Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina26 wrote:Dziewczyny a ja dziś testowałam😊i jeszcze mi się ręce trzęsą ale zobaczcie ,czy wy też widzicie tu kreseczke 😍
Lepiej widać na żywo 😉
Nawet nie wiem po ilu minutach spojrzałam na test bo jakoś tak nie wierzyłam że się udało. Właściwie to nadal nie wierzę i bardzo się boję to moja 3 ciąża oby w końcu szczęśliwa🙏
Pięknie widać, gratulacje! 😍17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyEwelina26 wrote:Dziewczyny a ja dziś testowałam😊i jeszcze mi się ręce trzęsą ale zobaczcie ,czy wy też widzicie tu kreseczke 😍
Lepiej widać na żywo 😉
Nawet nie wiem po ilu minutach spojrzałam na test bo jakoś tak nie wierzyłam że się udało. Właściwie to nadal nie wierzę i bardzo się boję to moja 3 ciąża oby w końcu szczęśliwa🙏
Pewnie, że widać 😃 gratulacje! -
Ewelina26, widać!!! Musi być dobrze, będę trzymać kciuki, nie martw się i uśmiechaj się do brzuszka
futuremama i Otter, dziękuję za dodanie do listy, duży buziak
Możecie mi wpisać II kreseczki, sama jeszcze nie do końca wierzę...
górny test 2 dni przed @,
dolny z dzisiaj
jutro mam termin miesiączki, chyba dopiero po tym czasie naprawdę uwierzę..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 09:16
Ewelina26, Beza27, Nynka, Bąblinka, midzia, wariancja, Lady_Dior, Jo_an, Lolipop, Morgana, Nalia, Szyszka90, Norka01, Selena, redka, futuremama, mgielka, Titanickova, Niebieska Gwiazda, MartiMarti, joka789, NataliaGie, Kluska, paula876 lubią tę wiadomość
-
Pewska wrote:Kochana cichutko gratuluję :*
Widzę w stopce że też jak ja jesteś po szczepieniach limofcytami, ile czasu od szczepień aktualnie jesteś?
Ostatnie szczepienie nr VI było 16.11 teraz miałam jechać 13.01.
Boję się co to będzie bo mam wysokie TNF alfa ponad 5000 🤦♀️😣mam nadzieję że szczepienia dadzą radę 🙏.
Z objawów to mam od 6 dpo owu lekki ból piersi a od 11 dpo już bardziej pobolewały i czasem coś zakuło. Mam też kłucie w jajnikach od 10 dpo i najbardziej kłuły jak wstawiłam gwałtownie z łóżka albo krzesła. Od 2 dni mam bóle okresowe, łapie mnie od czasu do czasu skurcz trwa chwilę i przechodzi.
Szyszka90 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Annamaria wrote:Ewelina26, widać!!! Musi być dobrze, będę trzymać kciuki, nie martw się i uśmiechaj się do brzuszka
futuremama i Otter, dziękuję za dodanie do listy, duży buziak
Możecie mi wpisać II kreseczki, sama jeszcze nie do końca wierzę...
górny test 2 dni przed @,
dolny z dzisiaj
jutro mam termin miesiączki, chyba dopiero po tym czasie naprawdę uwierzę..
Gratulacje 😊Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Jaki piękny początek dnia. Ewelina Annamaria gratulacje! 😘
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina26 wrote:Ostatnie szczepienie nr VI było 16.11 teraz miałam jechać 13.01.
Boję się co to będzie bo mam wysokie TNF alfa ponad 5000 🤦♀️😣mam nadzieję że szczepienia dadzą radę 🙏.
Z objawów to mam od 6 dpo owu lekki ból piersi a od 11 dpo już bardziej pobolewały i czasem coś zakuło. Mam też kłucie w jajnikach od 10 dpo i najbardziej kłuły jak wstawiłam gwałtownie z łóżka albo krzesła. Od 2 dni mam bóle okresowe, łapie mnie od czasu do czasu skurcz trwa chwilę i przechodzi.
A w którym dpo testowałasś? -
Ewelina26 aaaa ja to przeczuwałam 😍😍😍😍😍 Gratuluję z całego serca kochana i trzymam kciuki 😍😍😍😍
Annamaria jeszcze raz serdeczne gratulacje 😍😍😍 uwierz kochana - jesteś w upragnionej ciąży 😁 Nie puszczam kciuków 😁😁😁
Ja niestety straciłam nadzieję na ten cykl😐 Dzieją się ze mną dziwne rzeczy... Wczoraj temp. spadła i ja se myślałam "pięknie może spadek implantancyjny" potem wieczorem jakieś jednorazowe plamienie koloru, ciężkiego do określenia - raczej najbliżej do kawy z mlekiem... Myślałam "hmmm może to zagnieżdżenie?" No ale dzisiejsza temperatura mnie totalnie zbiła z tropu-poszła dalej w dół. Nigdy, przenigdy tak nie miałam i teraz boję się, że to niedomoga ale żyję w kraju, w którym nie mam szans zrobić sobie badań krwi 😡😡😡 Jeszcze jakby bo mało, to chyba mnie infekcja chce dopaść🙄 Raz może dwa miałam grzybicę, więc doświadczenie małe. Śluz jest mleczno/wodnistym bez grudek, bez zapachu ale od czasu do czasu swędzą mnie wargi. Dziwne, że raz tak raz nie. Teraz dwa dni nic mi nie było i dziś znowu🤷🏼♀️ Jest to bardzo subtelne swędzenie ale zdecydowałam się użyć kremu z clotrimazolum. Mam też jedną kapsułkę z dużą dawką leku i to jest leczenie jednodniowe ale się powstrzymuję przed użyciem, bo nie mam grudkowego śluzu i pochwa mnie nie swędzi. Myślicie, żeby jednak zażyć tą kapsułkę ❓ Macie doświadczenie ❓ -
LadyDior, a jakbyś przez 1 dobę jeszcze na maksa napiła się kefiru/jogurtu naturalnego, żeby podbudować florę bakteryjną? Może organizm sam zwalczy?
Moja położna kazała wtedy jeszcze kupić sobie jakieś kropelki jak po braniu antybiotyków w aptece, u nas to wiesz, jakieś Dicoflor czy inne. Czasem to pomaga na wczesnym etapie infekcji.. Bidulko....Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior nie trać nadziei! Ja jej w tym cyklu wcale nie miałam... Owu miałam dopiero ok 23dc i zobacz 😁 aktualnie jestem z gilem ale u mnie to standard, każda ciąże z jakimś przeziębieniem zaczynam😂 ja w Pl i to w Warszawie nie mogę zrobić bety bo pobranie jest na zapisy... Termin najbliższy 29 grudnia 😂
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
O jaaaa Annamaria Ewelina26 Gratulacje!!!
Piękne kreseczki
Mi się dzisiaj śniło że mąż zrobił za mnie test ciążowy i były dwie kreseczki.. Ah To uczucie.. .. Normalnie jak się obudziłam to nie mogłam uwierzyć że to sen 🤣
Lady dior raz w życiu miałam infekcje za nastolatki a tak nigdy ale czasem zdarzyło się że wargi swędziały jednego dnia a drugiego. Ok... Przechodziło i nie uzywalam nic oprócz jeszcze częstszego podmywania się 😆 nie używam żadnych płynów.. Jeśli w środku nic nie czujesz to pewnie użyłabym samego clotrimazolum choć jedna globulka zaszkodzić nie zaszkodzi i polecam kefiry jogurty kiszonki.. Wypić Ra wodę z ogurasow haha
Co do temp spadkowej i niedomogi to .. Też tak myślałam Ale patrząc na takie wykresy z wynikami które są ok no to nie zawsze tak jest no ale przekonałby się człek robiąc badanie właśnie
Ja też nie mam takiej możliwość latać na badania.. A nie soryy jest możliwość prywatnie;) .. Ale sama wizyta ponad 50f plus badanie i wyjdzie z 200f w zależności co a w pl za wsyztskie hormony zapłaciłam 350zl. Bez sensu..No ale adekwatne ceny.
Można też zestaw zamówić do domu i wtedy taniej. Ok70f ale krew z palca 😆
Jakbym się starała o pierwsze czy drugie to bym się nawet nie zastanawiała bo co zrobic
I nie trać nadzieji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2020, 10:06
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale super poranek! Gratulacje !!!
Ja znowu w szpitalu. Mały się poważnie poparzył gorąca zupa, jak się odwróciłam wylał na nadgarstek. Szybko zareagowaliśmy ale czekam aż coś lekarz powie, bo wczoraj nieciekawie się wypowiadał ;(
Ja dziś rano biegunka. Z tego stresu to nawet nie biorę pod uwagę tego cyklu8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Nunakala wrote:Dziewczyny ale super poranek! Gratulacje !!!
Ja znowu w szpitalu. Mały się poważnie poparzył gorąca zupa, jak się odwróciłam wylał na nadgarstek. Szybko zareagowaliśmy ale czekam aż coś lekarz powie, bo wczoraj nieciekawie się wypowiadał ;(
Ja dziś rano biegunka. Z tego stresu to nawet nie biorę pod uwagę tego cyklu -
MajkaW wrote:hej kobietki, wracam z pytaniem (pocieszeniem?) sama nie wiem.. wrzucam zdjęcia testów, marzy mi się chyba ujrzeć tam kreskę i już sama nie wiem czy mnie mózg robi w konia.
Ps. zdjęcia po wyschnięciu
https://ibb.co/vdhT2ss
Trzymam kciuki 🤞MajkaW lubi tę wiadomość