GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, przepraszam, że was zaniedbałam, ale muszę się na trochę odciąć od forum. Przez jakiś czas nie ma co liczyć, oczekiwać lub testować bo ciąża jest prawie niemożliwa, musimy wyleczyć męża. Wypiszcie mnie więc z obu terminów na liście. @ mi się co prawda spóźnia, ale to przez ostatnie stresy, bo ciąża przez niepokalane poczęcie to tylko w Biblii
Gratulacje dla ciebie Myszko, trzymam kciuki żebyście dobrze rośli przez następne miesiące
Powodzenia dla pozostałych dziewczyn :*małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aktualna lista
GRUDNIOWE TESTERKI
1 - Muffinka1019 @ , Nuffeq , Miu95 @ , tomania2806 (-)
2 - binia29 @ , julita @
3 - Cigaretta @ , estrella @ , Asiula86 (-), małaMyszka
4 - Marutka
5 - Kropka_1 , Feśka
6 - aapaulaa , berry , Paulineczka_91 , Mona_M @
7 - MagdaH , monia91 , marzen2210
8 - Mallina , cherry_lady
9 - Gosiacu , Matleena , zuzzi
10 - inaa , gosia.b , agus3004
11 - Justine M
12 - ZakręconaOna
13 - KMK , Landryneczka
14 - ania14
15 -
16 - Aska87
17 - olusia24 ,
18 -
19 - przyszła mama:) , Malina_88
20 - D. , gagatka , mana
21 - magda-ck , Foto_Anna , Nancy87, bosa , asiek191 , Milejdi
22 - agnes175
23 - vercia
24 - maaadzik1207 , Lady Savage , Sylwusia100 , mała.mi , Evaa
25 - Aasienkaa
26 -
27 - Muffinka1019 , julita
28 - tomania2806 , werni , menka
29
30 - Katarzyna87 , BATTINKA, Cigaretta
31 - Ballerina , Madlene84 ,aisza
GRUDNIOWE MAMY ODWIEDZIŁO 1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 15:16
Cigaretta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MałaMyszka - gratuluję!!!!!!!!
Katarzyna87, dziękuję wielkie, wcześniej nie mogłam tego znaleźć. Teraz już zaznaczyłam sobie owulacje sama. No 4 dni przed to długo. Ja się cudów nie spodziewam raczej, no ale nie wykluczammałaMyszka lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
Sana wrote:Justine my serduszkowaliśmy 4 dni przd owu i się udało, także szanse jakieś są
No proszę, czyli się zdarza, no to kto wie. Jakiś cień nadziei jest, dlatego nie skreślam się z listy testujących
Sana lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku