Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahhahhahahahhahahha, jedno planowane, drugie niespodzianka 🤣, a myślałam, że nie zaliczę wpadki 😂😂kic83 wrote:Dziewczyny,
często w Waszych wypowiedziach pojawia się już wątek planów co do drugiego bobo.
Kiedy chciałybyście je mieć, o jakiej różnicy wieku myślicie?
Ps Sylwii nie pytam - nie mogłam się powstrzymać 😂
A tak serio, gdyby było jedno bobo, to drugie chciałam mieć za rok 😎
kic83, Lalia, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ja tak miałam kilka razy jak opisujesz i też bardzo się zastanawiałam czy to możliwe, ale chyba tak, bo to jednak ucisk na powłoki jest i pewnie mięsień pobolewa jakiś.Anet.kaa wrote:Wczoraj na USG doktor mocno naciskała mnie ma brzuch ponieważ dzidzia chwilami się zakrywała, dziś batdzo boli mnie dół brzucha, macica
Czy możliwe że to po badaniu i naciskaniu?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
W Niemodlinie, pepco jest sporo. A gdzie dobieraliście fotelik? W smyku?Annia wrote:A więc relacja: do naszego auta wielkiego wyboru fotelików nie było. Avionaut Pixel i jakiś Maxi Cosi. Pixel miał lepszy kąt (idealne 40 stopni), więc wielkiego zastanawiania się nie było, bo ma testy, idealny kąt i był nieco tańszy. Ten Maxi Cosi nie miał testów ADAC, bo to jakiś nowy model czy coś. Tak więc dziewczyny trzeba jechać mierzyć, w internecie pisali że Avionaut Pixel nie pasuje do mojego auta, a kąty są idealne - Panowie mówili, że wystarczy różnica w roczniku tego samego modelu i już są inne kąty. Na stanie był czarny, szary i beżowy, więc wzięliśmy od razu szary z bazą. Wyszło taniej niż myślałam.
Później byłam w Pepco, rzeczywiście STRASZNIE przebrane małe rozmiary, zwłaszcza dla chłopca. Najbardziej zależało mi na body z długim rękawem w rozmiarze 56... No nie było ani jednego. 🙄 -
Sylwia a co powiesz na 2 +2+2 🤣? Teraz chłopcy aby było do kompletu?
Ania fajne te rzeczy z pepco! U nas nie ma.nic dla maluchów, znalqzłam wczoraj jedne spodenki za 4,99zl ale była taka kolejka że olałam temat.
Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Ja dziś rano ledwo wstałam tqk mnie bolało, początkowo myślałam że to jelita po bobie 🤭 ale raczej to macica.Annia wrote:Ja tak miałam kilka razy jak opisujesz i też bardzo się zastanawiałam czy to możliwe, ale chyba tak, bo to jednak ucisk na powłoki jest i pewnie mięsień pobolewa jakiś.
No nic, kłade się i odpoczywam już dziś aby jutro było lepiej. -
8 Gwiazdek w Opolu, oni zajmują się tylko fotelikami. Polecam.Sylwucha wrote:W Niemodlinie, pepco jest sporo. A gdzie dobieraliście fotelik? W smyku?
Pewnie Pepco w Opolu są bardziej przebrane bo większe miasto. 🤷♀️ Mój mąż był kiedyś w Karolince i na Ozimskiej i też nic wielkiego nie upolował dla małego. Jak byłam kiedyś w Pepco w Węgierskiej Górce to byłam w szoku, że taki duży wybór wszystkiego. 😂
Dwie czapeczki były przecenione na 99 groszy! 😲
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
To mnie ewidentnie bolały mięśnie brzucha, powłoki brzucha, nie czułam tego jako ból macicy.Anet.kaa wrote:Ja dziś rano ledwo wstałam tqk mnie bolało, początkowo myślałam że to jelita po bobie 🤭 ale raczej to macica.
No nic, kłade się i odpoczywam już dziś aby jutro było lepiej.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:
No powiem Ci, że mega!!!
Niezłe łowy!
Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Wczoraj na USG doktor mocno naciskała mnie ma brzuch ponieważ dzidzia chwilami się zakrywała, dziś batdzo boli mnie dół brzucha, macica
Czy możliwe że to po badaniu i naciskaniu?
Niestety tak
To tak samo jakby Ci lekarz za bardzo gmerał w cipce to też możesz później krwawić
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Jeszcze chciałabym bodziaków 56 z długim rękawem ale nie było ANI jednego... Same 62, a tych mam sporo.kic83 wrote:No powiem Ci, że mega!!!
Niezłe łowy!
Smyka odpuściłam bo tłum kobiet, a ja nie lubię robić zakupów w tłumie (nawet przed koroną
).
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Jeszcze chciałabym bodziaków 56 z długim rękawem ale nie było ANI jednego... Same 62, a tych mam sporo.
Smyka odpuściłam bo tłum kobiet, a ja nie lubię robić zakupów w tłumie (nawet przed koroną
).
U mnie w smyku na promocji nie ma już nic dla chłopców 🙄💙
💗 -
Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂
Inaa89, kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Ja myślę o trzecim tak za 2 lata (żeby jakieś 3 lata różnicy było). Po macierzyńskim chcę wrócić minimum na rok do pracy i potem ostatnią naszą pociechę donosić i urodzić. Z tego co wiem mam bardzo dużą szanse na awans po powrocie. Jeśli plotka się sprawdzi to po awansie mogę zaciążać. Ale po pierwszym też miały być 2-3 lata różnicy a życie sprawiło że musieliśmy odpuścić myśl o kolejnym.kic83 wrote:Dziewczyny,
często w Waszych wypowiedziach pojawia się już wątek planów co do drugiego bobo.
Kiedy chciałybyście je mieć, o jakiej różnicy wieku myślicie?
Ps Sylwii nie pytam - nie mogłam się powstrzymać 😂
Casteam, ja '85
Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Lalia, tak to dzidziuś

Dziewczyny, skoro mała ma mieć 4kg to chyba powinnam traktować rozmiar 68 tak jak 62, bo raczej marne szanse, że użyjemy 56, dobrze myślę?
Lalia lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Lalia wrote:Kic, ja chyba jak bobo skończy rok, to wezmę się za drugie 😉 muszę w pracy zrobić awans zawodowy który trwa 2 lata i 9 miesięcy, teraz go przerwałam przez ciążę i muszę zaczynać od początku, więc mam plan że odhaczę dwójkę dzieci a potem wrócę do "kariery" 😂
Dziewczyny, chyba dzisiaj czuję dziecko 🙈 tylko nie wiem czy to to 😅 nie czuję kopniaków, ani puknięć, nie czuję też na zewnątrz brzucha, ale za to czuję takie jakby mrowienie/łaskotanie piórkiem od środka brzucha. Nie bąbelki, jak przy wzdeciach, tylko takie mizianie 😁 czy to bobo?? 😍
Ja byłam dzisiaj w smyku bo dostałam smsa że jest - 20% na wyprzedaże i kupiłam dwie pary spodni : jedne przecenione z 29 zł na 9 zł, a drugie z 39 zl na 12 zł, a przez to że był ten dodatkowy rabat to za te dwie pary zapłaciłam 16,80 😎rekin biznesu 😂
Ja też coś takiego czuję od jakoś 3 dni jak leżę na plecach i też się zastanawiałam czy to nie Maluszek
Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️