Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady_Dior No właśnie nie mam pojęcia, najlepsze jest to ze okres mam regularnie a owulaki wychodziły pozytywnie zawsze tak jak termin owu miałam wyznaczany 🤷♀️ ale nigdy nie miałam potwierdzonej u lekarza... w pon idę do Nowego i będę akurat przed owu wiec mam nadzieje, ze powie mi coś więcej 😃
Życzę Wam dziewczyny Wszystkiego dobrego na ten Nowy Rok, niech się spełniają Wasze marzenia 🤰💪❤13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
nick nieaktualnyJa też Wam życze żeby ten 2021 był szczęśliwy! Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania i kolejne dqie kreski.
Ja zasikalam ten test nie wiem sama po co, chyba, żeby go nie mieć 🙈😂
Obiecalam, że nie kupie ani jednego owulaka i testu. Po ciążowy polece dopiero jak sie spóźni @.
Na razie nie ide za Wami na styczeń, może jak już będzie okres to zmienie zdanie, ale chyba muszę odpuścić ogladanie testów bo mi sie udziela. Ale bede zaglądać do Was😚😚 -
nick nieaktualnyNa betę dzisiaj nie da rady. Mam trochę pracy a póki co leżę w łóżku i nie mogę się zwlec. Ciągle bierze mnie na... 🤢
Dziękuję za Wasze pozytywne słowa. Również życzę Wam spełnienia marzeń, szczęśliwego nowego roku i wszystkiego czego sobie zażyczycie 🥂 -
nick nieaktualny
-
A mi się spóźnia 1 dzien. Wczoraj test czysty. Dziewczyny, zycze wam na Nowy Rok dużo witalności, owocnych seksownych uniesien i pomyślności🎉🎉
futuremama, Sylwia_i_Niki, martuśka737, mgielka lubią tę wiadomość
Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
futuremama wrote:Ja się już nastawiam na tą drugą stronę i zastanawiam się ile to może trwać.
Futuremama, a sikalas dziś na test? -
nick nieaktualny
-
Futuremama, przytulam mocno i dajesz czadu w tym cyklu! Organizm pomału może wchodzi u ciebie na tę ciążową ścieżkę.. Zwąchał trop Hcg i w teraz już wie o co chodzi... będzie dobrze!
futuremama lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Dużo radości, uśmiechu i bzykanka wam życzę 😂 a potem każdej widoku pięknych II różowych kreseczek!!!
Przykro mi futuremama i nynka 😟 na szczescie nowy cykl to zawsze nowe szanse!
Nalia, redka trzymam kciuki dziewczyny!Jo_an, redka lubią tę wiadomość
13.03.2018 córeczka
27.08.2021 syneczek -
Wszystkiego co najlepsze w nowym roku!
Ja wchodzę w nowy rok z nową siła! Za 14 dni laparoskopia i jestem przerażona a jednocześnie podekscytowana bo wiem że wielu z was to pomogło 🥰
Futuremama i nynka bardzo mi przykro
U mnie śluz ciągle rozciągliwy ale białawy gdyby owulacja była tak jak zwykle To byłabym już 7 dpo a teraz nie wiem szyjka jednak nisko brzuch boli a temperatura nie wskazuje na owulację chociaż olalam ja trochę :d już nigdy się nie zgodzę na cykl bez potwierdzenia owulkimartuśka737 lubi tę wiadomość
-
Cini_Mini wrote:https://zapodaj.net/3173b34478a17.jpg.html
dziewczyny ten owulak juz pozytywny? zawsze sprawdzałam na innych i nie jestem pewna czy to juz
pytanie czy najlepszy czas na stosunek jest jutro? -
Witam się 1 stycznia ze szpitala... Dostałam małego krwianiena i wylądowałam tu... Ale już opanowane trochę podbrzusze boli.... Leżę sobie sama na sali...korona negatywna.... Anemia dostaje terdyferon... Na usg lekarz stwierdził że ciąża młoda niż się wydaje sami zobaczcie usg niby 6 tydz i 5d wg Om a usg 5 tydzień
https://naforum.zapodaj.net/181f6bcdf62e.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/57347d00d796.jpg.html -
Futuremama przykro mi, że tak się to ułożyło 🙁 ale wiesz dobrze, że choć okres szybciej przyszedł, bo ja dostałam dopiero w 39dc i nieźle mi to na psychę siadło. Uda się następnym razem - kciuki mocne🙂
Nynka przykro mi, że się nie udało ale trzymam kciuki by styczeń był owocny 😌
Nalia kciuki za jutrzejszą betę ☺️
Carka89 współczuję przeżyć 😒 Dobrze, że z dzidziusiem wszystko ok. Może miałaś późniejszą owulację co❓ Wtedy wiadomo, że zarodek będzie młodszy. Nie stresuj się, najważniejsze, że już nie krwawisz i dzidziuś cały. Kciuki mocne 😌
Wszystkim życzę zdrowego, radosnego pełnego bejbików 2021 roku😘Syla87, redka lubią tę wiadomość
-
Futuremama zrobiłam tylko raz po skończonym krwawieniu i miałam wrażenie, że dostrzegam cień. Ze względu na brak możliwości zrobienia usg i bety, mogę tylko przypuszczać, czy wszystko się oczyściło dobrze 🤷🏼♀️
-
Beta 755, dzisiaj 4t+0dni. Czy to nie za wysoki wynik?
Takie mam normy:
https://zapodaj.net/12bb0c39eff27.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 10:23
futuremama, Otter, Nynka, martuśka737, mgielka lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nalia, ależ skąd, jesteś w normie. Ciekawe co u ciebie będzie, bo podobno wyższe górne widełki normy na początkowym etapie zwiastują żeńską płeć, a niższe wolno rosnące bety chłopców.. ciekawe