GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Niestety, ja nie mam dobrych wieści, test negatywny, a @ czai się już za rogiem
Innym życzę powodzenia!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122 -
nick nieaktualny
-
Paulineczka_91 wrote:Hej dziewczyny. Robiłam dzisiaj progesteron i 10 dpo wynosi 14,75. Co o tym myślicie?
Wg norm w moim lab w II fazie progesteron powinien utrzymywać na poziomie od 9 w górę. Oznacza to przebytą owulację, a taka wysokość pozwala na utrzymanie zarodka
Życzę powodzenia -
Hej ho
Widzę, że pierwszego grudniowego groszka jeszcze nie ma..
Ja jutro rano zatestuję (jeśli rzecz jasna nie przyjdzie @, którą tak niemiłosiernie już czuję... i tempka nie spadnie).
Ale byłby czad... nic to, czekamy do jutra. tylko spokój nas uratuje
Dobrego dnia wszystkim!aisza, Katarzyna87, Maczek lubią tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Hej ho
Widzę, że pierwszego grudniowego groszka jeszcze nie ma..
Ja jutro rano zatestuję (jeśli rzecz jasna nie przyjdzie @, którą tak niemiłosiernie już czuję... i tempka nie spadnie).
Ale byłby czad... nic to, czekamy do jutra. tylko spokój nas uratuje
Dobrego dnia wszystkim!
To trzymam mocno kciuki za jutrzejsze testowankoKropka_1 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
ovufriend wykres- trochę dziwny jest dla mnie.... Nie rozumiem dlaczego nie można ręcznie wyznaczyć owulacji to raz a dwa nie rozumiem dlaczego wyznaczył u mnie owulacje na ten sam dzień kiedy test owulacyjny wyszedł pozytywnie...Nie ma też opcji dodania 'klucie' jajkników. Bóle podbrzusza to bardzo ogólny objaw jak dla mnie. Niestety u mnie ta owulka sie spóźniła, JAK NIGDY. także szanse na groszka spadły bardzo bardzo. Szczególnie że dziś wzięło mnie na sprzątanie, ZAWSZE tak mam 7-8 dni przed @. Porządki jak na wiosne hehe
Trzymam kciuki za pozostałe a tym którym nie uda się tym razem, będe kibicować sobie i Wam w styczniuPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
MAMY 1 GROSZKA! GRAAAATULACJE :*
Aktualna lista
GRUDNIOWE TESTERKI
1 - Muffinka1019 @ , Nuffeq , Miu95 @ , tomania2806
2 - binia29 @ , julita @
3 - Cigaretta @ , estrella , Asiula86 , małaMyszka
4 - Marutka
5 - Kropka_1 , Feśka
6 - aapaulaa , berry , Paulineczka_91 , Mona_M @
7 - MagdaH , monia91 , marzen2210
8 - Mallina , cherry_lady
9 - Gosiacu , Matleena , zuzzi
10 - inaa , gosia.b , agus3004
11 - Justine M
12 - ZakręconaOna
13 - KMK , Landryneczka
14 - ania14
15 -
16 - Aska87
17 - olusia24 ,
18 -
19 - przyszła mama:) , Malina_88
20 - D. , gagatka , mana
21 - magda-ck , Foto_Anna , Nancy87, bosa , asiek191 , Milejdi
22 - agnes175
23 - vercia
24 - maaadzik1207 , Lady Savage , Sylwusia100 , mała.mi , Evaa
25 - Aasienkaa
26 -
27 - Muffinka1019 , julita
28 - tomania2806 , werni , menka
29
30 - Katarzyna87 , BATTINKA
31 - Ballerina , Madlene84 ,aisza
1 ODWIEDZIŁO GRUDNIOWE MAMY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 13:13
lauda. lubi tę wiadomość
-
Justine M wrote:ovufriend wykres- trochę dziwny jest dla mnie.... Nie rozumiem dlaczego nie można ręcznie wyznaczyć owulacji to raz a dwa nie rozumiem dlaczego wyznaczył u mnie owulacje na ten sam dzień kiedy test owulacyjny wyszedł pozytywnie...Nie ma też opcji dodania 'klucie' jajkników. Bóle podbrzusza to bardzo ogólny objaw jak dla mnie. Niestety u mnie ta owulka sie spóźniła, JAK NIGDY. także szanse na groszka spadły bardzo bardzo. Szczególnie że dziś wzięło mnie na sprzątanie, ZAWSZE tak mam 7-8 dni przed @. Porządki jak na wiosne hehe
Trzymam kciuki za pozostałe a tym którym nie uda się tym razem, będe kibicować sobie i Wam w styczniu
Justyne M możesz samodzielnie wyznaczyć owulację, jeśli wiesz kiedy była. Wchodzisz w dzień, w którym owulka była (na kalendarzu). Na dole masz "Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone zmień" Klikasz na zmień i tego dnia wyznaczy Ci owulkę.
Jak czujesz kłucie w jajnikach wejdź w objawy i sama sobie to dodaj, choć ja w takim przypadku zaznaczam ból jajnika.
Nie poddawaj się, bo widzialam już całkiem płaskie wykresy zakończone zieloną kropą, jak i takie gdzie było 4-5 dni przed lub po wyznaczonej owulce a ciąża jest -
Katarzyna87 wrote:Pytanko, chcecie wpisywać okres jako @ czy wolicie obrazek jakiś?
Ja preferuję @, bo wtedy te którym się udało lepiej widać, ale jak chcecie to można to zmienić
@ myślę że będzie najlepszeLandryneczka lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia