Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Chrześniak mojego męża urodził się coś koło 4.5 kg i 63 cm i w 56 w ogóle nie wchodził, w 62 ledwo się mieścił po urodzeniu.
Tak czy siak zaczynam zamawiać 68, bo chyba dość szybko wejdziemy w ten rozmiar a nie mam za dużo.Annia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:No mój syn to samo, 62cm, 4,64kg i 56 po powrocie do domu spakowałam do kartonu. Marta jest niby mniejsza o 0,5kg więc nie wiem w sumie czy wejdzie czy nie. Ale nogi ma podobno długie.
Tak czy siak zaczynam zamawiać 68, bo chyba dość szybko wejdziemy w ten rozmiar a nie mam za dużo.
Ty nie masz za dużo?
A te wszystkie ilości ciuchów ,które nam pokazywałaś??
O matko, jak długo ta delegacja potrwa?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Uff. Ale sie rozpisalyscie! Ja dzisiaj ruszylam tylek z domu i bylam na spacerku.
Bylam dzisiaj w aptece po paracetamol. I mowie do babeczki ze poprosze lek przeciwbolowy dla kobiet w ciazy, popatrzyla sie na mnie jak na kosmite i mowi,ze to tylko paracetamol. Nie wiem co w tym dziwnego zeby kupowac lek przeciwbolowy 😂
Ostatnio czesto mnie boli glowa. Jak moge to po prostu wyleze ale lepiej miec pod reka jak bedzie trzeba cos zalatwic..🔸28 lat
Anet.kaa wrote:Sylwia a co powiesz na 2 +2+2 🤣? Teraz chłopcy aby było do kompletu?
Ania fajne te rzeczy z pepco! U nas nie ma.nic dla maluchów, znalqzłam wczoraj jedne spodenki za 4,99zl ale była taka kolejka że olałam temat.dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
kkasia wrote:Dziewczyny takie łupy dziś na ciuszku
głównie r. 56
bodziakiSylwucha o Twoich królewnach pomyślałam jak znalazlam te różowe i miętowe
pajaceten sweterkowy to mój faworyt
już widzę go na Hani, jak będę jej robić sesję noworodkową
i dwie większe rzeczy. Jula w sumie nie spała w takim 'śpiworku'. Macie jakieś doświadczenia?
A to mi dziś przyszło z allegrosmoczki i pielucha taka na wyjścia do przewijania, co nie przemaka.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ty nie masz za dużo?
A te wszystkie ilości ciuchów ,które nam pokazywałaś??
O matko, jak długo ta delegacja potrwa?
Delegacja na szczęście nie bardzo długo, jakieś 3 dni, ale to już 36 tydzień będzie. Generalnie umówiłam się z mamą że będzie pod telefonem i pogadam z sąsiadka, że gdyby coś się działo to będę dzwonić żeby mi do młodego przyszła. Ewentualnie będę ściągać koleżankę z pracy. Ona na 100% przyjedzie nawet jakby miała wyjść wcześniej. Najbardziej boję się tylko, że zacznie mi się kręcić w głowie albo coś w tym stylu. Cóż. Mąż też nie jest zadowolony ale co mamy zrobić 🤷♀️ -
dmg111 wrote:Jeju strasznie tak na ostatni moment jak musi wyjechać 😢 W pracy nie rozumieją, że tu córka mu praktycznie już szykuje się do wyjścia? 😢
Młoda świra dostała. Skacze po całym brzuchu. Też sobie godzinę znalazła.dmg111 lubi tę wiadomość
-
No i dlaczego ja dostałam smsa że dodatkowy rabat w 51015 jest? Dokupilam ciuchów 68 przez to i młodemu polówkę, sweterek i krótkie spodnie. I takie promocje że 190zl poszło (tzn promocje są, bo płaciłam po 12zl za sztukę, ale w sumie się uzbierało 😂
kic83, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Inaa89 wrote:Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔
Tobie odkleja się kosmówka czy odklejała?
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Inaa89 wrote:Ja dzis mialam masakryczna noc, wg spac nie moglam. Zlapalo mnie dosc mocne przeziębienie. Gardlo tak boli ze śliny nawet przelknac nie moge. Zatkany nos, katar, glowa mi rozsadza. Masakra jakaś 😔 i gdzie ja to dorwałam, skoro leze tylko całymi dniami w lozku 😔
-
A ja dziewczyny nadal potrafię wymiotować i mam mdłości , częste bóle głowy .. ale dla mnie mdłości są najgorsze .. z synem już dawno ich nie miałam ( przeszły Ok 11 tyg )
Ale odbieram dziś paczkę kolejnych ciuszków dla mojej malutkiejszczerze mam już tyyyyyle ubrań kupione - z wyprawki zostaną tylko wózki , wanienki , kosmetyki i inne pierdoly i na później
Wszystko kupuje RÓŻOWE tak tego pragnęłam ze nic innego mi się nie podoba , teraz oby tylko płeć się nie zmieniła .. No ale dwóch lekarzy mówiło ze panienkaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Pytaliście tez o różnice wieku dzieci , u mnie będzie to 3 lata bo mały ma teraz 2,5 i ja tak trochę żałowałam ze nie zaszłam w ciąże z pol roku , rok wcześniej .. ( próbowałam ale nie wychodziło ) bo dzieci bardziej by umiały się ze sobą bawić .. a 3 lata różnicy to hm .. 2 letnie dziecko z 5 latkiem to tak nie wiem czy będzie miało wspólny językDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
suzi1994 wrote:A ja dziewczyny nadal potrafię wymiotować i mam mdłości , częste bóle głowy .. ale dla mnie mdłości są najgorsze .. z synem już dawno ich nie miałam ( przeszły Ok 11 tyg )
Ale odbieram dziś paczkę kolejnych ciuszków dla mojej malutkiejszczerze mam już tyyyyyle ubrań kupione - z wyprawki zostaną tylko wózki , wanienki , kosmetyki i inne pierdoly i na później
Wszystko kupuje RÓŻOWE tak tego pragnęłam ze nic innego mi się nie podoba , teraz oby tylko płeć się nie zmieniła .. No ale dwóch lekarzy mówiło ze panienka
Znowu się nie wyspałam, masakra. Spróbuję strzelić drzemkę koło południa.Lalia lubi tę wiadomość
-
No właśnie nie chce uniwersalnych .. po prostu podoba mi się tylko to, co różowe 🤷♀️🤷♀️ Po synu zostały mi ubranka nawet nowe z metkami takie uniwersalne bo nie zdążyłam mu wkładać tak szybko rósł a miałam dużo i wyniosłam na strych nie będę ich używać ..
No i mam ogromna nadzieje ze jednak nie zmieni się ta płeć , czuje się inaczej niż z synemDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️