Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter wrote:Nonono nieźle się w tym szpitalu bawicie 😆
Po porannej porażce wzięłam się za sprzątanie. Zaraz idę na dwór sprzątać podjazd. Biel na teście zmobilizowala mnie do działania 🙂
Szkoda że małpa przyjdzie z bolami przed świętami... Ale za to na Sylwestra ❤️❤️❤️Beza27 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj już żadnych objawów owu nie mam, jajniki przestały boleć i śluz zniknął. Testy owu wychodziły we wtorek, środa, piątek i dziś negatywne. W czwartek zapomniałam i nie zrobiłam a w piątek rano miałam lekko zabarwiony śluz na kawę z mlekiem. Czy to możliwe że przegapiłam i w czwartek wyszedłby pozytyw? Wcześniej nie robiłam tych testów, zwracałam uwagę tylko na objawy. I teraz mam zagwostkę czy ta owu była czy nie ;/
-
A mi aplikacja przesunęła owulacje o 8 dni, ale numer.... 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2020, 00:38
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Co do testów owu ja sobie chwalę tą metodę, jak widzę że zaczynają ciemnieć to robię test rano i wieczorem, przyklejam w zeszyt i mam porównanie testów jeżeli dołączyć do tego obserwacje temperatury i śluzu to naprawdę pięknie można wyłapać owu przynajmniej mi to pomaga, bo ja nigdy bóli owulacyjnych nie mam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOtter wrote:U mnie tempka w dół dzisiaj. Przykro było mi 10dpo gdy test był biały a teraz jest już dobrze 🙂 zaraz idziemy po choinkę 🎄🎄🎄
Po świętach zrobię krzywa glukozy i insuliny plus coś tam jeszcze co lekarz zalecił i działamy bez spiny. Zero termometrow, owulaków tylko ❤️ co drugi dzień a w okolicach owu codziennie 😀
Przestaje sobie też wmawiać, że nie ma sensu ćwiczyc, bo jestem w ciąży więc biorę się za siebie 🤣 trzeba popracować nad kondycją przed nartami 😁
Ja właśnie od kwietnia odkładałam odchudzanie, bo przecież zaraz będę w ciąży i po co mi to 😉 na szczęście trochę się ogarnęłam i jem lepiej. Też muszę włączyć ćwiczenia jeszcze. Tylko, że ja lubię biegać i to po mieście. W teraz nie wyobrażam sobie biegania w maseczce ☹️ -
Ja tak zwklekalam od czerwca w końcu zaczęłam biegać. Cały czas odkładałam bo mzoe ciąża i doszło mi 2kg. U mnie ciężko z dieta, jem zdrowo ale dużo 😅
U mnie 9dpo objawów brak, biegunka poranna zaliczona hehe. Nawet nie mam jak myśleć o ewentualnej ciąży bo cały czas walczę z pielęgniarkami dziś zapytałam lekarza czy mogą sis rodzice zamienić bo nie wiem jak długo tu będziemy to usłyszałam, ze mogę sobie iść, nikt mnie tu nie trzyma;) ot co miłosierdzie lekarza przedświąteczne
Pieprzone buce, myślą ze wszystkie rozumy pozjadali. Już im powiedziałam, ze nie tylko ja ich mogę zarazić, ale oni mnie tez. Nie znoszą mnie tu, ale mam to gdzieś. Zero podejścia do małego pacjenta, a rodzic to wróg. Wysmaruje im skargę jak stad wyjdę, dawno mnie nikt tak nie wyprowadził z równowagi.
Nie można normalnie odpowiedzieć ? Widzę jak matki starszych dzieci nie siedzą non stop na oddziale i przychodzą w odwiedziny. Czemu ja się nie mogę zamienić z mężem żeby odpocząć? A gdyby była jakaś sytuacja losowa, mam tu zostawić dziecko bez opieki? P a r a n o j a8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Futuremama też bym obstawiala że mogła być później, ale byłam na wizycie na początku grudnia i lekarz ocenił że endometrium jest drugiej fazy więc już po owu...
Ten miesiąc się pierwszym po odstawieniu leków i zastrzyków na stymulacje, więc w sumie mogłam się spodziewać różnych zwrotów akcji 😊Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Hej, to brzmi jak pytanie rozpaczy, ale wiem że kazda z was przekopuje forum i inne stronki więc moze akurat. Spotkalyscie się z przypadkiem zajścia w ciążę, gdy seks byl 3-4 dni przed owulacja?
Ps: Gratuluję wszystkim którym się udało:*Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
redka wrote:Hej, to brzmi jak pytanie rozpaczy, ale wiem że kazda z was przekopuje forum i inne stronki więc moze akurat. Spotkalyscie się z przypadkiem zajścia w ciążę, gdy seks byl 3-4 dni przed owulacja?
Ps: Gratuluję wszystkim którym się udało:*redka lubi tę wiadomość