
SzalonaOna, doomi03, dmg111, Wik89, Lalia, Sylwucha, Ounai, kic83, Fragaria, Inaa89, kar_oliv lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edyciak, eh, smutne takie wiesci zawsze...
ja nie wchodze juz od kilku miesiecy na fiolet, bo nie chce sie denerwowac i porownywac z dziewczynami na moim etapie ciazy, tu mamy pełen rozstrzał i tak jest mi dobrze))
Ja chyba ide dzisiaj na basen. Ale najpierw spytam lekarza na wizycie
Motylku to juz lada moment Twoj dzien! Super:)
SzalonaOna, Edyciak, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Fragaria wrote:Wybaczcie, ale jestem na etapie planowania wykończenia 🏡 i muszę zapytać - Sylwua, z czego masz schody? To drewniane stopnice? Jakie drewno? 😉
Ounai, super ze jesteś już w domku 🥳
Co do basenu to ja też miałam plany chodzić na aerobik w wodzie (jak byłam w drugiej ciąży to rozmawiałam z instruktorka i powiedziała mi na którą grupę robi lżejsze zajęcia które będą odpowiednie dla ciężarnych), ale najpierw przez pandemię baseny zamknięte, a teraz ze względu na przodujące łożysko nie chce ryzykować i odpuszczam.
Ewa, super. Gratuluję Dziewczynki 😊
Miłego dnia 👋Fragaria lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Edyciak, eh, smutne takie wiesci zawsze...
ja nie wchodze juz od kilku miesiecy na fiolet, bo nie chce sie denerwowac i porownywac z dziewczynami na moim etapie ciazy, tu mamy pełen rozstrzał i tak jest mi dobrze))
Ja chyba ide dzisiaj na basen. Ale najpierw spytam lekarza na wizycie
Motylku to juz lada moment Twoj dzien! Super:)Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny