Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za rady 😘😘😘 Mam i wodę z ogórków, maślankę - chyba pójdzie wszystko w ruch 😂
Annamaria właśnie ma przyjść dziś do mnie suplement candida support - taki z tymi probiotykami, niby dobry przy grzybicy. Dicoflor też mam-chyba ten dla dzieci.
Lolipop niezły sen 😂 Oby się spełnił 😂😂
Ja mam tylko nadzieję, że mój organizm po prostu jeszcze dochodzi do siebie po porodzie - wszak miałam dopiero 3 miesiączki...
Sylwia_i_Niki chciałabym mieć nadzieję ale teraz wiem, że nic nie wiem 🤪 Jeśli jutro temperatura skoczy wyżej, to jeszcze pożyję nadzieją🤪
Dobra idę się upić wodą z ogórasów😁😁😁Lolipop lubi tę wiadomość
-
Annamaria wrote:Ewelina26, widać!!! Musi być dobrze, będę trzymać kciuki, nie martw się i uśmiechaj się do brzuszka
futuremama i Otter, dziękuję za dodanie do listy, duży buziak
Możecie mi wpisać II kreseczki, sama jeszcze nie do końca wierzę...
górny test 2 dni przed @,
dolny z dzisiaj
jutro mam termin miesiączki, chyba dopiero po tym czasie naprawdę uwierzę..
❤Ada&Pola❤
-
MajkaW wrote:hej kobietki, wracam z pytaniem (pocieszeniem?) sama nie wiem.. wrzucam zdjęcia testów, marzy mi się chyba ujrzeć tam kreskę i już sama nie wiem czy mnie mózg robi w konia.
Ps. zdjęcia po wyschnięciu
https://ibb.co/vdhT2ssMajkaW, MartiMarti lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Otter wrote:Piękny dzień 😁
Szyszka, ja cały czas wierzę w Twoje świąteczne kreseczki 😊
Chyba wierzysz w nie bardziej niż ja
U mnie okres może później przyjść bo brałam dupka.
W ciążę nie wierzęStarania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
nick nieaktualny
-
Nunakala ojjj mam nadzieję, że to nie jest jakieś poważne poparzenie 😔 Niech szybko się goi 😘
MajkaW coś tam przebija ale ja miałam tak samo w ostatnim cyklu - jak widziałam, że mi test nie ściemniał po 2dniach-to już czułam, że nic dobrego z tego nie będzie 😐 Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej. Trzymam kciuki 🙂MajkaW lubi tę wiadomość
-
Ewelina i tutaj gratuluję !
A pamiętasz jak pisałaś chyba 5dpo, że temperatury nie powalają i pewnie nic z tego znowu, a ja Ci wtedy odpisałam, że spokojnie, u mnie teraz też temperatury nie były jakieś spektakularne w porównaniu do poprzednich cykli i się udało zresztą też marudziłam, że ten cykl będzie na straty, bo nie mam jakiś specjalnych objawów
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
AnnaMaria Tobie już gratulowałam. Piękne kreski!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Lady ja bym się chyba wstrzymała z lekiem. Spróbuj faktycznie domowych, lżejszych sposobów. Co do niedomogi to jednak głównym jej objawem są plamienia przed @, miałaś/ masz z tym problem? Za ile dni testujesz?
Lolipop lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyA ja mam wreszcie owulaka pozytywnego. Ale zupelnie sie to rozbieglo ze sluzem i kalendarzem🙈i co nakgorsze z sexami....wczoraj maz zasnal, dzis ja pozno wroce wiec znajac zycie on bedzie spal, jutro wyjezdza, takze chyba w sylwestra bede pic.....
Nalia lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Nunakala ojjj mam nadzieję, że to nie jest jakieś poważne poparzenie 😔 Niech szybko się goi 😘
MajkaW coś tam przebija ale ja miałam tak samo w ostatnim cyklu - jak widziałam, że mi test nie ściemniał po 2dniach-to już czułam, że nic dobrego z tego nie będzie 😐 Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej. Trzymam kciuki 🙂
ja jeszcze łudzę się implantacją jakoś w poniedziałek/wtorek bo jeszcze w żadnym cyklu nie miałam takich miesiaczkowych bóli ani uczucia jakby mnie w środku szpilką ktoś kuł.
Tylko pytanie ile po rzekomej implantacji test sikany wskaże ciaze, czytałam kiedyś że po 48h od zagniezdzenia więc jutro daje temu ostatnią szansę 🙂 -
agulineczka wrote:Ewelina i tutaj gratuluję !
A pamiętasz jak pisałaś chyba 5dpo, że temperatury nie powalają i pewnie nic z tego znowu, a ja Ci wtedy odpisałam, że spokojnie, u mnie teraz też temperatury nie były jakieś spektakularne w porównaniu do poprzednich cykli i się udało zresztą też marudziłam, że ten cykl będzie na straty, bo nie mam jakiś specjalnych objawów
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
AnnaMaria Tobie już gratulowałam. Piękne kreski!
Pamiętam pamiętam 😉powiem ci że ovuviev nawet nie wyznaczył mi w tym czasie( 17dc )owulacji tylko na 23 dc.
Narazie to się martwię czy beta bedzie rosła bo zazwyczaj 2 beta była już kiepska 😏a na dodatek dzwonili z Gynemedu i na wizytę i doszczepienia zapisali mnie dopiero na 28.12 🤷♀️boję się że to może być za późno 😣Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
AnnaMaria wow piękne krechy 😍 gratuluje!!
U mnie dziś 9 dp. Kac minął 😂 może jutro z rana zatestuje ale mam tylko test o czułości 25. Więc będzie bez sensu testowanie. Co prawda mam aptekę za rogiem, ale jak biorę testy ciążowe to patrzą się na mnie jak na jebnietą 😂😂Lolipop lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Annamaria wrote:Ewelina26, widać!!! Musi być dobrze, będę trzymać kciuki, nie martw się i uśmiechaj się do brzuszka
futuremama i Otter, dziękuję za dodanie do listy, duży buziak
Możecie mi wpisać II kreseczki, sama jeszcze nie do końca wierzę...
górny test 2 dni przed @,
dolny z dzisiaj
jutro mam termin miesiączki, chyba dopiero po tym czasie naprawdę uwierzę..
-
Hej!
U mnie dziś mega wyraźny pik LH, zarówno na testach z Rossmanna jak i z Allegro
https://zapodaj.net/3a58a360e1051.jpg.html
Dziewczyny pytanie, jak często w takie dni serduszkujecie? Wczoraj były ❤ i zastanawiam się, czy dzisiaj też czy jutro? Piątek na pewno odpada, bo męża nie będzie.❤Ada&Pola❤
-
Nynka wrote:A ja mam wreszcie owulaka pozytywnego. Ale zupelnie sie to rozbieglo ze sluzem i kalendarzem🙈i co nakgorsze z sexami....wczoraj maz zasnal, dzis ja pozno wroce wiec znajac zycie on bedzie spal, jutro wyjezdza, takze chyba w sylwestra bede pic.....
lady dior na zdrowie 😆
Majka coś przebija ale podejdź kochana na chłodno choć wiem jak duże pragnienie jest aby te dwie kreseczki ujrzeć. Trzymam kciuki by już zaczęło ładnie ciemnieć
Nunakala oj oj oj. Napewno szybciutko się zagoji. Ja bylam poparzona jako Dziecko.. Poleciało na twarz i ciało.. Mama zrywała szybko całe ubranie w dwóch miejscach razem ze skórą 😔 ale te blizny mam tylko na nodze i koło.pachy i nigdy nie zaprzątały mi głowy
Ah te dzieciaczki
Mój najstarszy ma już 3 blizny 😆
Nalia ja zaszłam kochając się codziennie od pozytywnego testu a tak Laski co 2 dni czy te 12h od pozytywnego testu
Lady_Dior, Nalia, Nynka, MajkaW, futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
-
Lolipop wrote:Na jeźdźca go. Może się nawet nie zorientuje jak mocno sypia 😂
lady dior na zdrowie 😆
Majka coś przebija ale podejdź kochana na chłodno choć wiem jak duże pragnienie jest aby te dwie kreseczki ujrzeć. Trzymam kciuki by już zaczęło ładnie ciemnieć
Nunakala oj oj oj. Napewno szybciutko się zagoji. Ja bylam poparzona jako Dziecko.. Poleciało na twarz i ciało.. Mama zrywała szybko całe ubranie w dwóch miejscach razem ze skórą 😔 ale te blizny mam tylko na nodze i koło.pachy i nigdy nie zaprzątały mi głowy
Ah te dzieciaczki
Mój najstarszy ma już 3 blizny 😆
Nalia ja zaszłam kochając się codziennie od pozytywnego testu a tak Laski co 2 dni czy te 12h od pozytywnego testu
Pocieszyłas mnie trochę jestem strasznie rozbita, napewno min tydz tu będziemy bo opatrunki zmieniają co 3 dni:) forum daje mi mała odskocznie bo głowa od złych myśli mi chce eksplodować
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌