GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:aisza wątpię jeszcze jakby było darmowe to możliwe a tak ja bym osobiście nie traciła kasy na tą głupote
no dokładnie, naciąganie na kase. jakie są sprzyjające płodności produkty każdy wie a jak nie wie to sobie wygooglaaisza lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:vercia właśnie , tym bardziej że wystarczy że abonament trzeba wykupować aby wykres mieć a te jeszcze z dietą wyjechali ja tego nie wykupię
ja to nawet abonamentu nie wykupuje... wykres można prowadzić, a że nie ma detektora to jakoś mi to nie przeszkadza27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
tym bardziej że ten detektor płodności jest zbędny, nie potrzebuje zielonego światła żeby widzieć że przynajmniej 3 dni przed owulacja i 2 dni po to najbardziej płodny czas a ten cały detektor oznak ciąży który co cykl uważa, że mam 80% szans na ciążę tylko dlatego, ze objawy które wpisuję są te same okresowe co ciążowe. No pic na wode
-
nick nieaktualny
-
A ja dziewczyny odpuszczam,jakos mam dosc tego wszystkiego juz.wykres pewnie bede prowadzila bo chce poznac swoj organizm, co do staran..nie mysle teraz o tym w moim zyciu troszke sie pokomplikowalo,czekam na wyniki badan mojej mamy az do stycznia od tego tak wiele zalezy. Teraz chodze i rycze tylko zadne starania nie sa mi w głowie. Przetloczylo mnie to wszystko. Za duzo tego wszystkiego dla mnie w tym roku.bede czasem was podgladac,jak przyjdzie @ dam znac. Tak mi teraz smutno..i czuje sie taka bezradna...zalamalamsie troche:(trzymajcie sie kazdej z was bez wyjatku życzę udanego cyklu.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Aasienkaa wrote:A ja dziewczyny odpuszczam,jakos mam dosc tego wszystkiego juz.wykres pewnie bede prowadzila bo chce poznac swoj organizm, co do staran..nie mysle teraz o tym w moim zyciu troszke sie pokomplikowalo,czekam na wyniki badan mojej mamy az do stycznia od tego tak wiele zalezy. Teraz chodze i rycze tylko zadne starania nie sa mi w głowie. Przetloczylo mnie to wszystko. Za duzo tego wszystkiego dla mnie w tym roku.bede czasem was podgladac,jak przyjdzie @ dam znac. Tak mi teraz smutno..i czuje sie taka bezradna...zalamalamsie troche:(trzymajcie sie kazdej z was bez wyjatku życzę udanego cyklu.
Evaa, karen85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mallina, Nancy87 dziękuję wierzę całym sercem,że musi być dobrze. Tylko to siedzi w mojej głowie, na niczym skupić się nie mogę. Ale nadzieja umiera ostatnia:) Trzymajcie się cieplutko, będę pewnie czasem tu zaglądać i kibicować. Doszło do mnie,że są jeszcze inne rzeczy w życiu niż moje starania. W tej chwili moja mama jest mega ważna. W takich chwilach czlowiek przewartościowuje całe swoje życie. Buziaki dziewczyny, proszę trzymajcie kciuki w nietypowej sprawie na tym wątku i abym nie osiwiała do stycznia, oby wyniki były dobre.Od tego zależy być albo nie być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:08
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud