Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj. Wychodzimy do domu moj. Okruszek sobie juz fika u mnie w brzuszku widzialam zalaczek nozek. Raczek i glowke jak taki msly człowieczek 🥰
Mam miejsce po odklejeniu sie kosmowki ale niby nie ma siwezych odklejeń. Krwiak sie niby wchłania. Zamieniam szpitalne łóżku na domoweIryska, kic83, Wik89, luthienn, Annia, Ounai, doomi03, kar_oliv, KarolinaMaria, dmg111 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Annia wrote:Właśnie tak planuje dokupić, bo mam 8 body z krótkim rękawem w 50/56 i małe 56, trzy pajace 50/56, 2 pary spodenek i kaftanik. Dokupię body z długim rękawem ale niedużo (bo mam dużo a rozmiarze 56/62), jakieś spodenki czy pół śpiochy i może jakiś pajacyk. Bo pajacyków 56/62 też mam sporo.
tu masz całe komplety ubranek dla noworodków i niemowląt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 10:45
-
daria1 wrote:
Annia
Nie pytała o polecenie firmy, tylko o coś zupełnie innego 😉Zulugula, Annia, Wik89, doomi03, Ounai, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia, jak będziesz miała chwilkę czasu to wrzuć parę zdjęć ubranek 😘😁 ja tak uwielbiam oglądać co udało Wam się kupić dla Bąbelkow 🤩
Sylwucha, jak kupujesz ubranka dla dziewczynek to wszystko razy 2 czy różnie? 😘😉kic83, Annia, Sylwucha, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
daria1 wrote:
Daria1 wpadasz tu znikąd i mam wrażenie i pewnie nie tylko ja , że udajesz , że jestes w temacie naszych rozmow, nie wiadomo czy jestes w ciąży czy nie, bo tak enigmatycznie o tym mówisz, i tylko starasz się przemycac reklame prawdopodobnie swojej firmy. Nie lubimy tego. Tym samym wiedz, że skutek jest zupelnie odwrotny .Wik89, Annia, KarolinaMaria, Inga28, edka85, doomi03, Ounai, Lalia, casteam, kar_oliv, Edyciak, Julik lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Lalia mam zdjęcie z rana z segregowania:
Niestety mam mocno obite szkiełko od aparatu i zdjęcia wychodzą słabe. 🙄 Jakieś pojedyczne ciuszki co doszły ze Smyka jescze czekają na wypranie, ale pójdą razem z tymi dokupionymi. To wszystko co mam na razie.
Edit: wydaje się że nie jest tego dużo, ale np bodziaków z długimi rekawakami czy większych pajaców mam po kilkanaście na tych kupkach. 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 11:04
KarolinaMaria, Lalia, Ounai, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pisałam już o sobie bo ktoś wcześniej pytał, kilka stron wcześniej gdzieś umknęło. Mam większość ubranek z tej firmy bo jest z moich okolic. Mam 1 dzieciaczka i drugiego w drodze
Sorki za to zdjęcie powyżej jeżeli komuś przeszkadza, ale wzór mi się bardzo spodobał, po prostu myślę, że czasami lepiej kupować ubranka kompletami niż pojedyncze sztuki bo tak jest łatwiej i troche taniej wychodzi.
-
SzalonaOna wrote:Dopiero się budzę. Miałam ciężka noc, spałam z dziećmi. Przepłakałam całą. Muszę się ogarnąć, bo wyglądam jak potwór...
P wrócił z pracy o 22.30 i tyle. Nie rozmawiałam z nim.
Bardzo mi przykro, że tak między Wami jest
Jesteś taką fajną babką, a tu takie problemy wciąż między Wami 💔Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Wik89 wrote:Dzien dobry! 😊😊😊
KarolinaMaria co to za hotel, polecasz? Szukamy czegos takiego na kilkudniowy wypad
Kic, ale piekny widok z rana😍 ja jestem od niedzieli na Warmii u tesciow i tez jest pieknie. Ale jednak u tesciow to u tesciow, zawsze troche inaczej niz u siebie na dzialce, gdzie masz swiety spokoj 🏖 korzystajcie!
Ktos tu cos pisal o wadze hehehe u mnie JUż +10 kg, czy ktos mnie przebije? 😜
Ja w zeszlym tygodniu skonczylam szkole rodzenia online, taka intensywna dwutygodniowa, dla mnie ok w 25/26 tc,bo bylo sporo porad na temat wyprawki - akurat dobry moment zanim sie wzielam za jej kompletowanie. Ale jednak zbyt teoretyczna byla jak dla mnie, zaluję, ze nie poczekalismy chwile, bo juz ruszaja szkoly stacjonarne (np na Inflanckiej)
Ooo! Kocham Warmię, jestem Warmianką z krwi i kości 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 11:04
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Bardzo mi przykro, że tak między Wami jest
Jesteś taką fajną babką, a tu takie problemy wciąż między Wami 💔
Szkoda, że on nie widzi w tym winy swojej byłej żony, czy córeczki.
Zawsze lepiej zgonić na kogoś innego przecież.
A jego córka... Cóż, znacie tylko urywek historii. Gdybym Wam opowiedziała od A do Z co ona potrafi wyczyniać, na ile bezczelna potrafi być (a gwarantuje Wam, że tego uczy ja matka, i wtedy wcale na 8 łatkę nie wygląda), to same byście mi przyznały rację.
Ja po prostu wychodzę z założenia, że jeśli ma przeze "mnie" stracić dziecko, to wolę się ewakuować i niech ma sobie córeczkę przy sobie. A jeszcze do tego... Nie zaprotestował. Tak jakby to dziecko które noszę w sobie było "drugie, gorsze". Nie mówię że tak jest, ale jego to nie interesuje niestety. On nawet nie wie w którym jestem tygodniu... -
Motylku, musicie pogadać na spokojnie i obmyslec plan działania, musisz mu wyjaśnić że gracie teraz do jednej bramki, nie może być tak że walczycie z byłą żoną P. oraz między sobą.
Motylku, mój mąż też nie zawsze ogarnia te tygodnie, wie że 5 miesiąc i tyle.
Musicie w tej sytuacje znowu powaznie porozmawiać i musisz mu spokojnie wyjaśnić że nie ma prawa Cie obwiniać.
Kicku piękne widoki! Poproszę o więcej zdjęć!
Ja po badaniach poszłam na chwilkę do Newbie i kupiłam młodej ciuszki. Ale muszę przyznać, że 100 zl za 3 rzeczy z promocji to sporo za dużo.
P.s to nie moje auto takie brudneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 11:16
kic83, Lalia, Ounai, Stokrotka027, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, musicie pogadać na spokojnie i obmyslec plan działania, musisz mu wyjaśnić że gracie teraz do jednej bramki, nie może być tak że walczycie z byłą żoną P. oraz między sobą.
Ja po badaniach poszłam na chwilkę do Newbie i kupiłam młodej ciuszki. Ale muszę przyznać, że 100 zl za 3 rzeczy z promocji to sporo za dużo.
-
Anet.kaa wrote:Motylku, musicie pogadać na spokojnie i obmyslec plan działania, musisz mu wyjaśnić że gracie teraz do jednej bramki, nie może być tak że walczycie z byłą żoną P. oraz między sobą.
Motylku, mój mąż też nie zawsze ogarnia te tygodnie, wie że 5 miesiąc i tyle.
Musicie w tej sytuacje znowu powaznie porozmawiać i musisz mu spokojnie wyjaśnić że nie ma prawa Cie obwiniać.
P.s to nie moje auto takie brudne
Anetka
Piękne zestawy!
Ja ogólnie kupuje firmowe ciuchy i córce i synkowi, Zara,next,mango,cocodrillo, potem h&m, mam też coś z KappAhl, i jestem zdania, że czasem warto coś w promocji kupić, nawet jeżeli wydałaś tyle ile wydałaś
A zestawy są cudne, nie typowe bodziaki, czy śpioszki, więc czuj się usprawiedliwiona 😘Lalia, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
SzalonaOna wrote:Ja po prostu uważam, że zostałam obwiniona, choć to nie do końca jest moja wina.
Szkoda, że on nie widzi w tym winy swojej byłej żony, czy córeczki.
Zawsze lepiej zgonić na kogoś innego przecież.
A jego córka... Cóż, znacie tylko urywek historii. Gdybym Wam opowiedziała od A do Z co ona potrafi wyczyniać, na ile bezczelna potrafi być (a gwarantuje Wam, że tego uczy ja matka, i wtedy wcale na 8 łatkę nie wygląda), to same byście mi przyznały rację.
Ja po prostu wychodzę z założenia, że jeśli ma przeze "mnie" stracić dziecko, to wolę się ewakuować i niech ma sobie córeczkę przy sobie. A jeszcze do tego... Nie zaprotestował. Tak jakby to dziecko które noszę w sobie było "drugie, gorsze". Nie mówię że tak jest, ale jego to nie interesuje niestety. On nawet nie wie w którym jestem tygodniu...
Tak czytałam w jakiej jesteś sytuacji i aż ciężko mi się wypowiedzieć, bo nie jest ona łatwa. Za miesiąc ślub, a tutaj takie rzeczy. Twojemu partnerowi też jest ciężko, z jednej strony Ty i dzieci, a z drugiej strony córka, którą też kocha (jaka by nie była). Jednak myślę, że to on powinien być rozgrywającym w tej sprawie i obwinianie Ciebie jest niesprawiedliwe. Może właśnie jakaś terapia Dla Waszej trójki i mam na myśli była partnerkę. Ona nie powinna nastawić jej do Was, tylko robić tak żeby dziecko było szczęśliwe w obu domach. Sama chodzilam 8 miesięcy (wypadek samochodowy i problemy z płodnością) i teraz uważam że bardzo dużo mi dała, mimo że pierwsze 4 spotkania chciałam uciec z pokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2020, 11:46
Wik89 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
daria1 wrote:Pisałam już o sobie bo ktoś wcześniej pytał, kilka stron wcześniej gdzieś umknęło. Mam większość ubranek z tej firmy bo jest z moich okolic. Mam 1 dzieciaczka i drugiego w drodze
Sorki za to zdjęcie powyżej jeżeli komuś przeszkadza, ale wzór mi się bardzo spodobał, po prostu myślę, że czasami lepiej kupować ubranka kompletami niż pojedyncze sztuki bo tak jest łatwiej i troche taniej wychodzi.
-
Lalia wrote:Annia, jak będziesz miała chwilkę czasu to wrzuć parę zdjęć ubranek 😘😁 ja tak uwielbiam oglądać co udało Wam się kupić dla Bąbelkow 🤩
Sylwucha, jak kupujesz ubranka dla dziewczynek to wszystko razy 2 czy różnie? 😘😉Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Daria1 wpadasz tu znikąd i mam wrażenie i pewnie nie tylko ja , że udajesz , że jestes w temacie naszych rozmow, nie wiadomo czy jestes w ciąży czy nie, bo tak enigmatycznie o tym mówisz, i tylko starasz się przemycac reklame prawdopodobnie swojej firmy. Nie lubimy tego. Tym samym wiedz, że skutek jest zupelnie odwrotny .
Dokladnie Zulu, mam te same odczucia.Lalia, Zulugula, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulu, w końcu ktoś miał odwagę napisać to, czego ja nie miałam, więc się całkowicie zgadzam!
Ania, czy tam leżą body w SZOPY?! 🙈 Ja mam bzika na punkcie motywów leśnych zwierząt i ogólnie zwierząt 😍😁
Anetka, zgadzam się z Kic! Ubranka cudne i na pewno warte swojej ceny 🤩
Sylwia, tylko z ciekawości pytałam 😘 to niesamowite mieć dwa cuda pod serduszkiem 💜💜💜Annia, Ounai, Zulugula, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Daria1 wpadasz tu znikąd i mam wrażenie i pewnie nie tylko ja , że udajesz , że jestes w temacie naszych rozmow, nie wiadomo czy jestes w ciąży czy nie, bo tak enigmatycznie o tym mówisz, i tylko starasz się przemycac reklame prawdopodobnie swojej firmy. Nie lubimy tego. Tym samym wiedz, że skutek jest zupelnie odwrotny .
Mi to nie przeszkadza, choć irytuje, bo tak działa reklama w dzisiejszych czasach. Tworzy się sztuczne konta i namawia do zakupu swoich produktów lub usług, ewentualnie działa się na źle cenie klientaAnnia, Zulugula, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość