Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Chrześniak mojego męża urodził się coś koło 4.5 kg i 63 cm i w 56 w ogóle nie wchodził, w 62 ledwo się mieścił po urodzeniu.
Tak czy siak zaczynam zamawiać 68, bo chyba dość szybko wejdziemy w ten rozmiar a nie mam za dużo.Annia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:No mój syn to samo, 62cm, 4,64kg i 56 po powrocie do domu spakowałam do kartonu. Marta jest niby mniejsza o 0,5kg więc nie wiem w sumie czy wejdzie czy nie. Ale nogi ma podobno długie.
Tak czy siak zaczynam zamawiać 68, bo chyba dość szybko wejdziemy w ten rozmiar a nie mam za dużo.
Ty nie masz za dużo?
A te wszystkie ilości ciuchów ,które nam pokazywałaś??
O matko, jak długo ta delegacja potrwa?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Uff. Ale sie rozpisalyscie! Ja dzisiaj ruszylam tylek z domu i bylam na spacerku.
Bylam dzisiaj w aptece po paracetamol. I mowie do babeczki ze poprosze lek przeciwbolowy dla kobiet w ciazy, popatrzyla sie na mnie jak na kosmite i mowi,ze to tylko paracetamol. Nie wiem co w tym dziwnego zeby kupowac lek przeciwbolowy 😂
Ostatnio czesto mnie boli glowa. Jak moge to po prostu wyleze ale lepiej miec pod reka jak bedzie trzeba cos zalatwic..🔸28 lat
Anet.kaa wrote:Sylwia a co powiesz na 2 +2+2 🤣? Teraz chłopcy aby było do kompletu?
Ania fajne te rzeczy z pepco! U nas nie ma.nic dla maluchów, znalqzłam wczoraj jedne spodenki za 4,99zl ale była taka kolejka że olałam temat.dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
kkasia wrote:Dziewczyny takie łupy dziś na ciuszku
głównie r. 56
bodziakiSylwucha o Twoich królewnach pomyślałam jak znalazlam te różowe i miętowe
pajaceten sweterkowy to mój faworyt
już widzę go na Hani, jak będę jej robić sesję noworodkową
i dwie większe rzeczy. Jula w sumie nie spała w takim 'śpiworku'. Macie jakieś doświadczenia?
A to mi dziś przyszło z allegrosmoczki i pielucha taka na wyjścia do przewijania, co nie przemaka.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ty nie masz za dużo?
A te wszystkie ilości ciuchów ,które nam pokazywałaś??
O matko, jak długo ta delegacja potrwa?
Delegacja na szczęście nie bardzo długo, jakieś 3 dni, ale to już 36 tydzień będzie. Generalnie umówiłam się z mamą że będzie pod telefonem i pogadam z sąsiadka, że gdyby coś się działo to będę dzwonić żeby mi do młodego przyszła. Ewentualnie będę ściągać koleżankę z pracy. Ona na 100% przyjedzie nawet jakby miała wyjść wcześniej. Najbardziej boję się tylko, że zacznie mi się kręcić w głowie albo coś w tym stylu. Cóż. Mąż też nie jest zadowolony ale co mamy zrobić 🤷♀️BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
dmg111 wrote:Jeju strasznie tak na ostatni moment jak musi wyjechać 😢 W pracy nie rozumieją, że tu córka mu praktycznie już szykuje się do wyjścia? 😢
Młoda świra dostała. Skacze po całym brzuchu. Też sobie godzinę znalazła.dmg111 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
No i dlaczego ja dostałam smsa że dodatkowy rabat w 51015 jest? Dokupilam ciuchów 68 przez to i młodemu polówkę, sweterek i krótkie spodnie. I takie promocje że 190zl poszło (tzn promocje są, bo płaciłam po 12zl za sztukę, ale w sumie się uzbierało 😂
kic83, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔
Tobie odkleja się kosmówka czy odklejała?
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Inaa89 wrote:Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔
-
A ja dziewczyny nadal potrafię wymiotować i mam mdłości , częste bóle głowy .. ale dla mnie mdłości są najgorsze .. z synem już dawno ich nie miałam ( przeszły Ok 11 tyg )
Ale odbieram dziś paczkę kolejnych ciuszków dla mojej malutkiejszczerze mam już tyyyyyle ubrań kupione - z wyprawki zostaną tylko wózki , wanienki , kosmetyki i inne pierdoly i na później
Wszystko kupuje RÓŻOWE tak tego pragnęłam ze nic innego mi się nie podoba , teraz oby tylko płeć się nie zmieniła .. No ale dwóch lekarzy mówiło ze panienkaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Pytaliście tez o różnice wieku dzieci , u mnie będzie to 3 lata bo mały ma teraz 2,5 i ja tak trochę żałowałam ze nie zaszłam w ciąże z pol roku , rok wcześniej .. ( próbowałam ale nie wychodziło ) bo dzieci bardziej by umiały się ze sobą bawić .. a 3 lata różnicy to hm .. 2 letnie dziecko z 5 latkiem to tak nie wiem czy będzie miało wspólny językDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
suzi1994 wrote:A ja dziewczyny nadal potrafię wymiotować i mam mdłości , częste bóle głowy .. ale dla mnie mdłości są najgorsze .. z synem już dawno ich nie miałam ( przeszły Ok 11 tyg )
Ale odbieram dziś paczkę kolejnych ciuszków dla mojej malutkiejszczerze mam już tyyyyyle ubrań kupione - z wyprawki zostaną tylko wózki , wanienki , kosmetyki i inne pierdoly i na później
Wszystko kupuje RÓŻOWE tak tego pragnęłam ze nic innego mi się nie podoba , teraz oby tylko płeć się nie zmieniła .. No ale dwóch lekarzy mówiło ze panienka
Znowu się nie wyspałam, masakra. Spróbuję strzelić drzemkę koło południa.Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
No właśnie nie chce uniwersalnych .. po prostu podoba mi się tylko to, co różowe 🤷♀️🤷♀️ Po synu zostały mi ubranka nawet nowe z metkami takie uniwersalne bo nie zdążyłam mu wkładać tak szybko rósł a miałam dużo i wyniosłam na strych nie będę ich używać ..
No i mam ogromna nadzieje ze jednak nie zmieni się ta płeć , czuje się inaczej niż z synemDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️