Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też odrost hybrydy na pół paznokcia, ale czekam dzielnie aż wszystko otworzą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jako ze szukam rozwiazania na ten ból głowy to znalazłam na angielskiej stronie ze pomidory moga tez powodowac bol glowy.

Ja paznokcie mam ogryzki. Przedluzane co 4tyg od kilku lat. Teraz musiałam je po prostu obciac i czekam az zahacze gdzies zeby latwiej było zdjac żel. Tragedia. Ale w sumie chlopa juz mam to komu mam się podobać 😂😂

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie z kolei brwi wołają o pomstę do nieba. zrobiłabym sama hennę ale trochę się boję, że zaszkodzę dzidzi, bo mam taką najzwyklejszą z supermarketu za 4zł , więc wątpie żeby była jakaś super bezpieczna :D
    poza tym są takie przeskubane, że fu.

paznokci teraz nie maluję, odpoczywają, ładnie obcięte i wypiłowane. włosy i tak obcinam tylko końcówki 2-3 razy w roku.
    mojego chcę obciąć ale zapiera się nogami i rękami i nie da :D

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    u mnie z kolei brwi wołają o pomstę do nieba. zrobiłabym sama hennę ale trochę się boję, że zaszkodzę dzidzi, bo mam taką najzwyklejszą z supermarketu za 4zł , więc wątpie żeby była jakaś super bezpieczna :D
    poza tym są takie przeskubane, że fu.

paznokci teraz nie maluję, odpoczywają, ładnie obcięte i wypiłowane. włosy i tak obcinam tylko końcówki 2-3 razy w roku.
    mojego chcę obciąć ale zapiera się nogami i rękami i nie da :D

Na szczęście ja sobie robie hennę pudrowa 😜

• Lalia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Będzie :) mi 5t0d było widać już :) ile dpo to będzie?

Motylku, to będzie 25 dpo :*

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Motylku, to będzie 25 dpo :*
    To na pewno będzie pęcherzyk :)

doomi03 lubi tę wiadomość

• kic83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po treningu 💪 uwielbiam! Jestem od nich uzależniona :)

Ja dwa razy w roku dokładnie na święta chodzę do fryzjera na skrócenie 15 cm, włosów nie farbuje.

Paznokci nie robię, do kosmetyczki nie chodzę, jak nie kobieta ;)

Za to myślę, że przez nawadnianie organizmu 4 litry dziennie, przez treningi od 6 lat, zdrowe odżywianie czuje się mimo 36 lat fantastycznie! Ostatnio zmierzyłam wiek metaboliczny u dietetyka na specjalnej wadze - 21 :) więc gówniara że mnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 12:32

Lalia, SzalonaOna, Julik, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Na szczęście ja sobie robie hennę pudrowa 😜

ojej pierwsze słyszę :D muszę zobaczyć w internecie o co chodzi :D

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, szału dostanę. Wczoraj Z. Odrabiala lekcje. Ogólnie jest leniem smierdzacym, niechlujem, chłopczyca. Przeczytanie czytanki powoduje u niej płacz przez 3h, a i tak tego nie przeczyta. Odrobinie lekcji zamiast 2h, trwa 6h. Mój P ciągle pracuje. Jej matka jak ja zabiera i dajemy jej lekcje, które ma zadawane z dnia na dzień! A tego jest ogrom... Matka z nią nie odrabia 3/4 rzeczy pod pretekstem, że nie miała czasu, nie miała kartki, nie miała kredki itp. Więc lekcje z nią spadają na mnie. Siedzę jak ten debil i powstrzymuje się od nerwów, bo pamiętam, jak ze mną rodzice postępowali jak się buntowalam przy lekcjach, staram się z nią zrobić wszystko z dnia na dzień. Wczoraj pisała słowa w zeszycie od polskiego i wiadomo, źle odtspey robiła, błędy mimo że przepisuje z podręcznika... Prosiłam chyba że 100 razy żeby to zmazala i pisała poprawnie. Ani razu się nie uniosła, nie podniosłam głosu. A ona zmazujac rozdarla kartkę na pół. Stwierdziłam, że szkoda moich nerwów, niech to dziś pokaże ojcu. Oprócz lekcji z nią, mam do ogarnięcia lekcje z przedszkola z moim F, muszę zająć się K, zrobić obiad, posprzątać, zrobić pranie itd. Robię to SAMA. Dziś Z. Pokazuje zeszyt tacie. A on wkurw, że byle jak, że co to jest, że to JA nie dopilnowalam, że co ja sobie myślę, że nawet z dzieckiem nie mogę usiąść i porządnie zrobić. No to mam wkurwa. Nikt oprócz mnie z nią nie siedzi przy lekcjach od miesiąca. I jeszcze pretensje? Moja wina, że to dziecko ma jakieś ADHD, nie potrafi się skupić, więc nie ryczy przy lekcjach i jedyne co chce robić to oglądać bajki u matki? No za dużo tego. Chyba, że to ja jestem nie normalna. Nie odzywam się do niego, w dupie mam. Powiedziałam mu, że od dziś on i jej matka robią z nią lekcje i gówno mnie obchodzi, czy ona będzie się uczyć czy nie. Głupiego dziękuję nie usłyszałam, jeszcze zjeby same na mnie lecą, a gowniara po mnie jeździ i cieszy się z satysfakcja, że tatuś staje po jej stronie. Weźcie mi Strzelcie w leb!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z racji tego, że sama miałam salon i byłam kosmetyczka, wiek rzdeczy robię sama. Brwi robię sama, henna zwykła żelowa plus regulacje. Rzęs nie robię, maluję tylko tuszem. Paznokcie robię hybyry u kogoś, mogłabym sama, ale nie mam już sprzętu, poza tym nie chce mi się. Ale przez ostatnie pół roku sama malowalam zwykłym lakierem. Do fryzjera chodziłam jak miałam blondy. Teraz jak się robię na rudo, Farbuje sama w domu. Pójdę pewnie jakoś w wakacje pociąć końcówki i tyle.

• kic83 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku

to tej gówniarze (za przeproszeniem) należy się solidne lanie, no sorry.
    Ile ona ma lat??
    Ty mimo, że jest córką Twojego narzeczonego ,a nie Twoja poświęcasz jej masę uwagi, a ta ma to w dupie, no sorry, mnie szlag by trafił, i tak jesteś oazą spokoju.

dmg111 lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 08:18

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • Stokrotka027 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ile ? Bo jest może jeszcze za mała i nie rozumie. Dzieci nie są winne temu jakie są to wina rodziców, bo oni je tak wychowali . Może matka ja buntuje?. Każdy ja olewa z rodziców matka jej nie ma czasu a ojciec obwinia Ciebie, a potem pretensje że bachor i gowniarz nie wychowany. To tylko dziecko. Ona jest tak nauczona i nie rozumie może, z Twojego opisu nie można wnioskować jaka jest dokładnie sytuacja ale może mała ma jakiś problem psychologiczny , wiadomo że każde dziekco wybierze bajki zamiast nauki to normalne każdy z nas się buntował w czasach szkoły ja nawet bardzo 🤭
    Koleżanka ma córkę, no z nią się nieda wytrzymać nie ukrywam, w szkole najgorsza w domu na głowę wchodzi ale no tak wychowała ja matka zawsze córka była ta poszkodowana ,bo w szkole wymagająca za dużo ,ona płacze jak nie dostanie czegoś,bo.każda lalka jest jej marzeniem i.ona chce i dostaje zawsze wszystko .. Szkoda mi bardzo tej małej ma 7 lat a na odpowiedź czemu się nie uczy mówi,bo ja będę jak mamusia tatuś mnie będzie utrzymywał ja nie muszę do szkoły chodzić i pracować. No to co wina dziecka, że jest takie a nie inne ?

Wiesz nagle masz ja wychowywać, a jak ona ma juz swoje lata to już za późno na wychowanie. Wiem ze pewnie ci ciężko, wierzę w to moja mama musiala wychowywać 10 letniego syna ojca ze zdrady, bo matka wyjechala z kraju i zostawiła go , a ten miał naprawdę adhd I się buntowal ,było jej bardzo ciężko.Nie dość że musiala patrzeć na dowód zdrady to wychowywać ale zawsze mówiła nam że to tylko dziecko i on nie jest niczemu winien, że ma takich a nie innych rodziców .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 13:06

Julik, Ladyo lubią tę wiadomość

klz9cwa1dxf4t0ig.png

23.12.2018 ❤❤ K.

qb3c4z17l44uqb7t.png

05.12.2020 💙💙 N.

01.04 ⏸ 10dpo
    14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
    17.04 - Serduszko ❤ 6+1
    09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
    06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
    09.10 - 30+5 / 1600 g 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ma 8 lat. Jest w 1 klasie.

Oczywiście, ja bym swoim dzieciom w takiej sytuacji tak wpierdzielila, że lekcje by robili na akord. Ale zawsze było tak, że ona jest nietykalna. Staram się ją kochać, naprawdę. Ale czasem mam ochotę dać jej w pysk. Serio. Wziąć, o sciane, żeby może coś zrozumiała... 🤔 Ale niestety i przykro mi, że to mówię, jest tak samo głupia jak matka. Nic dobrego moim zdaniem z niej nie będzie. Liczę na to, że jak pojawi się nasze dzieciątko, to mój P. trochę odpuści sobie Z. W sensie takim, że moim zdaniem ona i tak prędzej czy później ucieknie od niego do matki...

Matka nienormalne. Ni stąd, ni zowad wzięła w sobotę ślub z Arabem. Mieszkają na jakimś pokoju u koleżanki, Z jak tam dzie, to śpi z Nimi w łóżku! Ciągle maja jakiś problem żeby wynająć mieszkanie. Wiecznie imprezy, alkohol, dawanie du... Y za przeproszeniem.. Jak to dziecko ma normalnie funkcjonować? Ale oczywiście za matkę to by się dała pokroić. Mamusia najlepsza.

Z zrobiła się strasznie roszczeniowa. Potrafi zrobić aferę o to, że moje dzieci dostaną zabawkę czy Słodycze od swojego taty, a ona nie! Ale oczywiście jak ona dostaje coś od matki, to już jej nie obchodzi, że moje dzieci nie dostają nic.

Typowa leniwa, chamska, gowniara. Zero dziewczynki w niej! zero. Może dlatego jestem taka zrazona do dIewczynek i wolałabym mieć chłopca.

Ja wiecznie interesuje co my robimy wieczorem sami, a gdzie my byliśmy sami, a dlaczego rano się przytulam, a czemu się całujemy. Interesują ja bardzo dorosłe tematy, a nie powinny.

Do lekcji jest ostatnia. Ona potrafi wyjść ze szkoły, pytamy co było w szkole, ona nie pamięta. Wioze ja rano do szkoły, wysiada i idzie. Nawet nie pomyśli że ma plecak z auta zabrać 🤦‍♀️

Nie wiem jak do tej dziewuchy dotrzeć...

• Iryska Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 11:35

Annia lubi tę wiadomość

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 15:41

Julik lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2021, 15:41

SzalonaOna lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • Stokrotka027 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że juz nie da rady jej zmienic ,jest tak nauczona . Szkoda mi jej, bo to dopiero dziecko. Tak dziecko musi ,znać granice. A ona ma kontakt z.mama swoją i jej to na dobre nie wychodzi,a ty już nie masz na to wpływu. Chyba ,że sama zrozumie ale wątpię za mała jest na takie przemyślenia .Ja np też krzykne na swoją 15 miesięczna córka i np.siostra ma.pretensje że mała ,że nie rozumie, a co mam jej pozwalać skakać po meblach i pozwalać na histerie ,bo np nie dam jej się napić kawy odemnie? Moje wspaniałe dziecko , powrzucalo zabawki do.wanny a że mała to nie mogła wyjąć więc mądrą głowa się rozpędzila wskoczyła na startą brudnych ciuchów i na główkę chciała skończyć do wanny tak się na nią wydarłam ,że chyba mnie w Polsce słychać było. Bylam wsciekla tak bardzo i co mam dac jej budzi i powiedziec oj ty moj maly skoczku, żeby zrobiła to znowu i stała się krzywda.. 🤭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 13:25

klz9cwa1dxf4t0ig.png

23.12.2018 ❤❤ K.

qb3c4z17l44uqb7t.png

05.12.2020 💙💙 N.

01.04 ⏸ 10dpo
    17.04 - Serduszko ❤ 6+1
    09.10 - 30+5 / 1600 g 💙
  • Stokrotka027 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole dziewczy wiecie co u poupee?? Ona plamila ,a potem napisała że ma skrzepy i znika z forum.. Wiecie coś?

klz9cwa1dxf4t0ig.png

23.12.2018 ❤❤ K.

qb3c4z17l44uqb7t.png

05.12.2020 💙💙 N.

01.04 ⏸ 10dpo
    17.04 - Serduszko ❤ 6+1
    09.10 - 30+5 / 1600 g 💙
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2020, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2020, 11:35

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ