Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzisiaj po monitoringu i nici z mojego testowania
Pęcherzyk tak jak czułam podświadomie nie urósł, więc cykl bezowulacyjny.
Z początkiem grudnia idę na kolejną wizytę omówić następną stymulację. Lekarka dała mi trochę nadziei, że już wiemy jak reaguję na leki i będzie łatwiej dobrać odpowiednia dawkę następnym razem. Zostaje mi tylko w to wierzyć...33l. ♀ ➥PCOS -
Morgana wrote:Ja dzisiaj po monitoringu i nici z mojego testowania
Pęcherzyk tak jak czułam podświadomie nie urósł, więc cykl bezowulacyjny.
Z początkiem grudnia idę na kolejną wizytę omówić następną stymulację. Lekarka dała mi trochę nadziei, że już wiemy jak reaguję na leki i będzie łatwiej dobrać odpowiednia dawkę następnym razem. Zostaje mi tylko w to wierzyć...Morgana lubi tę wiadomość
-
Jak tak mowa o konczeniu w środku to zacytuję wam laskę z innego forum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Staramy się o drugie dziecko z mężem, po stosunku poszłam do toalety I wypłynął ze mnie taki "glut". Czy to może być sperma? Mąż zapewniał mnie,że wepchnal to bardzo głęboko, poza tym po wytrysku był we mnie jeszcze 10 min,więc powinno się to wchłonąć. Bardzo proszę o pomoc, boję się że mam zatkany jajowod,dlatego mogło dojść do wypłynięcia substancji, do lekarza mogę zadzwonić dopiero rano.
Normalnie mi kopara wtedy opadła, kobieta ma 32 lata I stara się o dziecko. Ogólnie nie lubię hejtowac ludzi , bo każdy ma prawo zadac nawet najgłupsze pytanie, sama nie jestem alfa I omega....Nie wiem jak to będzie z naszymi dziećmi jak im wycofaja nauczanie seksualne ze szkol🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 14:26
Żonkil, Lisa_, Morgana, NataliaGie, Nynka, Blanka1988, Juliet lubią tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Gela093 wrote:Jak tak mowa o konczeniu w środku to zacytuję wam łaskę z innego forum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dziewczyny bardzo proszę o pomoc. Staramy się o drugie dziecko z mężem, po stosunku poszłam do toalety I wypłynął ze mnie taki "glut". Czy to może być sperma? Mąż zapewniał mnie,że wepchnal to bardzo głęboko, poza tym po wytrysku był we mnie jeszcze 10 min,więc powinno się to wchłonąć. Bardzo proszę o pomoc, boję się że mam zatkany jajowod,dlatego mogło dojść do wypłynięcia substancji, do lekarza mogę zadzwonić dopiero rano.
Normalnie mi kopara wtedy opadła, kobieta ma 32 lata I stara się o dziecko. Ogólnie nie lubię hejtowac ludzi , bo każdy ma prawo zadac nawet najgłupsze pytanie, sama nie jestem alfa I omega....Nie wiem jak to będzie z naszymi dziećmi jak im wycofaja nauczanie seksualne ze szkol🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wybaczcie.😂😂😂 Szanuje jak najbardziej bo każdy man prawo jak napisałaś nie być alfa i. Omega ale sa sytuację które kładą mnie na łopatki 🤣🤣🤣 i właśnie leżę i kwiczę u.
spilam najmłodszego i jadę do pracy a mąż zaliczył już pierwszy dzień pracy po wypadku. 3tyg siedział w domu.. Ale się śmieje że 3 tyg jeszcze i znów 2ntyg wolnego hahah
I nie wiem czemu aplikacja ovu przesunęła mi. Ovulacje na 9dc hahha swirujeWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 13:27
Gela093 lubi tę wiadomość
-
Gela093 wrote:Jak tak mowa o konczeniu w środku to zacytuję wam łaskę z innego forum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
😬 nie wiem czy zauważyłaś, ona się stara o DRUGIE dziecko...🤯🤯🤯
Ale tak, czasem widuje takie perełki i wtedy myśle sobie „jak ku**a” 🤷♀️Gela093, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Normalnie mi kopara wtedy opadła, kobieta ma 32 lata I stara się o dziecko. Ogólnie nie lubię hejtowac ludzi , bo każdy ma prawo zadac nawet najgłupsze pytanie, sama nie jestem alfa I omega....Nie wiem jak to będzie z naszymi dziećmi jak im wycofaja nauczanie seksualne ze szkol🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Gela093 lubi tę wiadomość
-
Nynka, no witam , dodałam się, bo ile można w samotności przeżywać biel wizira, a tu sporo wirusków ciążowych jest ;P
Progesteron na czczo, min 8 h od ostatniego posiłku.
Ja tez w tym cyklu zrobię proga, zobaczę co mi wyjdzie i z kompletem badań pójdę do gina, bo nie chce już dłużej "próbować" w ciemno. U mnie hormony na pierwszy rzut oka laika wyglądają ok, jedynie TSH >3, ale przy takim zaszłam w pierwsza ciążę i do tego od tzw. strzała... Zresztą znam moją gin, dla niej to wynik jak najbardziej prawidłowy i raczej nic z nim nie zrobi (od zawsze mam takie TSH).
Gela dobre
Morgana przytulam!Morgana, Nynka lubią tę wiadomość
-
Padłam 😂😂🤣 gdy już myślisz, że nic Cię nie zaskoczy, a ludzie w internecie udowadniają, że głupota ludzka jednak nie ma granic 😂
Jestem ciekawa odpowiedzi lekarza, jeśli do niego faktycznie rano zadzwoniła 😆Gela093 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Dziewczyny ja zgnoiły lekko mówiąc,więc raczej do lekarza nie dzwonila😂😂 na prawde nie mam pojęcia skąd się biorą takcy ludzie, aż wstyd mi za nich🤦♀️🤦♀️
Kiedyś kiedyś....laska napisała na forum czy może się starać o odszkodowanie ze szpitala bo po porodzie wycieli jej łożysko a ona chciała mieć jeszcze dzieci, szpital ja pozbawił najwiekszego marzenia-duzej rodziny 😂😂😂😂Blanka1988 lubi tę wiadomość
Starania od 10.2019
Nl🇳🇱
14.02 ⏸😍
15.03❤
16.04💔 usg 13 tc serduszko przestało bic 11+5 (poronienie zatrzymane)
Starania od nowa 13.06
04.02.21⏸ maly cud❤
18.10.21 przyjście na świat Laury👶
10.06.23 przyjście na świat Lilianny👶
Laura
Twoje małe stopy zrobiły największy odcisk w naszych sercach 💕
Lilianna
"Czasem najmniejsze rzeczy zajmują najwięcej miejsca w naszych sercach"
-
Lisa_, możesz wpisać mnie na 16 grudnia, wtedy mam termin @... ale czy ja wytrzymam do tego czasu to nie wiem, póki co spróbuję
Fajny dzień na testowanie zapowiada się 12 grudnia, już trójka dziewczyn jednocześnie będzie sikać -
nick nieaktualnyGela093 wrote:Dziewczyny ja zgnoiły lekko mówiąc,więc raczej do lekarza nie dzwonila😂😂 na prawde nie mam pojęcia skąd się biorą takcy ludzie, aż wstyd mi za nich🤦♀️🤦♀️
Kiedyś kiedyś....laska napisała na forum czy może się starać o odszkodowanie ze szpitala bo po porodzie wycieli jej łożysko a ona chciała mieć jeszcze dzieci, szpital ja pozbawił najwiekszego marzenia-duzej rodziny 😂😂😂😂Gela093 lubi tę wiadomość
-
Mama8latka wrote:Hej dziewuszki 😙🥰
Ja bylam upuscic dzisiaj 3 probowki krwi takze trzymajcie kciuki za moje wyniki!! 🥰
W ogóle to mialam teraz okres który trwał 3 dni... I to dosyć skapy... nie wiem co może być przyczyną... czy po clostybegycie czy jak 🤔 nie żeby mi było źle z tym hehe ale jak coś jest inaczej niż zawsze to już daje do myślenia...
Clo hamuje estrogeny, a przez to wzrost endometrium, przez to okres mógł być skąpy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2020, 17:16
Lolipop lubi tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Gela093 wrote:Jak tak mowa o konczeniu w środku to zacytuję wam laskę z innego forum🤦♀️🤦♀️🤦♀️
O mój boziu... 🙈
Ja czasami zastanawiam się jak tacy ludzie dożyli 30stki.😂Gela093 lubi tę wiadomość
-
Ja od 1 dc włączam od 3 miesięcy wiesiolek i już czuję, że zaczynam mieć mokro 🤣🤣🤣 dziś 7dc, powoli zaczynam działać 😁😁😁
W pt powinnam dowiedzieć mojego lekarza gin, zostawił mi receptę na Clo, ale jej nie wykupilam... dziewczyny z wątku listopadowego wiedzą o co chodzi... mam owu potwierdzoną monitoringiem, nie udało się, lekarz włączył Clo bez wyniku badań.... chyba się do niego wybiorę jedynie sprawdzić czy jest pęcherzyk, powiem, że chce się wstrzymać że stymulacją (biorąc pod uwagę, że owuluję). Na Clo będzie czas i jako deska ratunku.
Czekam na wyniki badania nasienia faceta 😊 jestem meeega ciekawa. Planuję w lutym zbadać drożność jajowodów. A najbardziej chciałabym bobo dziś znów sen, że były ⏸... żal po przebudzeniu.
Zaczynam 7 cykl starań (wczesniej kilka cykli na luzie, bez ciągłości)[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Alutka128 wrote:Dziewczyny właśnie zauważyłam biała wydzielinę, czy to oznacza koniec dni płodnych???
-
Lolipop wrote:Tak. Piszą do 3 dni takiej wydzieliny by mieć pewność bjak się ktoś nie stara 😂
A czy w ogóle to możliwe że wczoraj miałam owulację a dzisiaj koniec dni płodnych??? Wczoraj ewidentnie musiała być owulacja, ból prawego jajnika przez pół dnia, aż siedzieć nie mogłam, nie mówiąc o śmianiu się ....