Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Dziewczyny,
często w Waszych wypowiedziach pojawia się już wątek planów co do drugiego bobo.
Kiedy chciałybyście je mieć, o jakiej różnicy wieku myślicie?
Ps Sylwii nie pytam - nie mogłam się powstrzymać 😂
A tak serio, gdyby było jedno bobo, to drugie chciałam mieć za rok 😎kic83, Lalia, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Wczoraj na USG doktor mocno naciskała mnie ma brzuch ponieważ dzidzia chwilami się zakrywała, dziś batdzo boli mnie dół brzucha, macica
Czy możliwe że to po badaniu i naciskaniu?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:A więc relacja: do naszego auta wielkiego wyboru fotelików nie było. Avionaut Pixel i jakiś Maxi Cosi. Pixel miał lepszy kąt (idealne 40 stopni), więc wielkiego zastanawiania się nie było, bo ma testy, idealny kąt i był nieco tańszy. Ten Maxi Cosi nie miał testów ADAC, bo to jakiś nowy model czy coś. Tak więc dziewczyny trzeba jechać mierzyć, w internecie pisali że Avionaut Pixel nie pasuje do mojego auta, a kąty są idealne - Panowie mówili, że wystarczy różnica w roczniku tego samego modelu i już są inne kąty. Na stanie był czarny, szary i beżowy, więc wzięliśmy od razu szary z bazą. Wyszło taniej niż myślałam.
Później byłam w Pepco, rzeczywiście STRASZNIE przebrane małe rozmiary, zwłaszcza dla chłopca. Najbardziej zależało mi na body z długim rękawem w rozmiarze 56... No nie było ani jednego. 🙄 -
Sylwia a co powiesz na 2 +2+2 🤣? Teraz chłopcy aby było do kompletu?
Ania fajne te rzeczy z pepco! U nas nie ma.nic dla maluchów, znalqzłam wczoraj jedne spodenki za 4,99zl ale była taka kolejka że olałam temat.Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Ja tak miałam kilka razy jak opisujesz i też bardzo się zastanawiałam czy to możliwe, ale chyba tak, bo to jednak ucisk na powłoki jest i pewnie mięsień pobolewa jakiś.
No nic, kłade się i odpoczywam już dziś aby jutro było lepiej. -
Sylwucha wrote:W Niemodlinie, pepco jest sporo. A gdzie dobieraliście fotelik? W smyku?
Pewnie Pepco w Opolu są bardziej przebrane bo większe miasto. 🤷♀️ Mój mąż był kiedyś w Karolince i na Ozimskiej i też nic wielkiego nie upolował dla małego. Jak byłam kiedyś w Pepco w Węgierskiej Górce to byłam w szoku, że taki duży wybór wszystkiego. 😂
Dwie czapeczki były przecenione na 99 groszy! 😲Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Ja dziś rano ledwo wstałam tqk mnie bolało, początkowo myślałam że to jelita po bobie 🤭 ale raczej to macica.
No nic, kłade się i odpoczywam już dziś aby jutro było lepiej.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:
No powiem Ci, że mega!!!
Niezłe łowy!Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Wczoraj na USG doktor mocno naciskała mnie ma brzuch ponieważ dzidzia chwilami się zakrywała, dziś batdzo boli mnie dół brzucha, macica
Czy możliwe że to po badaniu i naciskaniu?
Niestety tak
To tak samo jakby Ci lekarz za bardzo gmerał w cipce to też możesz później krwawićCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:No powiem Ci, że mega!!!
Niezłe łowy!Smyka odpuściłam bo tłum kobiet, a ja nie lubię robić zakupów w tłumie (nawet przed koroną
).
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Jeszcze chciałabym bodziaków 56 z długim rękawem ale nie było ANI jednego... Same 62, a tych mam sporo.
Smyka odpuściłam bo tłum kobiet, a ja nie lubię robić zakupów w tłumie (nawet przed koroną
).
U mnie w smyku na promocji nie ma już nic dla chłopców 🙄💙 11.2020
💗 11.2023 -
Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂Inaa89, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dziewczyny,
często w Waszych wypowiedziach pojawia się już wątek planów co do drugiego bobo.
Kiedy chciałybyście je mieć, o jakiej różnicy wieku myślicie?
Ps Sylwii nie pytam - nie mogłam się powstrzymać 😂
Casteam, ja '85Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂
Ja też coś takiego czuję od jakoś 3 dni jak leżę na plecach i też się zastanawiałam czy to nie MaluszekLalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️