Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie dzisiaj albo jutro owu, tak czuje bo tempka mi spadła a dzień przed mi zawsze spada więc może może.. Owulaki delikatnie ciemniejsze wczoraj wieczorem i dzisiaj rano ale nie wiem czy im ufam bo to pierwszy raz z nimi i nawet kontrolna jest nie wybarwiona za bardzo 🤷🏻♀️
Ale pokłóciłam się z moim i dupa. nie mam ochoty na nic 😔
Także albo będzie lepiej albo to co było musi wystarczyć 😜
Chociaż może się postaram odbrazić do wieczora 😒
Lady_Dior ładnie ciemnieje, trzymam kciuki 🤞Lady_Dior, futuremama lubią tę wiadomość
-
Lady_Dior jest ciemniejsza, nie sądzę żebyś miała powód do stresu tym bardziej, że to 11dpo
Moja dzisiejsza też niewiele ciemniejsza, ale lekka różnica jest 😊
https://zapodaj.net/d919f3b4edbaa.jpg.html
Dziewczyny póki nie ma @nie trącić nadzieiLady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beza27 wrote:U mnie dzisiaj albo jutro owu, tak czuje bo tempka mi spadła a dzień przed mi zawsze spada więc może może.. Owulaki delikatnie ciemniejsze wczoraj wieczorem i dzisiaj rano ale nie wiem czy im ufam bo to pierwszy raz z nimi i nawet kontrolna jest nie wybarwiona za bardzo 🤷🏻♀️
Ale pokłóciłam się z moim i dupa. nie mam ochoty na nic 😔
Także albo będzie lepiej albo to co było musi wystarczyć 😜
Chociaż może się postaram odbrazić do wieczora 😒
Lady_Dior ładnie ciemnieje, trzymam kciuki 🤞
Ja dziś mam jakies takie uczucie mokrosci, sluz wodnisty lekko lepki, nie wiem co jest;) ovu mi mówi, ze to podniecenie seksualne ale nie ma opcji;D jakiś podniecenie ? W szpitalu z chorym, nudzącym się dzieckiem 😅😂😅😂Beza27 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Hej!
Lady_dior piękna kreska! 11dpo i ładnie widoczna!
Ja chyba wczoraj miałam owu, 48h po piku. Dzisiaj jeszcze spróbujemy ❤ no i wtedy czekanie na testowanie... już się boję, bo niby tak ładnie wszystko było w tym cyklu, dużo śluzu i ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 11:37
Nunakala, Lady_Dior, mgielka, futuremama, Beza27 lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Hej. U mnie niestety 🐵 ...
44 lata
Klinika Vitrolive / Bocian
KIR: Bx
Obecne: 2DS1
Brakujące: 2DS2, 2DS3, 2DS5, 3DS1
Rozjechane cytokiny - TNF alfa > 48tys., IL2>500, IL10>9000
ANA 2 - ujemne
On - morfologia 0%, fragmentacja DNA 11%
08 - 12. 2019 - 3 procedury IVF - łącznie 5 blastek, transfery nieudane
02.2020 - 09.2021 stymulacja aromkiem- 05.2020 - [*] 8tc
10.2021 - IV procedura IVF KD - 10 blastek ❄️ 11.2021 - 4AA - 🙁, 12.2021 - 4AA - 🙁
04.2022 - 4AA - accofil, intralipid, AH, embryoglue, encorton, heparyna
10dpt - 114mlU/ml, 12dpt - 355mlU/ml,16dpt - 2259mlU/ml, 6t3d 💔-krwiak
06.2022 - 4AA - accofil, intralipid, embryoglue, prograf/ encorton
8dpt - 135,8mlU/ml, 10dpt - 313,3mlU/ml, 14dpt - 1235mlU/ml
28dpt - mamy❤️, CRL-0,71cm -6t4d
9t6d - 3,02cm CRL, 12t - prenatalne ok, NIFTY - zdrowa 👧
20t0d - połówkowe ok
38t - CC, 2320g, 49cm -
Dziękuję dziewczyny - jeszcze trochę się boję, bo myślałam, że będzie ciemniejsza ale jak jutro będzie intensywniejsza, to obiecuję nie marudzić więcej 😌
Ściskam wszystkie, którym w tym cyklu nie udało się zobaczyć 2kresek i mam nadzieję, że uda Wam się zacząć nowy rok z 2ma kreskami 😘
Sylwia _i_Niki piękne Twoje testy-który masz dpo - nie pamiętam wybacz☺️mgielka lubi tę wiadomość
-
Hej u mnie dzis 8 albo 9 dpo, cycki mi puchną od tygodnia, nie bola jakos mega ale są takie pelne i wrażliwe i ciezko mi spać na brzuchu 😄 w czwartek wieczorem złapał mnie mocny bol brzucha, mdlosci, bol glowy i zmęczenie... wczoraj wieczorem tez lekkie mdlosci i zmęczenie, no i prawy jajnik kuje do dzisiaj 🙄 maz mowi, że jestem jakas inna (cokolwiek to znaczy) 🤣 nie wiem czy jest coś na rzeczy czy to Pms, nigdy nie obserwowałam u siebie takich dolegliwości przed @, ale też nie chce się nakręca, sikne we wtorek będzie 11 albo 12 dpo wiec wszystko będzie już jasne 😃 a tymczasem lecimy na zakupki 😁13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Domistr wrote:Hej u mnie dzis 8 albo 9 dpo, cycki mi puchną od tygodnia, nie bola jakos mega ale są takie pelne i wrażliwe i ciezko mi spać na brzuchu 😄 w czwartek wieczorem złapał mnie mocny bol brzucha, mdlosci, bol glowy i zmęczenie... wczoraj wieczorem tez lekkie mdlosci i zmęczenie, no i prawy jajnik kuje do dzisiaj 🙄 maz mowi, że jestem jakas inna (cokolwiek to znaczy) 🤣 nie wiem czy jest coś na rzeczy czy to Pms, nigdy nie obserwowałam u siebie takich dolegliwości przed @, ale też nie chce się nakręca, sikne we wtorek będzie 11 albo 12 dpo wiec wszystko będzie już jasne 😃 a tymczasem lecimy na zakupki 😁
Ja sikam w pon ale się nie nastawiam ;p będzie 10dpo chyba
Domistr lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:30
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
Ja dziś testowałam paskowy z Rossmanna i biało 11 dpo. Ponad rok po stracie i ani razu się nie udało, coś jest nie tak wcześniej 3 ciąże za pierwszym razem chyba nie bedzie nam już dane mieć 3 szczęście:( przykro mi tyle przygotowań sprzątania i na to wszystko okres dostanę na dniach
-
mgielka wrote:Tez próbuje wytrzymać do poniedziałku chociaż.
Wkurw na wszystko mną telepie koszmarnie!!mgielka lubi tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
U mnie prezentu pod choinkę nie będzie. Proszę o wpisanie 🐒, przyszła dzisiaj. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły ⏸ jeszcze raz gratuluję, a tym, którym tym razem się nie udało życzę owocnych starań w 2021 🤗 i wszystkim Wesołych Świąt 🎄 oraz zakreskowanego Nowego Roku 🎆
Otter lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior dziś 15 lub 16dpo, stawiam, że owu była w ciul późno, bo 23 lub 24dc... Mojej kreski 11 dpo prawie nie było widać 😁 także głowa do góry!
Karolina nie poddawaj się, ja zawsze miałam owu 13-15 dc i z takich mam 2 dzieci, teraz 4 miesiące z owu 13-15dc i dupa, a za 5 razem owu tak późno i ciąża 😁 może u Ciebie też dopiero przed owu
Dziewczyny z 🙊 życzę Wam upojnego i owocnego sylwestra 😎Lady_Dior lubi tę wiadomość