GRUDNIOWE KRASNALE :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropka_1 wrote:Hej ho
Widzę, że pierwszego grudniowego groszka jeszcze nie ma..
Ja jutro rano zatestuję (jeśli rzecz jasna nie przyjdzie @, którą tak niemiłosiernie już czuję... i tempka nie spadnie).
Ale byłby czad... nic to, czekamy do jutra. tylko spokój nas uratuje
Dobrego dnia wszystkim!Kropka_1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane, testowałam i ............ ujrzałam dwie krechy Szok, niedowierzanie! Nie wiem co się dzieje jak na razie! Tyle myśli się kłębi w głowie aaaaaaaaaaaaaa
Oby zdrowo, oby zdrowo dalej, muszę poczytać i poradzić się normalnie od czego zacząć
Mallina, aisza, Matleena, mała.mi, Maczek, Maczek, tomania2806, werni, Daisy, Sana, Aska87, Marutka, olusia24, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, testowałam i ............ ujrzałam dwie krechy Szok, niedowierzanie! Nie wiem co się dzieje jak na razie! Tyle myśli się kłębi w głowie aaaaaaaaaaaaaa
Oby zdrowo, oby zdrowo dalej, muszę poczytać i poradzić się normalnie od czego zacząćKropka_1 lubi tę wiadomość
-
Kropka_1 wrote:Hej Kochane, testowałam i ............ ujrzałam dwie krechy Szok, niedowierzanie! Nie wiem co się dzieje jak na razie! Tyle myśli się kłębi w głowie aaaaaaaaaaaaaa
Oby zdrowo, oby zdrowo dalej, muszę poczytać i poradzić się normalnie od czego zacząć
Gratulacje!!!!!!!!! to nie mogło się inaczej skończyćKropka_1 lubi tę wiadomość
27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sana wrote:Justine my serduszkowaliśmy 4 dni przd owu i się udało, także szanse jakieś są
A powiedz mi jeszcze ile cykli się staraliście i ile było tak wcześnie przed owulką?Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku